Z mimomaternicoveho nakoniec normálne tehotenstvo
Ahojte, mala by som byť v teraz v 7tt. Bola som dnes u doktora a povedal, že buď som mala neskôr ovulaciu alebo že je to mimomaternicove teho. Vo štvrtok mám ísť ešte na odbery ráno a potom ,že sa dohodneme čo ďalej.Stali sa vám už niektorej , že sa to nakoniec vsetko na dobré obrátilo? Dieťatko jedno už mám, tak to beriem trošku lepšie aké pred týmto tehotenstvom čo mám teraz som mala aj zamlcany potrat,tak som zo seba sklamaná.krvacanie nemám,len také normále bolesti krížov a pŕs ako pri pri prvom dieťatku.dakujem
@janka2000 jeee to som rada 🙂gratulujem a nech všetko dobre dopadne
Švagriná tak mala a už ju pomaly aj posielali do nemocnice, nakoniec dr niečo uvidela na usg. Vôbec nebrali do úvahy že mohla mať posunutu ovulku
Je to bezne, ja som mala kazde tehotenstvo dieta o 2tyzdne pozadu skrz moju neskoru ovulaciu
Presne moje druhé tehu. Mysleli si ze mimo maternicove doktorka mi povedala ze 1 percento ze je to normálne tehu. Krvacala som, čakala som na vyšetrenie a oni ze už ani nejedzte keby dačo... Operácia. No a nakoniec mi urobili este jeden odber krvy a ze uvidíme zajtra. Na druhý deň našiel doktor gestacny vak 🙂drobec na už 2 roky
@lucyhatala ja presne to ten istý scenár. Napokon to mmt nebolo, ale veľmi neskoro sa ukazalo
Ahoj ja som uplne príklad pár týždňov dozadu mi traja gyn. Povedali že je to mimo. Nešla som sa s tým zmieriť … naštvala som sa a o pár dni som sla za iným gyn. Do uplne iného mesta potvrdil krásne tehotenstvo dokonca dvojicky ❤️ Ďalšie kontrola je až v október tak uvidíme … držím place ! Ak sa ty cítiš dobre nevesala by som hlavu 😘