2 čiarky na teste. Hurá
Ahojte tehuľky!
Chcem sa s Vami podeliť o túto super správu, po 2-3 mesiacoch snaženia sa nám to podarilo 🙂 vždy som mala menštruáciu presnú ako hodinky, ale odvtedy čo sme začali pracovať na bábätku mi to nejak celé zblblo. Užívala som gynex a posledný mesiac poctivo pila alchemylkový čaj na úpravu cyklu, ešte som si hovorila že čo je to za blbosť, zbytočne sa tým nalievam keď to aj tak nezaberá a zase mi meškajú. Bolo mi aj troška čudne, tak som si pre istotu išla kúpiť test. Do sekundy sa objavili dve čiarky, a gynekológ potvrdil že som na konci 6.týždňa, jupí 🙂 Ako ste na tom vy, a ako to prebiehalo a prebieha u Vás?
Ahojte baby viem že sa to sem vôbec nehodí ale potrebovala by som pomoc :D ak by ste boli ochotné prosím vás pekne o vyplnenie môjho dotazníka , ktorý je potrebný pre praktickú časť na bc. prácu Je anonymný a mne veľmi pomôže. Odpovede nebudú nikde zverejnené, iba v mojej bc. práci ktorá pôjde do archívu. Ak sa medzi vami nájdu ochotné pomôcť budem rada , dotazník Vám zaberie len pár minút. Je určený iba pre ženy vo veku 20-35 rokov. Tu je link: https://docs.google.com/forms/d/194p_XcQsDY7fwt...
Vopred pekne ďakujem za pomoc :D
@dannii od vcera nic. len obyc vytok. len ta mierna bolest v lavom boku sem tam. v stredu idem k dr. tak zistim.mozno to je tou cystou co mi tam nasiel...
Kocky prosim poradte mi co si o tom myslite...tento mesiac mi MS meskala jeden den a prisla uplne slabucka v podstate len spinenie a trvalo dva dni. Uz par dni ma boli podbrusko, velmi ako keby kazdu chvilu mala prist ms a navyse ma velmi picha vo vajecnikoch (najma v pravom) a navyse ma pocas dna berie velka unava, plus caste bolesti hlavy co som doteraz nemala. Minuly mesiac som este dobrala posledny blister hak, jednu tabl som zabudla uzit, niektore som si dala v roznom case a navyse brala som aj antibiotika...tento mesiac sme uz hak vysadili.co myslite mohlo sa zadarit tehu? Mali ste niektora podobnu skusenost? Dakujem 🙂
@lleall1111 to mám aj ja poklad😘😘😘dobre bude A došla som ba to že ani orgazmus nemôžem mat😃😃😃
@dannii no dnes som na wc nasla na toaletaku taku hnedu krv, iba troska ako spinenie.tak som si hned teraz lahla.asi k tomu dr. pojdem uz zajtra.sa bojim 😒
@lleall1111 oddychuj nič nerob A bude dobre.zajtra smer lekárka. Všetko bude V poriadku😊😊😊
@dannii no dufam. Predsa uz mam pokrocilejsi vek na prve mimi,tak sa bojim moc.a skoro rok sme sa snazili.. Uf len nech je vsetko v poriadku
@lleall1111 Neboj sa. Ja som to mala niekedy v druhom alebo tretom mesiaci tiez. Slabe akoby hnede spinenie. Revala som tak, ze som nemohal prestat, lebo sme sa s manzelom snazili cez dva roky a konecne sa stal zazrak, ze som otehotnela. Doktor ma prezrel, povedal, ze je vsetko ok a ze to zrejme bola nejaka prasknuta cievka z fyzickej namahy. Fakt som den predtym behala cely den po meste a vecer som mala svalovku. Doktor mi odporucil, ze sa mam setrit. Ani lieky mi na to nedal. A fakt to preslo.
@lleall1111 bude to V poriadku.😘😘😘😘
@elviku11 je pravda ze vcera sme skoro cely den behala po meste a potom na oslavu a vecer som este dlazku umyvala
@dannii teraz som bola na wc a nic. Uvidim do vecera.
@lleall1111 ja keď sim mala ten vytok prvý krát túra na hrebienok,druhýkrát 3 13 hodinové služby A tretí krát som sa zobudila na orgazmus že vraj štáty maternice😃😃😃😃😃takže kľúčový rezim
@dannii ja som vcera vecer zacala krvacat,tak som rychlo na pohotovost.dnes na kontrolu k dr. Nasadeny duphaston,ascorutin a tyzden doma a klud. Babo v poho uz som aj srdiecko videla. Tak dufam ze vsetko v poho
@lleall1111 všetko bude V pohode uvidis.je dobre ,že si sla ak si krvacala A čo povedali?
@dannii na pohotovosti mi povedal,ze tam mam zrazeninu - okolo toho vacku
@lleall1111 taK preto si zakrvacala.juj sa tesim;že si srdiečko videla😍😍😍😍.ja idem zajtra 17 40 neviem sa dočkať 😍😍😍
@dannii aj ja sa moc tesim,ale zas nechcem sa moc aby somnebola moc sklamana.dufam ze to z toho nebude rizikove.
@lleall1111 vydrzis vsetko😊😊.A nemusí byť rizikové ved na zaciatku občas žena krváca A je to presne kvôli zrazeninkam😊😊.telo sa potrebuje vyčistiť. Keby to bolo vážne už lezis V nemocnici
@dannii teraz som citala letak toho lieku Ascorutin a tam je napisane ze nesmu brat tehotne. A mne to napisal ze 3x denne kym krvacam a potom postupne vysadit
@lleall1111 raz som niekde čítala, že ten ascorutin je len prežitok. Je to na zrazanlivost krvi.Veľa doktorov to predpisuje pritom by stačil len ten duphaston.mne pri Emke predpísalI tiež oba lieky A nebrala Son ani jeden.som za to že ak to má vydržať bude tam.kľúdovy režim je najviac A hlavne pokoj😊😊😊.V iných štátoch nepredpisuju žiadne lieky riadia sa heslom čo ma prísť príde. Tvoje babo to vydrzi uvidis😊
@dannii kedze ja uz od vcera nekrvacam neviem ci ho budem brat. Aby to zase neuskodilo
@lleall1111 vieš podľa mňa to predpisujú automaticky.neverim ,že neexistuje iný liek ako tieto 2druhy.každá mamička sa vráti Z pohotovosti s týmito liekami
@dannii to hej. To som si vsimla ze kazda tu pise ze dostala dophaston. No nic budem v klude a ten ascorutin sidam asi iba raz abo max dva razy
@lleall1111 A inak ti je ako ?ja dnes zase celé zle.strašne mA furt napína vraciam trasem sa.Emka má angínu horúčky úplná parada😢😢😧😧
@dannii ja sa citim v poho. Stale by som jedla 🙂 a teraz svokra volala ze zostava doma a bude sa s malou ucit. Tak mam do vecere klud.🙂
@lleall1111 aj ja som mala ten istý problem čo ty a brala som aj ascoritin a po ňom sa mi už krvacanie neojavilo,kamoška tiež velmi krvacala a po asorutine už cele tehu mala bez problémov takže sa neboj
@lleall1111 aj ja chcem jesť toto je hrozne 😢😢😢nemám absolútne energiu
@mnamko diki za odpoved..
@dannii nebooooj..to urcite rychlo prejde

@bianca2 Gratulujem moc😊😊.tiež som mala pocit ,že mi nič nebude 2tehotenstva strašne nevolnosti.A predvcerom sa pridalo aj toto.je mi zle šialene sa mi hlava krúti takže tak😢😢😢😢