icon

2 čiarky na teste. Hurá

roxi77
17. dec 2015

Ahojte tehuľky!
Chcem sa s Vami podeliť o túto super správu, po 2-3 mesiacoch snaženia sa nám to podarilo 🙂 vždy som mala menštruáciu presnú ako hodinky, ale odvtedy čo sme začali pracovať na bábätku mi to nejak celé zblblo. Užívala som gynex a posledný mesiac poctivo pila alchemylkový čaj na úpravu cyklu, ešte som si hovorila že čo je to za blbosť, zbytočne sa tým nalievam keď to aj tak nezaberá a zase mi meškajú. Bolo mi aj troška čudne, tak som si pre istotu išla kúpiť test. Do sekundy sa objavili dve čiarky, a gynekológ potvrdil že som na konci 6.týždňa, jupí 🙂 Ako ste na tom vy, a ako to prebiehalo a prebieha u Vás?

dannii
16. jan 2016

Dievčatá dnes ako sme boli na túre som si našla ruzovy vytok mám sa obávať?

dejna20
16. jan 2016

@adrianka22 ten velky test v tej ruzovej kazete sa ako vola?

adrianka22
16. jan 2016

@dejna20 RapiClear 😉

radinkaaa
17. jan 2016

@pampuliska ahoj kedze test ti ukazal 2-3 tak podla tvojej menstruacii v ktorom tyzdni si lebo ja som si tiez Robila tretieho januara a vyslo mi tak isto ako tebe len ja mam nepravidelnu menstruacii tak si to neviem presne vypocitat

pampuliska
17. jan 2016

@rodinkaaa ja som mala posledny menzes 19.12.2015 a podla toho som si na nete aj vypocitala priblizny datum porodu. Na navode na difit.teste ClearBlue pise, ze si k vysledku, ktory ti test ukaze, musis pripocitat 2 tyzdne, takze realne tehotna som 2-3 tyzdne, ale oficialne som v 4-5 tyzdni tehotenstva (TT). Neviem preco sa to takto pocita tie 2 tyzdne naviac, opytam sa na to vo stvrtok gynekologa

mary333
18. jan 2016

Ahoj, poradte mi prosím, kedže už viete na 100% že ste tehu. Stalo sa niektorej z Vás že ste mali pozitívny test a neskôr bol negatívny a aj tak ste boli tehotné??

sewie
18. jan 2016

@mary333 ahoj ja som mala jeden den ovela slabsiu ciarku ze ju skoro nebolo vidno ale uplne negativny ten test nebol...robila si si obidva testy rano?

mary333
18. jan 2016

@sewie ahoj, ano obidva ráno. no bola tam taka slabšia ako na predchadzajúcom. može byt ze bol viac zriedený moc?

tiumen
18. jan 2016

@pampuliska tehotenstvo sa ráta od začiatku cyklu teda od 1DC a teda je tam aj ms zarataná 😀

mary333
18. jan 2016

@sewie ten silnejší bol robený v sobotu ten slabý dnes rano

sewie
18. jan 2016

@mary333 u mna to vyzeralo podobne vela som pila a asi bol moc zriedeny a hlavne ja som mala vzdy tmavsie testy poobede nez rano..podla mna to moze byt oki vyskusaj este o par dni

sewie
18. jan 2016

@mary333 a drzim palceky verim ze to dobre dopadne

mary333
18. jan 2016

@sewie dakujem ja cakam ms až 22.1. tak neviem či mam ist ku gynek. alebo pockat ci pridu.

mary333
18. jan 2016

@sewie tak myslíš že teraz by som mohla otestovať?

sewie
18. jan 2016

@mary333 za vyskusanie nic nedas ale podla mna to bude v pohode este je dost skoro niekomu by este test neukazal vobec 😊 ja som isla k dr hned ked som to zistila asi 4 dni pred ms lebo som zacala aj slabo krvacat teraz lezim beriem duphaston na udrzanie plodu a ciarky uz uplne zosilneli...niekedy sa stane ze to odide takto skoro ale nemyslim si ze slabsia ciarka na teste hned znamena nieco zle...ked tak sa objednaj k dr a uvidis ale myslim ze ak nemas ziadne problemy este mas cas 😊

mary333
18. jan 2016

@sewie dakujem za rady. neostava mi nic ine len testovat a v do konca tohto tyzdna pojdem ku gyn. tam sa vsetko uvidí 🙂

lesna_vila
18. jan 2016

nebola si náhodou v noci - tam kde bola slabšia čiarka, cikať? Alebo si len deň pred tým vypila viac vody... takto skoro stačí naozaj málo a ducha nevidno. Mne test duchoval jeden deň pred očakávanou menštruáciou a ešte aj na 4. deň meškania. až potom čiarka konečne seriózne zosilnela.

pampuliska
18. jan 2016

@dannii nemusis vobec, moze to znamenat, ze sa babatko uhniezduje v maternici

pampuliska
18. jan 2016

@tiumen ano, takze su to tie dva tyzdne, co sa maju rata naviac, aspon uz tomu rozumiem, dakujem 🙂

dannii
18. jan 2016

@pampuliska Ďakujem krásne ozaj to bolo len jednorázovo A trolinku odvtedy nic😊😊😊

lleall1111
19. jan 2016

tak včera som bola u dr. moc ma nepotešil, bo plod nevidel - nevedel nájsť ale zato našiel cystu na ľavom vajíčkovode. ☹ teho potvrdil len ešte nevedel vylúčiť mimomater. teho bo sa to mohlo zachytiť na tej cyste a ostať tam...ooch....bojím bojím... ☹

dannii
19. jan 2016

@lleall1111 všetko bude V poriadku uvidis😊😊😊

lleall1111
19. jan 2016

@dannii dúfam že hej...teraz dva týždne tŕpnuť ako na ihlách 😒

dannii
19. jan 2016

@lleall1111 nebudes trpnut bude všetko OK. Uvidis😊😊😊😊😊nestresuj to bábätku nepomoze.😚😚😚😚

lleall1111
19. jan 2016

to hej...len ľahšie sa to povie ako spraví..aspoňže v práci na to nemám kedy myslieť

lleall1111
19. jan 2016

@dannii 😖 😉 😒

dannii
19. jan 2016

@lleall1111 ja ťa chapem veľmi dobre keď som čakala Emku nám vyšli testy na razstep domov A všetko dopadlo ok.preto vravim že všetko bude V poriadku aj U teba. Musíme tomu verit😊😊😊

lleall1111
19. jan 2016

@dannii dik za povzbudenie...trocha sa utešujem aj tým, že keby to bolo to mimomaternicové tak by som mala aj nejaké bolesti a časom aj krvácanie..ale to nemám...iba "papám" a "cikám" 😀 😝

dannii
19. jan 2016

@lleall1111 tak je to V poriadku ja len cikam nevladzem jest😃😃😃

lleall1111
19. jan 2016

@dannii no to som zvedavá kedy na mňa prídu tie nevoľnosti..bo zatiaľ mám pravý opak...všetko čo vidím tak zjem... 😀