Zhubný nádor krčka maternice
Ahojte som v 22 týždni a zistili mi zhubný nádor krčka maternice hneď v 3 štádiu . Rozhodla som sa svoje bábätko vynosiť a operácia bude hneď pri plánovanej sekcii aby sme nezaťažovali krcok. No mám obrovský strach vyzerá že je dosť agresívneho pôvodu a rovno aj lekári povedali že nám ostáva len dúfam že sa to nebude šíriť ďalej . Ma niekto podobné skúsenosti alebo o niečo. Takom počul bolo by dobré sa otom popisat.
@wwrrooppll ahoj. Bola som v 15tt keď mi lekári povedali to isté. Zhubný tumor na krčku, vo veľkosti 4,5 cm. Iňa možnosť ako donosiť malu neprichadzala do úvahy. Narodila sa v 31tt, ja som počas tehu brala aj Chemo (ale žijem v DE). Mala aj ja sme úplne v poriadku. Ak chceš, napíš mi.
@lenka0606.. si nádherná žena..aj navonok aj vo vnútri..a zároveň dôkazom, že je možné zvíťaziť nad neprajnými okolnosťami..prajem Tebe aj Tvojej dcérke všetko dobré..🙂
@lacibo ďakujem. No to je veru dobrá otázka. Každý rok som chodila na kontrolu a priplacala si za vyter aby som si bola istá ze je všetko ok. A deväť mesiacov po poslednom vytere mi oznámili toto. Neviem ako sa to mohlo stať. Jasne mi je len to, že moja dcéra mi zachránila život a ze som mala šťastie na gynekologicku (musela som ist k inej a ta pracovala predtým v tumor centre).
@wwrrooppll ahoj tak ake si mala vysledky? Drzala som ti palce a dufam ze mas dobre spravy....
@milus777
Ahoj no mala som také že v 34 týždni mi urobia cisarsky aj všetko výberu vraj už dlhšie čakať nebudú . 19 teho ešte idem na konzultáciu 26 si idem ľahnúť a 4-6 decembra ma budú robiť tak mám stres a nervy aby s malinkym bolo všetko v poriadku . A ďakujem že sa zaujimas .
@wwrrooppll Ahoj, neboj 34 tt je uz dost vysoky tyzden, takze verim ze vsetko bude Ok. Bude mozno potrebne viac chodit po vysetreniach, aby sa ujistili, ze vsetko ok, ale v takom tyzdni uz vacsinou deticky byvaju uplne Ok a nestravia uz vela casu v nemocnici. Mozes sa pripojit a k skupine predcasniatka, a sama sa ujistit, su tam aj deticky darodene do 30tt a su zdrave, len starostlivost predcasniatka vyziaduju trochu vacsiu. Drzim vam palce, aby aj s babom aj s tebou bolo vsetko dobre.
@wwrrooppll neboj dobre bude. Kamoska rodila v 35 tt a dcerka je zdrava bez problemov.... Dolezite je aby malo babo aj zdravu maminku... Velmi drzim palce a potom daj vediet ako ste dopadli
@wwrrooppll viem, že je to teraz veľmi ťažké, ale mysli iba na to, ako to dobre všetko dopadne, nad negatívnymi scenármi sa ani nezamýšľaj a úplne ich vypusti z hlavy, nech ti neodčerpávajú energiu....sústreď sa len na to, že sa ti narodí zdravé bábätko!..a aj ty budeš o.k...určite to zvládnete..budem na Teba celý čas myslieť..🙂
@wwrrooppll ahoj vsetko bude oki budem sa modliť malinké bude v poriadku a aj ty držte sa myslím moc na vás zvládnete to💕
Ďakujem všetkým za podporu určite sa ozvem aj počas pobytu v nemocnici .
@wwrrooppll neboj sa. Dobre to dopadne. Viem ze sa bojíš, aj ja som sa bála. Ale zvládneš to. Mama všetko vydrží 🤞 Budem na teba myslieť.
