2 čiarky na teste. Hurá
Ahojte tehuľky!
Chcem sa s Vami podeliť o túto super správu, po 2-3 mesiacoch snaženia sa nám to podarilo 🙂 vždy som mala menštruáciu presnú ako hodinky, ale odvtedy čo sme začali pracovať na bábätku mi to nejak celé zblblo. Užívala som gynex a posledný mesiac poctivo pila alchemylkový čaj na úpravu cyklu, ešte som si hovorila že čo je to za blbosť, zbytočne sa tým nalievam keď to aj tak nezaberá a zase mi meškajú. Bolo mi aj troška čudne, tak som si pre istotu išla kúpiť test. Do sekundy sa objavili dve čiarky, a gynekológ potvrdil že som na konci 6.týždňa, jupí 🙂 Ako ste na tom vy, a ako to prebiehalo a prebieha u Vás?
@ikapatkova99 ahoj no ja som.mala.dve ciarky a nebola som.tehotna neviem.doteraz preco mi ukazal atak som.sa tesila a doktorka ze neni som
Ahojte baby.. Co si myslite o tomto? Totiz mamatest10 mi ukazuje pozitovne vysledky ( medzi testovanim na fotke je 48h).. Medzi tym som skusila aj women secret a bebaby testy a tie ani naznak druhej ciarky.. Comu mam verit? Na nete som sa docitala ze tedtovat treba stou istou znackou aby bolo vidiet rozdiely.. Ja neviem baby hovoria z MK ze to moze byt falosne pozitivny :(.. Bojim sa tesit aj priatel
@snazilka19993 mamatesty su najvacsie shity, na ne by som sa nespoliehala, fakosne vychadzaju pozitivne..skus dr.max test, tie su najspolahlivejsie....btw. - chapem tvoju neistotu a tuzbu byt tehotna, ale tym ze vypisujes to iste do 10 tem si nijak pozitivny vysledok nezarucis...
@mattea vytvorila som diskusiu ale admin ju blokol.. Bohuzial hladam zeny co aspon jedna zazila toto co ja 🙂.. Mamatesty poznam a tiez som ich mala velkrat falosne pozitivne ale stakym rozdielom,ze sa objavili po zaschnuti 2// ale druha ciarka bola bud priesvitna alebo viditelne siva..alebo bleda.. Ruzova nebola a hlavne nikdy nesilnela..a za ten cas uz poznam tzv duch,hladanie pod dennim svetlom a taktiez poznam negativny .. Pozitivny test som mala 3x viditelne ciarky ked mi meskali ale potom som dostala.. Dr.mi povedala ze to je biochemicky potrat ked sa objavia 2ruzove // a taktiez sa dostavi ms.. 🙂.. Falos e pozitivny test by nemal byt az tak falosny ako tento 🙂.. Sa ospravedlnujem ak neviem najst odpoved alebo skusenost 🙂.. A nebojte uz prispievat nebudem do ziadnych forov na MK 🙂..
@snazilka19993 ved kludne prispievaj - ale tie zienky co sem chodia a citaju temy - su v drvivej vacsine stale tie iste...uz si asi dostala vsetky mozne odpovede😊 Ved zajtra skus iny test, idealne dr.max alebo pepino, a budes vediet viac😊 Drzim palce!
@mattea ak budem mat nieco nove tak sem napisem 🙂 pekny vecer 🙂
Ahojtr baby,co znamena,krd mi prvy test vysiel ostro 2 ciarky a teraz som si robila druhy a su 3 ciarky,ale jedna je svetlejsia? Poradte prosim? Dakujem.
Ahojte baby,co znamena,ked mi prvy test vysiel ostro 2 ciarky a teraz som si robila druhy a su 2ciarky,ale jedna je svetlejsia? Poradte prosim? Dakujem.
@tinkaronko0710 ze si nemas robit test pocas dna..ale z ranneho mocu
Ale dnes na sono nebolo nic vidiet. Moze to byt,ze som tehotna a nieje nic vidiet?
@nivea777
@tinkaronko0710 ahoj ja som mala tiež pozitív test a šla som ku gyn v 4 tt a ešte nebolo nič vidno.. Zobrali mi krv a kázali mi prísť o 2 tt na kontrolu kde však už malé bolo pekne vidno aj s akciou srdiečka 🙂
@atuliq a testy obidva pozitivne,ale u lekarky slabsie vidiet. Nerozumiem a bojim sa. A v ktorom tak mozem byt cca? Dakujem
@tinkaronko0710 vyzerá to na 5 tt 🙂 ale tt sa počítajú od poslednej ms 🙂
@atuliq a je mozne,ze tam nic nieje vidiet?
@tinkaronko0710 samozrejme mne tiež neboli nič vidieť 🙂 môže to byť napr. posunutou ovulkou že si ju mala neskôr ale neboj sa určite ak máš testy pozitívne tak malé podrastie a ty ho čoskoro uvidíš. Tiež som nič nevidela a teraz som 19 tt a už začínam ho aj vnímať.. 🙂
@tinkaronko0710 isla si k nej velmi skoro a teraz mas len stresy..videla tam aspon vacok?
@nivea777 to co je na fotke. Nic ine neviem. Ale v pondelok idem k nej.
@atuliq jej si velmi zlata. Si am upokojila. Ja som sa bala,ze ci je vsetko ok. Ale dufam,ze ano.
@atuliq a teraz som zacala spinit trosku. Je to normalne? Alebo mam ist k lekarke ci pohotovost?
@tinkaronko0710 radsej chod na pohotovost..mija sesternica tiez zacala spinit a skoo potratila .. Tak tadsrj nech ti povedia ze je vsetko v poriadku ako keby uz bolo neskoro..tak utekaj a more zdravia prajem nech je vsetko v najlepsom poriadku
@snazilka19993 aj idem. Tak drzte mi päste nech je vsetko ok. Dakujem
@tinkaronko0710 rada som pomohla.. Držím palce a daj vedieť ako si dopadla 🙂
@lenka54321happy akti bude ciarka silniet tak je vsetko ok
@tinkaronko0710 ako si dopadla na pohotovosti?

@marienn55 určite áno...tiež som taký mala a som v 32 tt 🙂