Zväčšený žĺtkový vak v 8. týždni. Má niekto pozitívnu skúsenosť?
Ahojte
Bola som na prvé kontrole u gynekológa 7tt+4
Akcia ❤️ bola prítomná, maternica že nasiaknutá už , plod zodpovedá veľkosti v danom dni a týždni
Jedine čo poznamenala že je zväčšený zltkovy vak no nemerala ho na nič ma neupozornila
No začala som si dohkadavat informácie samozrejme aj tu a veľa báb písalo že to nedopadlo dobre
No zväčša tam boli informácie že nebola prítomná akcia srdiečka alebo plod bol malý a podobne
Máte niekto aj inú pozitívnu skúsenosť?
Dakujem
@mony970 je to normalne, ja som z neho mala dokonca skoro 4 cm velku cystu, vstrebalo sa to, mala som to pri oboch tehu, pri prvom to videl aj moj onkogynelolog, ten ze co robia paniku, ze to je skor dobre alo zle, pri druhom tiez toto a v nemocke to pol hodku pozerali dvaja lekari. Ten isty verdikt. Bola som tam skrz rupnuty hematom. Ten praskol a nasli teda toto. Obidve tehu vyzeraju ok, to predosle dopadlo super a toto druhe tiez vyzera dobre, uz som v polovici. Takze klidek, to postupne zanikne.
@mony970 ahoj pošlem ti fotku môjho sona 7+3 pre predstavu . Podľa mňa keby to bolo zle tak by ti to hneď povedala 🙂 🫶🏻
@simona1998 Ahooj vies co bolo to vacsie ale povedala som si nejdem sa stresovat , nemam aj tak to ako ovplyvnit a verim ze na buducu kontrolu o 3-4 tyzdne bude vsetko ok a prvy trimester pomaly za mnou ❤️
Tiez si nahovaram ze keby bolo to nebezpecne tak ma aspon upozorní alebo cosi povie
@simona1998 u mna to vyzeralo ako velky sedocierny flak vedla maternice.

@mony970 keby to nebolo ok tak ti to lekarka povie