2 čiarky na teste. Hurá
Ahojte tehuľky!
Chcem sa s Vami podeliť o túto super správu, po 2-3 mesiacoch snaženia sa nám to podarilo 🙂 vždy som mala menštruáciu presnú ako hodinky, ale odvtedy čo sme začali pracovať na bábätku mi to nejak celé zblblo. Užívala som gynex a posledný mesiac poctivo pila alchemylkový čaj na úpravu cyklu, ešte som si hovorila že čo je to za blbosť, zbytočne sa tým nalievam keď to aj tak nezaberá a zase mi meškajú. Bolo mi aj troška čudne, tak som si pre istotu išla kúpiť test. Do sekundy sa objavili dve čiarky, a gynekológ potvrdil že som na konci 6.týždňa, jupí 🙂 Ako ste na tom vy, a ako to prebiehalo a prebieha u Vás?
@dannii gratulujem ty
ahojte ako sa mate a čo tešite sa že budete mami ja sa tesim moc na rodičovstvo a že konečne budem mama lebo z priatelom sme dietatko chceli velmi dlho 🙂 🙂 🙂
@ikapatkova99 tesim aj veeelmi bojim 🙂 ten porod ma strasne desí, ale z toho ze budem maminka sa neskutocne tesim 🙂
@permanentka to aj ja aj ja sa bojim porodu nikdy som ho nemala lebo som prvo rodicka si aj ty
@ikapatkova99 ano aj ja, ked si to predstavim jak ma roztrhne a jak nemozem zdrhnut z toho stola tak ma hned ovali pot 😀 😀
@permanentka no mna ne len ten strach ked som kukala to video skoro som omdlela bojim sa ze to nezvladnem ze malo ktore zeny to zvladnu porod mne vychadza porod na 23.8.2016
@ikapatkova99 fu tak ides prva pod skalpel 😀 😀 😀 ale nie prepac 🙂 mne vychadza az na 24.9 (ak sa mi potvrdi tehotenstvo), ale mam pocit ze to uz je o tyzden 😒 nevies ci sa daju dat 3 epiduralky? chcem ich co najviac 😀 😀
@permanentka neviem no ty to mas teda fajn mna skorej caka a ano idem asi pod skalpel 😀 dufam ze nepojdem na to druhe co je lebo ma porazi ze to je vacia bolest ako normalni porod ze po zobudeni sa zena nemoze ani postavit 🙂
@ikapatkova99 ja stale dufam ze si kychnem a bude vonku 😀
@permanentka to som si aj ja myslela ale ked my to vysvetlovala moja mama tak som len oči na nu vyvalila inac kolko mas rokov
Nebojte sa dievcata psychika robi vela tak sa nestresujte z porodu hned na zaciatku 😉
@ikapatkova99 mam 30 ale stresy ako 13rocna 😀 ty?
@permanentka ja mam 20 a niekedy robim stresi ako 10 rocna
ahojte kocky tak sa k vam pridavam aj ja - mne len dve dni dozadu potvrdil clearblue digitalny 1+2 tyzdne a dnes idem ku gyn tak uvidime ci bude vediet nejako potvrdit alebo nie...na zaciatku som si robila normalne one step pasiky a aj som tam nieco videla aj nie ale musela som skrucat hlavu ako sialena tak si povedala ze skusim digi a hned mi to tam skocilo...prvy den poslednej ms som mala 18ho decembra takze porod mi vypocitalo na 23.9.2016...udajne som 5tt ...a normalne vcera som bola taka nafuknuta vecer- ze az krce - ako keby som v 4/5mesiaci...az som sa zlakla a iba sepkala skvrnke nech sa drzi...normalne sa mi ani spat poriadne nedalo takze som vstala o 4.30 a uz sa mi nedalo spat..samozrejme hned robila test lebo sa bojim ze sa neudrzi drobatko,.,,ale test zatial ukazuje -nie uplne tmavo ale tmavsie ako vcera takze hadam dobre znamenie....tak - koncim svoje litanie - kazdej jednej prajem bezproblemove tehulkovanie a vela vela zdravicka hlavne <3
@me3 presne! kazdy den vstavam o 5:30 :D a aj ja si robim vkuse testy :D asi preto tak skoro vstavam a aj sa mi sniva ze si robim test. ja som mala 1.den posl.menstr. 19.12 cize o den neskor ako ty, uz ides na gyndu? a ja som si vyratala ze som asi v 4.tyzdni, ale ak ty si v 5tom tak aj ja 😀 a aj ja somo šialene nafuknuta 🙂 uz ides na gyndu lebo chces alebo myslis ze uz nieco bude pocut? vidiet?
