icon

Výtok počas prvého trimestra

lenka26785
23. máj 2013

Ahojte, som v 1vom trimestri a mám už opakovane zapáchajúci výtok.Bola som s tým prvýkrát u dr. mala som zápal a dal mi len čipky ale opať sa to vrátilo.je to podľa vás normálne?

kpn
23. máj 2013

@lenka26785 isto áno...neboj vše bude v poriadku. Počas tehu si aj náchylnejšia na zápaly a infekcie, práve dnes som to čítala v nejakom článku

kajustek2007
23. máj 2013

ano je to normalne nebojkaj sa ja som s tym nikdy nemala problem a teraz som mala tiez a vkladala som si lieky to prejde doktor mi povedal ze pocas tehotenstva to ma velmi vela tehuliek 🙂

ewam
23. máj 2013

ahoj,ja som mala vytok ako v prvom tehotenstve,tak aj teraz po piatich rokoch v druhom od prveho az po deviaty mesiac.dietatku sa nic nestalo.dokonca som mala pri porode aj streptokoka....

siska765
23. máj 2013

ja som tiez v 1. trimestri a este som aj mykozu schytala takze mam tiez obavy ☹

wudz
23. máj 2013

@lenka26785 Ja som mala páchnuci výtok dosť dlho, zápal som nikdy nemala a doktor mi vravel, že je to normálne. Posledné 2 mesiace už aspoň nepáchne a verím, že to po pôrode prestane 😉 Ale neboj, veľa žien to má, hlavne preto, že v tehotenstve sme tam dolu o dosť citlivejšie..

fopka
23. máj 2013

@lenka26785 ahoj, vytoky sú v tehu dost caste ... ja som celkovo velmi nachylna na vytoky a zapaly a teraz v tehotenstve ma to samozrejme taktiez neobislo... od tretieho mesiaca mam klasicky tehu vytok ale plus k tomu sa mi uz druhykrat pridruzil aj taky, ktory momentalne liecim od minuleho tyzdna ... doky mi vsak prvykrat vravel, ze pokial tam nie je silny zapal, tak by to nemalo dietatu ublizit. Inac zapaly by som ako tak velmi nepodcenovala a dala preliecit, vraj to ma dopad na dieta.... este ked som nebola tehotna som mala strasne problemy s bakteriami v kombinacii so zapalmi a vtedy mi doky vravel, ze nech sa ani nesnazim otehotniet, kym to nebude preliecene

milota164
23. máj 2013

ahoj, aj ja som mavala vytok, ale len bezfarebny a bez zapachu nastastie. Ak mas zapal urcite s tym chod k lekarovi , aby sa to preliecilo. A vsetko bude v poriadku. Drzim palce