icon

Zvracanie v tehotenstve

kajam
15. jún 2014

Ahojte dokedy ste zvracali a mali nechut? ja uz pomalicky koncim 1 trimester a uz cakam ze to prejde a zacnem normalne fungovat....

seahorse27
15. jún 2014

Cca po 14.tt sa to vratilo do normalu, ale poznam zeny, ktore zvracali az do porodu...Dufam, ze to nebude tvoj pripad.

liz_lemon
15. jún 2014

@kajam ja som nevracala nikdy, ale poznam babu, ktora vracala cele tehotenstvo

kajam
autor
15. jún 2014

@seahorse27
@liz_lemon no o tom som pocula aj ja ale verim ze este taky tyzden a uz to prejde ...

sabina1975
15. jún 2014

@kajam ahoj ja som zvracala cele tehu namohla som zjest nic varene vsetko islo von mozno aj "vdaka " tomu som pribrala len 9 kg a mala sa narodila s vahou 3770g

lucka.lucy
15. jún 2014

Daj si cariban... ja som ho uzivala cele tehotenstvo a nezvracala som ani raz... 🙂

jellinga
15. jún 2014

@kajam No ja som v 14tt a stale vraciam, takisto som dufala, ze po 12 tt to ustupi ale zatial nic a niekedy mam pocit, ze je to este horsie. Ale je to individualne, niekomu to prejde, niekomu nie... Dufam vsak aj ja, ze to coskoro ustupi 🙂

papaya308
Autor odpoveď zmazal
dobromila1111
15. jún 2014

ja som este aj v piatom mesiaci grckala..schudla som 6kg.Preslo to postupne,pomahal mi zazvorovy caj..

katuli3nocka
16. jún 2014

Ahojček, ja som teraz v 5 mesiaci a ranné nevoľnosti stále pretrvávajú, takže som si na to aj zvykla, ale dúfam, že na tom nebudeš podobne. Držím palce🙂