@permanentka hhah tak to budeme pekne krasne odpocitavat spolu 🙂) mne jedna stranka dala 4tt jedna 5tt tak neviem ,....na sone si nemyslim ze nieco bude vidiet ale ja chcem ist lebo som kedysi uz potratila a mam aj PCO takze nech ma pozrie preistotu a ak bude treba nejake lieky na udrzanie tak nech beriem co najskor...inak co ja viem tak ku koncu bud tyzdna by uz 100% malo byt nieco vidiet lebo aj stranky mi tu vyhadzuju ze od 21.1 uz budem moct pocut srdiecko...tak dufam ze ano...aj ty sa tak bojis ? lebo ja strasne,...snazim sa na to nemysliet a byt v pohode a vacsinu casu aj som ale obcas ma chyti taka jemna 'panika' :/ :D
@me3 šialene sa bojim 😀 😀 uz mam pocit ze idem rodit o chvilu a porazi ma 😀 😀 ved toto, mne na nete ukazalo 4.tyzden ale tak ked sme 5.tom tak to sa mi viac paci 😀 😀 v utorok idem ku gynek. lebo som trosku špinila tak povedala pre istotu ze mam prist, tak, snad bude vsetko ok 🙂 ty si az v irsku? skoda 🙂
@permanentka ano ano az v irsku...ved toto - idem privatne lebo tu je normalne prve sono az 12tt - tak ako dakujem pekne - to chcem vidiet ktora snazilka by ozaj cakala az dovtedy...ja som 3dni dozadu prisla na to ze som tehu a uz by som chcela vediet ci je vsetko ok aj pohlavie aj brusko uz mat hahaha 🙂)) dufam ze to spinenie neznamena nic zle - co ja viem tak to je uplne normalne - az sa divim ze ja nemam ziadne ;/ 🙂
@permanentka ale no nevrav tak ze ty sibe
tehotenská kalkulačka- tie týždne môžu byť 4 aj 5 naraz (inou terminológiou) - vyskúšajte http://www.maminkam.cz/tehotenska-kalkulacka#fo...
@lesna_vila no ta kalkulacka je na prd akurat lebo ja som 2 mesiaci a ono mi to vypisuje ze som 1 vraj
a ktorá je podľa teba dobrá? mne sa páčilo, že tam píšu oba spôsoby rátania plus hneď info o tom čo sa akurát deje. No moc stránok som neprechádzala 🙂
@lesna_vila neviem ale podla mna tim testom a tomu z netu never lebo to su len bludi ktore davaju na net to ty nepovie naozaj pravdu
bludy v akom zmysle? myslíš to, že nie každá žena mala rovnako ovuláciu a nie každé vajíčko bolo oplodnené 14ty deň cyklu a 8 dní nato zahniezdené, tj to môže byť posunuté? Ak viete kedy sme mali ovu, viete kalkulačku oklamať a zadáte prispôsobíte si zadávaný termín menzesu. Aj ja som mala ovu skôr ale netrápi ma to, dva dni hore dolu. rada si čítam kolko mm už má, čo sa teraz vyvíja a tak 🙂
@permanentka ahoj, možem sa ta opýtat kedy si si robila ten prvý test so slabučkou čiarkou?? či ešte pred mrchou alebo až ked neprišla? dik 🙂
@lesna_vila Dobrá kalkulačka je na www.tehotenstvo.academy.sk ... ja som si to tiež tak posúvala ako píšete, keďže som mala aj 56-dňový cyklus 😉
@luci5 viaceri sa tu cuduju ale robila som si ho 11 dni predtym ako mi ma prist mrcha 😀 sama sa cudujem ze mi vobec nieco ukazalo :D normalne mi ma mrcha prist 19.1 a uz mam tak silnu ciarku ze dovi 😀
Gratulujem 🙂

Musela som si to ešte raz potvrdit😃😃😃