2 čiarky na teste. Hurá
Ahojte tehuľky!
Chcem sa s Vami podeliť o túto super správu, po 2-3 mesiacoch snaženia sa nám to podarilo 🙂 vždy som mala menštruáciu presnú ako hodinky, ale odvtedy čo sme začali pracovať na bábätku mi to nejak celé zblblo. Užívala som gynex a posledný mesiac poctivo pila alchemylkový čaj na úpravu cyklu, ešte som si hovorila že čo je to za blbosť, zbytočne sa tým nalievam keď to aj tak nezaberá a zase mi meškajú. Bolo mi aj troška čudne, tak som si pre istotu išla kúpiť test. Do sekundy sa objavili dve čiarky, a gynekológ potvrdil že som na konci 6.týždňa, jupí 🙂 Ako ste na tom vy, a ako to prebiehalo a prebieha u Vás?
@dannii zrazenina na poslednom sone narastla ☹ riziko je to ze pri jej raznom uvolneni moze strhnut aj babo. To je zatial v poriadku. Lieky mi dali vsetky co sa dali a treba len v klude cakat ci sa vstrebe.. ☹ ☹ ☹
@lindt raz je to dobre a raz zle...ale uz mi je dlho..zacinam byt nervozna bo zrazenina narasta
@lleall1111 ach jaj ako nás strašia poklad😢😢😢😢musí to byť dobré
@dannii tak v to pevne verim. Ine si ani nepripustam 😉 treba pozitivne mysliet a bude dobre. Citim ze bude..🙂
@lleall1111 premýšľas ako ja.ja dnes zase ten zhluk vlasocnic jemnej krvi
@lleall1111 A kde lezis vlastne?
@dannii @lleall1111 babule, drzte sa!!! treba pozitivne mysliet a vsetko bude ako ma byt! Kde lezite? Resp. iba ty si v nemocnici @lleall1111 ??
@lleall1111 ach, to mi je ľúto... :/ Ale veľa báb práve po takejto skúsenosti rýchlo znova otehotnie, lebo telo je ešte nadopované hormónmi a pripravené na tehotenstvo...
@lleall1111 moja slzy sa mi kotúľaju je mi to veľmi ľúto 😢😢.
@elviku11 ja som musela ist na cistenie takze prvy pokus moze byt az po 3 mesiacoch najskor. Ale nevzdavame sa
@dannii aj mne,moc. Som sa vcera poriadne vyplakala..zostal vo mne smutok...
@lleall1111 zažila som to 4roky dozadu viem presne čo prezivas😢😢😢
@dannii uz nech je leto...snad sa uz potom zadari... Je to smutne..☹
@lleall1111 zadari sa hneď uvidis😊😆
@dannii verim zw ano..🙂
@dannii a ty ako pokracujes??? Vsetko v poriadku???
Myslite ze som v tom????
@lleall1111 Áno mojka ja som s babom V poriadku😊😊😊.ale ešte mám pn
@dannii tak ti drzim palce nech to dotiahnes do krasneho konca 🙂 🙂 🙂
@lleall1111 ahoj, je mi to luto co sa ti stalo ale hlavu hore, mojmu babu tiez prestalo byt srdiecko a kedze som sa chcela sama vycistit, nehat to proste na prirodu, dva dni pred vianocami som potratila, v januari som mala prvu ms a hned sa nam zadarilo 🙂 niekedy mam pocit, ze kazda zena si musi nieco vytrpiet aby dospela ķ uspesnemu tehu 🙂
Baby je to normalne 8 týžden tehotenstva a krčok 2cm
@adrianna23 asi hej...asi to má tak byť..teraz čakám na prvú MS a šup do toho... 😉
@slavka1541 mne tehu doktor potvrdil vo 4 tt a bolo vidno krasnu bublinku...na babo sa pozrieme 15-steho

@lleall1111 drzim palce, snad to uz zastavili!