icon

5 dní po sexe pozitívny test

jamimka
13. júl 2019

Ahojte. 7.7.sme mali s manželom "tutu mutu" a ja som nejak podvedome cítila, že to vyšlo. Prsia tvrdé ako kameň, dva dni po sexe bolesť krížov. Včera som si robila test a vyšiel takto. Dúfam, že nebudú dvojičky 🙈 keď je taka silná čiarka na 25kovom teste 😵 ❤️

5 dní po sexe pozitívny test
martinoocka
14. júl 2019

Podla mna si normalne otehotnela 7.7. Vynimky potvrdzuju pravidlo, kazde telo je ine. K uhniezdeniu dochadza na 7 den, zvycajne, to neznamena, ze neexistuje nejake % zien, u ktorych to prebehne skor. Mne vysla slaba druha ciarka tiez 5 den po oplodneni. Aj ked na 10tkovom teste. Ten 25 kovy si mala nejaky zvlastny asi 🤭

jamimka
autor
14. júl 2019

@martinoocka však? Ale prvý 10tkovy tiež od pepina neukázal takú silnú ako dnes. Tak snáď nie som v treťom mesiaci, a môžem si uzivat od prvých dní. Ešte testnem deň očakávanej menstruacie

nika3136
14. júl 2019

@sajuri257 pracujem v zdravotníctve už nejaký ten rok, ale za celý čas som sa nikdy nestretla s tým, že by niekomu test ukázal na 3.deň po oplodnení (hovoríme o situácii, kedy žena pol roka predtým nesexovala a na oplodnenie nebola iná šanca, nie o tom, keď si žena myslí, že otehotnela teraz a pritom to bolo pred dvomi týždňami a pod.)
Keď už to mám rozoberať do detailov tak spermia splynie s vajíčkom, vznikne zygota a následne embryo. Uhniezďovanie trvá poväčšine 5-7 až 10 dní a až následne potom sa to prejaví na stúpaní HCG.
Tak mi prosím ťa vysvetli, ako je možné, aby test ukázal 3 dni po reálnom oplodnení?
Akože jeden deň máš sex, hneď sa ti uhniezdi a superrýchlosťou ti začne stúpať HCG či ako? Aby som to chápala.
Lebo chlapec síce píše článok a zvýrazňuje si určité body, ale bez argumentov sú to bľabotanice typu "jedna baba povedala ..."

daisylucky
14. júl 2019

@jamimka podla mna to kludne mozu byt dvojicky a preto hned silna ciarka, hoci nemusia. Ved kazdy priemerne inteligentny si vie vygooglit, ze hcg rychlejsie stupa pri dvojickach. Nechapem co baby tak utocia, asi zavidia alebo co. Sama som mala v dvoch tehotenstvach ducha uz pred meskanim ms a ovulaciu som mavala neskor. Daj potom vediet, ci ozaj dvojicky...

stela01
14. júl 2019

@daisylucky nikto nezávidí prečítaj si celu diskusiu prosím ta

daisylucky
14. júl 2019

@stela01 ved som si precitala.

nika3136
14. júl 2019

@daisylucky ja jej nezávidím ani to jedno, nie to ešte dvojičky, toho sa neboj 😂😂

stela01
14. júl 2019

@daisylucky si myslím že tu je osadenstvo žien ktoré si naštudovali rast HCG , a preto tie reakcie 5 dni po sexe test . A poznámka 2 icky.

Je to čisto diskusia a nie že by jej niekto závidel .

jamimka
autor
14. júl 2019

@stela01 naštudovala som aj ja, len som asi výnimka. Véd nemusíte sa tu povysovat, hlavne nika3136, veľká zdravotacka a pritom prd vie. A nie, nemusíš mi závidieť moje dieťa. Nikto ta o to neziada.

haanovajana
14. júl 2019

@jamimka podla mna ti moze test ukazat aj na 5 den.

