Začala som silno krvácať
pred chvíľou, keď som šla na wc na malú potrebu začala zo mňa tiecť krv a neviem čo mám robiť ☹ moja doktorka mi posledne dala lieky proti krvácaniu pretože na konci 5tt som dosť špinila lenže doktorku svoju mám v Martine a ja som v Bratislave. Čo mám spraviť? A pohotovosť je až od 19.00.
Ahoj, skus ist do nemocnice na gynekologiu (predtym tam zavolaj, ze tam ides). Tam by Ti mohli pomoct. Drzim paste.
ak je krvacanie velmi silne urcite chod do ktorej kolvek nemocnice na gyn. prijem. povedz ze si tehotna v ktorom tyzdni a ze z teba tecie krv. musia ta vysetrit aj ked neni pohotovost. lekari tam su. drzim silno prsty nech je vsetko ok.
Prepáčte, ale ja sa musím vyjadriť. Takýmto ženám nerozumiem...prečo písať na MK v takýchto prípadoch? Veď máme predsa 112-ku...neviem si predstaviť že by som v podobnej situácii riešila vec takto. Ja som krvácala tri razy. Naposledy v 35 tt...vždy som okamžite volala 112 a po porade s lekárom na mobile urobila všetko potrebné.
neodcudzujte ju, je mlada, zmatena, len vcera sa registrovala. Utekaj do nemocnice alebo ku hocijakemu gynekologovi, vezme ta kazdy! ak si silno spinila uz aj predtym - moze ist o negativny sprievodny jav prveho trimestra, tak nemysli hned na najhorsie a sup k dokimu! drz sa!
ja neviem ci ma nejaky zmysel chodit do nemocnice ked ona je este len v 6. tyzdni..ako sa hovori, dietatko je prve tri mesiace v brusku len na navsteve a vsetko je to na prirode ci zostane ci nie. By som skor poradila nestresovat sa! Ja ked som v 5. tyzdni krvacala a volala hned doktorke co teraz, tak mi povedala ze teraz s tym ona aj tak nic neurobi, ze to je na prirode,ze mam lezat a oddychovat a ak mi v 7. tyzdni stale ukaze test pozit, ze mam prist. Osobne si myslim ze tie hormony co do vas pchaju vam aj tak dietatko udrzat v sebe nepomoze. Moja sestra krvacala od 2. mesiaca vkuse, zije vo Svajciarsku a tiez jej tam nic nedavali..len doma, klud, pokoj, ziaden stres. A dietatko je uz na svete!
@domik90 hlavne sa nestresuj! drzim velmi palce, nech vsetko dobre dopadne
@domik90 ja som tiez zacala silno krvacat v 9tom tyzdni,dovtedy som spinila,volala som okamzite svojmu dr a on ma hned poslal do nemocnice,takze necakat na zazrak a riesit,okamzite na gynekologiu-pozru ta a zistia ci babo odislo,ci sa udrzalo,ak bude vsetko o.k.ostanes na infuzkach-mne supli hned dve a na pozorovani ci babo rastie,dufam,ze sa postastilo,drzim palce,mi sme vydrzali a uzu pomaly finisujeme 😉
@pragmaticka tiez si myslim ze je zbytocne ist k dr.ja som krvacala v 7tt a dal mi dr Duphaston. Jedine co sa stalo bolo ze potrat trval dlhsie. 6Tyzden vacsina zien ani nevie ze je tehotna a toto by brali ako obyc menzes,ktory meska.
no šla som tak skoro do nemocnice ako to len šlo (do BA na kramáre)... spravili len to, že mi dali injekciu proti krvácaniu a povedali mi, že v nemocnici ma nenechajú že som len v 6tt a že do 12 tt vôbec nehospitalizujú ženy že sa to neoplatí lebo do 12tt je to vždy buď alebo...
ach žienky človek sa pri týchto panikách aspoň do budúcna naučí čo ako konať... len je strašné, že som v Bratislave sama a nemá mi kto poradiť a priateľ celé dni v práci (a rodičom som to ešte nevravela pretože chcem počkať ešte nejaký čas či bude naozaj všetko v poriadku a zbytočne ich nestresovať)... aj keď mamine by som najradšej hneď volala po radu ale ešte predsa len počkám s touto správou
@domik90 Boze, akoze nehospitalizuju? Ja som mala v 10tt masivne krvacanie , ale vazne vela, do 10 min som bola v nemocke, lezala som 4 dni, robili vysetrenia, sono... proste starali sa. Jasne, ze je to v tomto case budalebo, ale toto je vela! Mne napr. len tam zistili, ze mi nedostantocne pracude stitna zlaza a nasadili hned liecbu. K dokimu som mala ist povodne az o 3 tyzdne, vtedy by uz bolo so itnou velmi zle a babo by uz nezachranil nikto...

@domik90 chod do hociktorej nemocnice na centralny prijem a tam ta uz nasmeruju, necakaj na pohotovost, to je blbost. Ide o urgentny pripad. Drz sa