Prajem Ti uzdravenie a Božie požehnanie pre malé aj pre teba
@lenka0606 ďakujem ti . Máš pravdu čím sa to viac blíži tým mám väčší strach ale hlavne o bábo aby bolo zdravé a dosť veľké a v úplnom poriadku .
@wwrrooppll chápem ta. Psychicky som sa z toho dostávala veľmi veľmi dlho. Kým bol drobec v brušku, iný ako pozitívny výsledok som neocakavala. A vlastne ani počas liečby som si nepripúšťala nič zlé. A keď mi oznámili že som zdravá tak som dodatočnú depku chytila 😂 Hlavne myslí pozitívne. Nie som sektarka, ale sila myšlienok je neuveriteľná. 💙
Ahojte no hlasim sa vám tento týždeň už liham do nemocnice od stredu ideme na kortikoidi pre krpca na pľúca , aby ich mal vyvinuté a vedel sám dýchať a 6 teho sa ide na vec to budeme mať ukončeny 34 týždeň tak hádam bude všetko s malinkym všetko v poriadku a že na Vianoce maximálne už budeme doma . Jedno čo mi je ľúto že budem ďaleko od mojich synov a môjho drahého a nebudú môcť stále zamnou ( za nami) . Bratislavu mi nemame za rohom cca 110 km od nás . Určite budem písať popri pobyte v nemocnici tak budem rada ak mi či viac ľudí odpíše aby som sa necítila tak sama .
@wwrrooppll Držim palce silno nech to všetko dobre dopadne ❤❤ ❤
@wwrrooppll prajem vela vela sil a drzim palce aby vsetko dopadlo dobre. Urcite potom napis ako sa mate...
@wwrrooppll ahoj. Ako sa mášmyslim na vás každý deň už vyše týždňa. Niečo nové? 🤞
@wwrrooppll aho ahoj taktiež sa pripájam myslím celý čas na vás 💕💕💕
Ahojte všetcia. Najprv vám všetkým ďakujem za palceky . 17.12. sa mi narodil synček cisárskym rezom na 35+4tt našťastie je v poriadku vážil 3000g a 50 cm meno máme zvláštne vola sa Ezechiel . Čo sa týka mňa okrem cisárskeho somnou nič nerobili vraj bolo veľké riziko vykrvacania tak mám ísť po 6 nedeli na konzultáciu o ďalšom postupe . Určite sa ešte ozvem a budem vás informovať čo sa somnou deje
@wwrrooppll veľmi ti držím palce. Ezechiel je krásne meno. 😊
@wwrrooppll chlapcek je krasny. Srdecne gratulujem 🙂 drzim ti palce a prajem vela zdravicka. Urcite daj vediet ako dopadnes na konzultacii.... Drz sa
@wwrrooppll Gratulujem 😁 Mate pekne miery na 35 tt, ako aj deti, ktore sa narodili v termine. Asi neboli ste ani dlho v nemocnici 😁
Drzim palce ti aj nadalej 😁
@wwrrooppll ahoj no tak to je skvelá správa malý je krásny a s krásnym menom, miery má super som šťastná s vami, že to všetko dobre dopadlo a verím, že to tak pôjde aj naďalej uvidíš budem sa za vás modliť nech ste už len zdravý a v zdraví všetko zvládnete až mi slzy vyhrkli keď som videla malinkého. Budem čakať na ďalšie info od vás držte sa. 💕👍Dvaja všetko zvládnete aj s rodinkou
@wwrrooppll teším sa s tebou z krásneho chlapčeka..🙂
Gratulujem ku krasnemu syncekovi a prajem vsetko dobre

@wwrrooppll Ahoj, drzim ti palce a zaroven ta chcem potesit.
Citala som viacero clankov, ktore hovoria, ze babatko v brusku dokaze svoju mamu liecit, vylepsovat tak, aby mu co najdlhsie vydrzala.
Neviem presne princip, ale urcite si to dokazes najst na nete.
Verim, ze si sa rozhodla spravne.