2 čiarky na teste. Hurá
Ahojte tehuľky!
Chcem sa s Vami podeliť o túto super správu, po 2-3 mesiacoch snaženia sa nám to podarilo 🙂 vždy som mala menštruáciu presnú ako hodinky, ale odvtedy čo sme začali pracovať na bábätku mi to nejak celé zblblo. Užívala som gynex a posledný mesiac poctivo pila alchemylkový čaj na úpravu cyklu, ešte som si hovorila že čo je to za blbosť, zbytočne sa tým nalievam keď to aj tak nezaberá a zase mi meškajú. Bolo mi aj troška čudne, tak som si pre istotu išla kúpiť test. Do sekundy sa objavili dve čiarky, a gynekológ potvrdil že som na konci 6.týždňa, jupí 🙂 Ako ste na tom vy, a ako to prebiehalo a prebieha u Vás?
@lleall1111 tak už som na infuzzi😢😢😢
@dannii a co sa stalo???
@lleall1111 vracala som od včera večerA aj celú noc nešlo to prestať. Dali mi infuzie cipky A je dobre uvidime dokedy.už bolo vidieť srdiecko😍😍
@dannii to je krasne... 🙂 ja som zvedava co mi povie v pondelok na kontrole.
@ivka7183015 ja dnes tak isto rovnake testy.. akurat som tych uplakanych mala 10-11 🙂
baby, vyzera to tak, ze i ja sa pridam k vam, vysli mi 4 pozit. testy, zajtra si pre istotu urobim dalsi, termin u gynekologa mam na 9.2. Drzte sa 🙂
@lleall1111 ascorutin bežne berú tehotné, ber ho normálne ako máš brať a nie je to na zrážanlivosť krvi ako tu niektorá napísala, ale na posilnenie steny ciev, aby neboli slabé a nepraskali.
Ahojte babulky-tehulky.je tu niekto ??🙂
Tehotenstvo potvrdené od doktora, konečne bolo bábo vidieť 5 týžden gestračný vačok veľkosť 4x4 mm , čiže doktor ná povedal že má 8 mm je to v poriadku, máme prísť až o 3 týždne
@lleall1111 ako si dopadla???
@zuznicka7101 podla mna ano,ciarka silnie,hcg stupa... urob opat obden a uvidis 🙂
Uz mi meškajú krami 7 dni a rozmýšľala som ze zbehnem ku doktorke nech mi zoberie rovno krv
@zuznicka7101 tak s tym nic nepokazis,ked pojdes.drzim palce.daj vediet potom🙂
Ahojte tak aj ja sa pridavam k tehulkam dnes som bola na gynde potvrdene tehotenstvo sice este nebolo velmi vidno embrio ale vacok tam je takze sa tesim a velmi konecne po 3rokoch 1IUI drilling ovarii joj nech to z Bozou pomocou dojde do uspesneho konca
Lindt tak oznamujem ze dnes mi geologička potvrdila ze som je to velmi malinké brala mi aj krv z keby vyšlo ze som a ze o desať dni mam prist 😊😉 tak sa teším
@zuznicka7101 blahozelaaam 🙂 pomalicky, ale isto nas tu pribuda 🙂
@dannii ahoj. No hrozne.vo tvrtok som zacala krvacat a od vtedy som nemocnici. Nie a nie to zatavit, riadne potoky krvi. Ta zrazenina nie a nie sa vyplavit. Uz som zufala. 😢
@zuznicka7101
@andrea458 blahozelám nech vam to obom vide a nech je vsetko ok 😉
@lleall1111 A čo vravia lekari😢😢😢ved to neni možné juj som moc rada že si sa ozvala.už som sa bala

Baby chcem sa spýtať menštruaciu som mala mat 23.1, no neprišla tak som si urobila testík a pozitívny rovno hned 3 krát dnes čiarocka už dosť tmava, vcera som bola u doktora na sone nie je ešte nič vidieť , no bral mi krv a tam to vyšlo, HCG 259 , čo je teda potvdené, aj sestricka mi povedala ze to može byť zaciatok tehotenstva, mame sa tešiť, musím isť o týžden na kontrolu či sa HCG zvyšuje a či už niečo je vidno . . . Vraj doktor potvrdí tehotenstvo až ked to bude nad 10000, dakujem za odpovede