icon

Zhluk krvi vo výtoku v 36. týždni

13. sep 2022

Ahojte . Môže ísť o zátku ? Viem že nie je práve najlepšie pridávať takéto fotky ale neviem či rady . Môže byť toto zátka ? Som v 36tt a od 14 tt som mala na placente hematóm. Je to zátka alebo mi vyplavilo hematóm ?

Zhluk krvi vo výtoku v 36. týždni
trgypadl
13. sep 2022

Moze to byt zatka, ale aj nemusi. kedze ste v 36 t.t. sla by som na vystrenie na pohotovost, drzim palce

autor
13. sep 2022

@trgypadl
Vyzeralo to úplne ako krvná zrazenina, od vtedy už len špinim ( svetlohnedý vodnatý výtok )

trgypadl
13. sep 2022

Je to na Vasom zvážení, cez internet Vam diagnostiku nikto neurobi, ak sa Vam zda vodnatý vytok, moze po troške odtekat plodova voda, ale toto su len dohady, radsej absolvovať vysetrenie preventivne, clovek nikdy nevie

vani190493
13. sep 2022

Môže ísť o podráždenie po styku.

stellarstar
13. sep 2022

Igitt, mňa by vôbec nenapadlo takéto foto vycapiť na net a čakať na odpovede ale by som rýchlo išla na pohotovosť

autor
13. sep 2022

@vani190493 styk sme nemali posledný týždeň vôbec . Môže byť svetlohnedý vodnatý výtok plodová voda ?

miskamicha
13. sep 2022

Hlienova zatka ..aspon tak to vyzerá
Daj si vlozku porodnicku trosku vyckaj kym sa na nu niečo dostane. A bez na vysetrenie. Ano moze byt aj plodovka.

taga
13. sep 2022

A to sa naozaj chces spolahnut na online poradnu zien na mk? Chces porodit v 36 tyzdni, riskovat, ze sa nieco stane babatku, alebo co cakas, ze bude?
Uz si mala byt na pohotovosti.
Ano, takto vyzeralo, ked mi odchadzala zatka, no bola som v 40 tyzdni a zacinal mi tym porod.

jaruska_12
13. sep 2022

A týmto by som už bola na pohotovosti radšej 100x zbytočne

zuzka0605
13. sep 2022

tiez si myslim ze zatka..ale to by malo byt par hodin pred porodom..ak si len v 36tt, skoc na pohotovost.

basska_b
13. sep 2022

Ja by som bezala na pohotovost. Krv pocas tehotenstva nevesti nic dobre 😨 radsej 100x zbytocne ako raz lutovat