Zlatý stafylokok v tehotenstve

mija51
9. okt 2014

Ahojte. Máte skúsenosti so zlatým stafylokokom v tehotenstve? Bol mi robený ster a ten mi vyšiel na túto baktériu pozitívny. Mám aj pálenie, svrbenie. Momentálne začínam 25. týždeň tehotenstva,mám strach o malé a bojím sa, aby to nespôsobili predčasný pôrod.

zahradka76
9. okt 2014

Preco nekonzultujes so svojim lekarom? Ten sa ma predsa starat...a pozna ta lepsie ako akakolvek mama na modrom konikovi. Tu je tema, ktoru zalozila jedna mamicka, co mala podobny problem a zda sa, ze tehotenstv o dopadlo dobre, tak sa skus cez IP https://www.modrykonik.sk/forum/choroby-a-komplikacie/zlaty-stafylokok-od-zaciatku-tehotenstva/

mija51
autor
9. okt 2014

Dnes som ešte len volala o výsledky a v pondelok idem do poradne, takže tam to bude asi riešiť, lebo hovorila som len so sestričkou. Už som užívala 3 krát antibiotiká, raz aj kvôli tejto baktérii - bolo to v 6. týždni, ale infekcia opäť prepukla. Tá mamička z diskusie ho mala portom v moči, tam ho nemám, takže preto sa pýtam.

anjelik14111
12. jan 2015

ja mám rovnaký problém, som v 29.týždni a tiež sa ho nemôžem zbaviť už dva mesiace a už som z toho zufala, furt nejaké čípky, gely na vkladanie a nič akosi nepomáha :(

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre