2 čiarky na teste. Hurá
Ahojte tehuľky!
Chcem sa s Vami podeliť o túto super správu, po 2-3 mesiacoch snaženia sa nám to podarilo 🙂 vždy som mala menštruáciu presnú ako hodinky, ale odvtedy čo sme začali pracovať na bábätku mi to nejak celé zblblo. Užívala som gynex a posledný mesiac poctivo pila alchemylkový čaj na úpravu cyklu, ešte som si hovorila že čo je to za blbosť, zbytočne sa tým nalievam keď to aj tak nezaberá a zase mi meškajú. Bolo mi aj troška čudne, tak som si pre istotu išla kúpiť test. Do sekundy sa objavili dve čiarky, a gynekológ potvrdil že som na konci 6.týždňa, jupí 🙂 Ako ste na tom vy, a ako to prebiehalo a prebieha u Vás?
@adrianka22 ten velky test v tej ruzovej kazete sa ako vola?
@dejna20 RapiClear 😉
@pampuliska ahoj kedze test ti ukazal 2-3 tak podla tvojej menstruacii v ktorom tyzdni si lebo ja som si tiez Robila tretieho januara a vyslo mi tak isto ako tebe len ja mam nepravidelnu menstruacii tak si to neviem presne vypocitat
@rodinkaaa ja som mala posledny menzes 19.12.2015 a podla toho som si na nete aj vypocitala priblizny datum porodu. Na navode na difit.teste ClearBlue pise, ze si k vysledku, ktory ti test ukaze, musis pripocitat 2 tyzdne, takze realne tehotna som 2-3 tyzdne, ale oficialne som v 4-5 tyzdni tehotenstva (TT). Neviem preco sa to takto pocita tie 2 tyzdne naviac, opytam sa na to vo stvrtok gynekologa
Ahoj, poradte mi prosím, kedže už viete na 100% že ste tehu. Stalo sa niektorej z Vás že ste mali pozitívny test a neskôr bol negatívny a aj tak ste boli tehotné??
@pampuliska tehotenstvo sa ráta od začiatku cyklu teda od 1DC a teda je tam aj ms zarataná 😀
@mary333 za vyskusanie nic nedas ale podla mna to bude v pohode este je dost skoro niekomu by este test neukazal vobec 😊 ja som isla k dr hned ked som to zistila asi 4 dni pred ms lebo som zacala aj slabo krvacat teraz lezim beriem duphaston na udrzanie plodu a ciarky uz uplne zosilneli...niekedy sa stane ze to odide takto skoro ale nemyslim si ze slabsia ciarka na teste hned znamena nieco zle...ked tak sa objednaj k dr a uvidis ale myslim ze ak nemas ziadne problemy este mas cas 😊
nebola si náhodou v noci - tam kde bola slabšia čiarka, cikať? Alebo si len deň pred tým vypila viac vody... takto skoro stačí naozaj málo a ducha nevidno. Mne test duchoval jeden deň pred očakávanou menštruáciou a ešte aj na 4. deň meškania. až potom čiarka konečne seriózne zosilnela.
@dannii nemusis vobec, moze to znamenat, ze sa babatko uhniezduje v maternici
@tiumen ano, takze su to tie dva tyzdne, co sa maju rata naviac, aspon uz tomu rozumiem, dakujem 🙂
@pampuliska Ďakujem krásne ozaj to bolo len jednorázovo A trolinku odvtedy nic😊😊😊
tak včera som bola u dr. moc ma nepotešil, bo plod nevidel - nevedel nájsť ale zato našiel cystu na ľavom vajíčkovode. ☹ teho potvrdil len ešte nevedel vylúčiť mimomater. teho bo sa to mohlo zachytiť na tej cyste a ostať tam...ooch....bojím bojím... ☹
@lleall1111 všetko bude V poriadku uvidis😊😊😊
@dannii dúfam že hej...teraz dva týždne tŕpnuť ako na ihlách 😒
@lleall1111 nebudes trpnut bude všetko OK. Uvidis😊😊😊😊😊nestresuj to bábätku nepomoze.😚😚😚😚
to hej...len ľahšie sa to povie ako spraví..aspoňže v práci na to nemám kedy myslieť
@dannii 😖 😉 😒
@lleall1111 ja ťa chapem veľmi dobre keď som čakala Emku nám vyšli testy na razstep domov A všetko dopadlo ok.preto vravim že všetko bude V poriadku aj U teba. Musíme tomu verit😊😊😊
@dannii dik za povzbudenie...trocha sa utešujem aj tým, že keby to bolo to mimomaternicové tak by som mala aj nejaké bolesti a časom aj krvácanie..ale to nemám...iba "papám" a "cikám" 😀 😝
@lleall1111 tak je to V poriadku ja len cikam nevladzem jest😃😃😃
@dannii no to som zvedavá kedy na mňa prídu tie nevoľnosti..bo zatiaľ mám pravý opak...všetko čo vidím tak zjem... 😀

Dievčatá dnes ako sme boli na túre som si našla ruzovy vytok mám sa obávať?