icon

Zhubný nádor krčka maternice

wwrrooppll
6. sep 2018

Ahojte som v 22 týždni a zistili mi zhubný nádor krčka maternice hneď v 3 štádiu . Rozhodla som sa svoje bábätko vynosiť a operácia bude hneď pri plánovanej sekcii aby sme nezaťažovali krcok. No mám obrovský strach vyzerá že je dosť agresívneho pôvodu a rovno aj lekári povedali že nám ostáva len dúfam že sa to nebude šíriť ďalej . Ma niekto podobné skúsenosti alebo o niečo. Takom počul bolo by dobré sa otom popisat.

alexlexy
26. okt 2018

@wwrrooppll Ahoj, drzim ti palce a zaroven ta chcem potesit.
Citala som viacero clankov, ktore hovoria, ze babatko v brusku dokaze svoju mamu liecit, vylepsovat tak, aby mu co najdlhsie vydrzala.
Neviem presne princip, ale urcite si to dokazes najst na nete.
Verim, ze si sa rozhodla spravne.

lenka0606
29. okt 2018

@wwrrooppll ahoj. Bola som v 15tt keď mi lekári povedali to isté. Zhubný tumor na krčku, vo veľkosti 4,5 cm. Iňa možnosť ako donosiť malu neprichadzala do úvahy. Narodila sa v 31tt, ja som počas tehu brala aj Chemo (ale žijem v DE). Mala aj ja sme úplne v poriadku. Ak chceš, napíš mi.

lenka0606
29. okt 2018

@lacibo da sa aj v tehu. Na bruško ti dajú ochrannú prikrývku. Bola som aj na mmr aj ct. Dokopy 3x počas tehu.

lacibo
30. okt 2018

@lenka0606.. si nádherná žena..aj navonok aj vo vnútri..a zároveň dôkazom, že je možné zvíťaziť nad neprajnými okolnosťami..prajem Tebe aj Tvojej dcérke všetko dobré..🙂

lacibo
30. okt 2018

@lenka0606 ešte mi nedá..prečo to zistili tak neskoro (až v tehu)?

lenka0606
31. okt 2018

@lacibo ďakujem. No to je veru dobrá otázka. Každý rok som chodila na kontrolu a priplacala si za vyter aby som si bola istá ze je všetko ok. A deväť mesiacov po poslednom vytere mi oznámili toto. Neviem ako sa to mohlo stať. Jasne mi je len to, že moja dcéra mi zachránila život a ze som mala šťastie na gynekologicku (musela som ist k inej a ta pracovala predtým v tumor centre).

milus777
10. nov 2018

@wwrrooppll ahoj tak ake si mala vysledky? Drzala som ti palce a dufam ze mas dobre spravy....

wwrrooppll
autor
11. nov 2018

@milus777
Ahoj no mala som také že v 34 týždni mi urobia cisarsky aj všetko výberu vraj už dlhšie čakať nebudú . 19 teho ešte idem na konzultáciu 26 si idem ľahnúť a 4-6 decembra ma budú robiť tak mám stres a nervy aby s malinkym bolo všetko v poriadku . A ďakujem že sa zaujimas .

lenzas
11. nov 2018

@wwrrooppll Ahoj, neboj 34 tt je uz dost vysoky tyzden, takze verim ze vsetko bude Ok. Bude mozno potrebne viac chodit po vysetreniach, aby sa ujistili, ze vsetko ok, ale v takom tyzdni uz vacsinou deticky byvaju uplne Ok a nestravia uz vela casu v nemocnici. Mozes sa pripojit a k skupine predcasniatka, a sama sa ujistit, su tam aj deticky darodene do 30tt a su zdrave, len starostlivost predcasniatka vyziaduju trochu vacsiu. Drzim vam palce, aby aj s babom aj s tebou bolo vsetko dobre.

milus777
11. nov 2018

@wwrrooppll neboj dobre bude. Kamoska rodila v 35 tt a dcerka je zdrava bez problemov.... Dolezite je aby malo babo aj zdravu maminku... Velmi drzim palce a potom daj vediet ako ste dopadli

lacibo
12. nov 2018

@wwrrooppll viem, že je to teraz veľmi ťažké, ale mysli iba na to, ako to dobre všetko dopadne, nad negatívnymi scenármi sa ani nezamýšľaj a úplne ich vypusti z hlavy, nech ti neodčerpávajú energiu....sústreď sa len na to, že sa ti narodí zdravé bábätko!..a aj ty budeš o.k...určite to zvládnete..budem na Teba celý čas myslieť..🙂

bobricek1979
12. nov 2018

@wwrrooppll ahoj vsetko bude oki budem sa modliť malinké bude v poriadku a aj ty držte sa myslím moc na vás zvládnete to💕

wwrrooppll
autor
13. nov 2018

Ďakujem všetkým za podporu určite sa ozvem aj počas pobytu v nemocnici .

