icon

2 čiarky na teste. Hurá

roxi77
17. dec 2015

Ahojte tehuľky!
Chcem sa s Vami podeliť o túto super správu, po 2-3 mesiacoch snaženia sa nám to podarilo 🙂 vždy som mala menštruáciu presnú ako hodinky, ale odvtedy čo sme začali pracovať na bábätku mi to nejak celé zblblo. Užívala som gynex a posledný mesiac poctivo pila alchemylkový čaj na úpravu cyklu, ešte som si hovorila že čo je to za blbosť, zbytočne sa tým nalievam keď to aj tak nezaberá a zase mi meškajú. Bolo mi aj troška čudne, tak som si pre istotu išla kúpiť test. Do sekundy sa objavili dve čiarky, a gynekológ potvrdil že som na konci 6.týždňa, jupí 🙂 Ako ste na tom vy, a ako to prebiehalo a prebieha u Vás?

dannii
19. jan 2016

@lleall1111 vôbec nemám nevoľnosti absolutne😃😃😃😃len mi jesť nechuti ale nakupujem vsetko😃😃😃

lleall1111
19. jan 2016

@dannii 😎 😎 😎

dannii
19. jan 2016

@lleall1111 teraz lidl 60eur😃😃😃😃na vsetko som mala chuť A už má prešla

lleall1111
19. jan 2016

@dannii tak to hej...ja tiež by som všetko napratala do seba....ale tiež iba oči jedia vo väčšine prípadov. 😝

dannii
19. jan 2016

@lleall1111 ja som akurát bola na WC A ruzovy vytok😢😢bojim sa zase

moonshine1
19. jan 2016
Používateľ moonshine1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moonshine1.

@dannii hlavne klud nestresujsa :/

dannii
19. jan 2016

@moonshine1 snažím sa ach K lekarke som objednana na utorok.neviem či mám ísť večer na pohotovost alebo je to normálne 😢😢😢😢😢

moonshine1
19. jan 2016
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moonshine1.

@dannii ked vidim ako pises tak asi by bolo lepsie ist na pohotovost aspon si budes na istom, lebo takto sa budes len stresovat a to nie je dobre..

dannii
19. jan 2016

@moonshine1 no veľmi sa bojím pred 4rokmi sme O babo prišli A trvalo mi dva roky kým som sa dala dokopy😢😢😢

moonshine1
19. jan 2016

@dannii tak to ta chapem, ze mas strach, ale netreba to prehanat mozno sa len zbytocne stresujes, bude lepsie ak zajdes na pohotovost a uvidis co ti povedia. Drzim palce, bude dobre neboj sa 🙂 posielam objatie!

dannii
19. jan 2016

@moonshine1 Ďakujem moc moc ležím oddychuje m A pockam na manžela ak bude dobre nebudem stresovat.teraz. mala som to aj V sobotu A prešlo to čiarka je super silná tak dúfam že maternica len vylučuje ešte zvysky

dannii
20. jan 2016

@moonshine1 už sa to nezopakovalO všetko oki😊😊

lleall1111
20. jan 2016

@dannii držím palčeky nech je všetko OK 😉

dannii
20. jan 2016

@lleall1111 ja tomu verim ,že to bude ok.oddnes už aj nevolnosti😃😃😃😃ráno som mala perfektny pokec so zachodom😃😃😃

lleall1111
20. jan 2016

@dannii tak to som zvedavá kedy to na mňa príde..bo ja som tiež v 6tt a nejaké drobné a zatiaľ nič.

dannii
20. jan 2016

@lleall1111 ja si ich neprosim pošlem ti ich?😃😃😃😃

pampuliska
20. jan 2016

@lleall1111 ja tiez absolutne ziadne priznaky...nic.

lleall1111
20. jan 2016

@dannii nieee...ďakujeeem...neprosííím.. 😀

dannii
20. jan 2016

@lleall1111 ale no😃😃😃😃aspoň trosku

lleall1111
20. jan 2016

@dannii no nejdem sa chváliť,,,možno to napadne od zajtra aj mňa... 😝

dannii
20. jan 2016

@lleall1111 sak včera som vravela ako mi je super😆😆😆😆😆

lleall1111
20. jan 2016

@dannii tak ja radšej nejdem hovoriť ako mi je dobre...kým môžem papať 😝 😀

mary333
21. jan 2016

@sewie ahoj, tak bola som na krv a nie som tehotna. asi len test bol chybný 🙂

sewie
21. jan 2016

@mary333 ooch to je sklamanie myslela som na teba...drzim palce nabuduce to uz bude urcite naozaj 😊👍 ale takto nas zavadzaju tie testy to je hruza

majiskoo
21. jan 2016

tak teda, môj test. Hadam sa môžem už tešiť 🙂
30 DC, 12 DPO

dannii
21. jan 2016

@majiskoo Gratulujem maminka😊😊😊

lleall1111
22. jan 2016

Bojim sa.Dnes som mala taky ruzovkasty vytok.Je to v poriadku?A teraz male bolenie v podbrusku na lavej strane ako pri kramoch.Ma s tym dakto skusenosti??? ☹

dannii
22. jan 2016

@lleall1111 už som to mala 3krat aj dnes😊😊😊doktorka mi povedala,že sa to V tehu stáva. Pokiaľ nemáš čistú krv silné kŕče A veľa toho výroku je to V poriadku😊😊

charity
22. jan 2016

@mary333 Nechaj sa prehliadnut. Niektore dg sa prejavuju falosne pozitivnym testom.

bianca2
23. jan 2016

Ahojte zienky, pridavam sa k vam, aj mne predvcerom vysiel pozitivny tehotensky test a velmi sa tesim, snaizli sme sa 3 mesiace. Uz mam 4 rocnu dcerku a radi by sme dalsie dietatko. Poslednu MS som mala 19.12. aj viacere tu pisete podobne terminy. Ku gynekologovi som objednana 18.2. zatial je cas, aj s prvou dcerkou som bola az trosku neskor a uplne staci teda ked nie su problemy. prve tehu som prevracala 4 mesiace a teraz mam divny pocit ze nic, len cely januar mam nizky tlak 90 na 60 a 90 na 50 tak neviem co s tym a trpnu mi ruky a nohy trochu.