lenka0606
13. nov 2018

@wwrrooppll neboj sa. Dobre to dopadne. Viem ze sa bojíš, aj ja som sa bála. Ale zvládneš to. Mama všetko vydrží 🤞 Budem na teba myslieť.

nelina1
13. nov 2018

Prajem Ti uzdravenie a Božie požehnanie pre malé aj pre teba

wwrrooppll
autor
15. nov 2018

@lenka0606 ďakujem ti . Máš pravdu čím sa to viac blíži tým mám väčší strach ale hlavne o bábo aby bolo zdravé a dosť veľké a v úplnom poriadku .

lenka0606
18. nov 2018

@wwrrooppll chápem ta. Psychicky som sa z toho dostávala veľmi veľmi dlho. Kým bol drobec v brušku, iný ako pozitívny výsledok som neocakavala. A vlastne ani počas liečby som si nepripúšťala nič zlé. A keď mi oznámili že som zdravá tak som dodatočnú depku chytila 😂 Hlavne myslí pozitívne. Nie som sektarka, ale sila myšlienok je neuveriteľná. 💙

wwrrooppll
autor
26. nov 2018

Ahojte no hlasim sa vám tento týždeň už liham do nemocnice od stredu ideme na kortikoidi pre krpca na pľúca , aby ich mal vyvinuté a vedel sám dýchať a 6 teho sa ide na vec to budeme mať ukončeny 34 týždeň tak hádam bude všetko s malinkym všetko v poriadku a že na Vianoce maximálne už budeme doma . Jedno čo mi je ľúto že budem ďaleko od mojich synov a môjho drahého a nebudú môcť stále zamnou ( za nami) . Bratislavu mi nemame za rohom cca 110 km od nás . Určite budem písať popri pobyte v nemocnici tak budem rada ak mi či viac ľudí odpíše aby som sa necítila tak sama .

janajanajana
26. nov 2018

@wwrrooppll Držim palce silno nech to všetko dobre dopadne ❤❤ ❤

milus777
26. nov 2018

@wwrrooppll prajem vela vela sil a drzim palce aby vsetko dopadlo dobre. Urcite potom napis ako sa mate...

lenka0606
10. dec 2018

@wwrrooppll ahoj. Ako sa mášmyslim na vás každý deň už vyše týždňa. Niečo nové? 🤞

bobricek1979
10. dec 2018

@wwrrooppll aho ahoj taktiež sa pripájam myslím celý čas na vás 💕💕💕

wwrrooppll
autor
4. jan 2019

Ahojte všetcia. Najprv vám všetkým ďakujem za palceky . 17.12. sa mi narodil synček cisárskym rezom na 35+4tt našťastie je v poriadku vážil 3000g a 50 cm meno máme zvláštne vola sa Ezechiel . Čo sa týka mňa okrem cisárskeho somnou nič nerobili vraj bolo veľké riziko vykrvacania tak mám ísť po 6 nedeli na konzultáciu o ďalšom postupe . Určite sa ešte ozvem a budem vás informovať čo sa somnou deje

wwrrooppll
autor
4. jan 2019
bubula_007
4. jan 2019

@wwrrooppll veľmi ti držím palce. Ezechiel je krásne meno. 😊

milus777
4. jan 2019

@wwrrooppll chlapcek je krasny. Srdecne gratulujem 🙂 drzim ti palce a prajem vela zdravicka. Urcite daj vediet ako dopadnes na konzultacii.... Drz sa

lenzas
4. jan 2019

@wwrrooppll Gratulujem 😁 Mate pekne miery na 35 tt, ako aj deti, ktore sa narodili v termine. Asi neboli ste ani dlho v nemocnici 😁
Drzim palce ti aj nadalej 😁

bobricek1979
4. jan 2019

@wwrrooppll ahoj no tak to je skvelá správa malý je krásny a s krásnym menom, miery má super som šťastná s vami, že to všetko dobre dopadlo a verím, že to tak pôjde aj naďalej uvidíš budem sa za vás modliť nech ste už len zdravý a v zdraví všetko zvládnete až mi slzy vyhrkli keď som videla malinkého. Budem čakať na ďalšie info od vás držte sa. 💕👍Dvaja všetko zvládnete aj s rodinkou

lacibo
4. jan 2019

@wwrrooppll teším sa s tebou z krásneho chlapčeka..🙂

jurio
4. jan 2019

Gratulujem ku krasnemu syncekovi a prajem vsetko dobre