jamimka
autor
14. júl 2019

@haanovajana ukázal, len teraz fakt neviem, či som tehotná týždeň ci pár mesiacov... To je už jedno. Nenasla som pochopenie. Ten posledný test je robený dnes asi pred hodinou. A taky istý som robila 11teho a bol biely len ja som tam videla slabú čiarku - ducha

daisylucky
14. júl 2019

@nika3136
@stela01 https://www.google.com/amp/s/primar.sme.sk/c/am... :
,,Vajíčko sa zahniezdi zvyčajne 6 dní po oplodnení a hCG napomáha rastu a vývoju maternice a plodu.,, asi teda moze aj 5 dni, nie? A ak 7.7. mali sex a 13.7. spravila test, to je 6 dni nie?
,,Hoci niektoré komerčne dostupné testy uvádzajú schopnosť zachytiť tehotenstvo už šesť až osem dní po ovulácii, iba malá časť žien zaznamená pozitívny výsledok tak skoro.,, ale to asi neznamena, ze ziadna zena, ze?
Viac sa mi googlit nechce (viem, ze to nie je clanok od lekara) len ma zarazili niektore az nenavistne reakcie, pricom ich autorky vobec nemusia mat pravdu.

sajuri257
14. júl 2019

@nika3136 a co ked pracujes v zdravotnictve? Pisem svoju osobnu skusenost to ze ty si sa s tym nestretla co s tym mam ja 😃

stela01
14. júl 2019

@jamimka zlatko napíšeš .....

Áno ukázal

Čo ukázal?
5 dni či niekoľko mesiacov
Lebo to sú 2 rozdielne veci ak chceš byt tehotná Fantastické 🍾..

daisylucky
14. júl 2019

@jamimka podla mna si otehotnela teraz, lebo keby si bola dva-tri mesiace tehotna, mas tam kolajnice. Hoci hcg po urcitom case zacne klesat, v druhom-tretom mesiaci este neklesne tak rapidne, ze by bola druha ciarka svetlejsia. Tu su hodnoty hcg https://www.nspkch.sk/choriogonadotropny-hormon...
Samozrejme viac by vedel povedat lekar, ale ani ten by nevedel nieco 100 % potvrdit alebo vyvratit, to sa da az, ked je akcia srdiecka.

jamimka
autor
14. júl 2019

@stela01 bolo by to veeelmi jednoduché, keby každý test ukázal v kt sme týždni. Nenapadlo ma žiaľ testovať deň pred pohlavným stykom. 😊 Takže ak som tehotná 7 dní, ci dva mesiace, to už je jedno, vidím, že ste tu vsetke múdre 😉 asi čítate viac ako ja 😁

nika3136
14. júl 2019

@daisylucky 👏
Odpoveď na úrovni, výpovedná hodnota 0, lebo keďže sa ti googliť nechce, tak si nezachytila informáciu, kedy HCG stúpa (ale píšem vyššie), takže jeden deň nie je to isté, keďže hodnota stúpa aj každé dve hodiny. 🤦 A s testom s nižšou citlivosť zistíš akurát tak veľké guľové

sajuri257
14. júl 2019

@jamimka to ze 90% zien neukaze neznamena ze tebe nemohol ukazat. Niektorym neukaze test vobec az neskor z krvi. Vidis ze tam ta ciarka je, pockaj na den kedy sa ma dostavit ms alebo aj par dni ako uz ms meska (nakolko tehotenstvo moze byt aj biochemicke) a uvidis. A sprav si potom mamatest alebo clearblue. Hadam ty vies tak co tu komu potrebujes dokazovat a prehovarat 🙂 ak si tehotna a chcela si byt tak super, gratulujem a kasli na to co ti kto tu pise. 🙂

jamimka
autor
14. júl 2019

@sajuri257 áno teším sa že som tehotná, a máš pravdu... Škoda slov.

stela01
14. júl 2019

@jamimka jasne že to je jedno či si niesi tehotná

My tu len diskutujeme na tému
5 deň po sexe test mi ukázal takéto koľajnice ....

Téma cislo 2 - asi som tehotná 2 mesiace ...

Ak si si ... my sa tu zaoberáme v túto krásnu nedeľu či je môžne aby test po sexe na deň ukázal take koľajnice nič viac nič menej .

nika3136
14. júl 2019

@jamimka
Už som ti raz písala. Ak chceš čítať rady od tých, ktorí o tom nevedia nič a chcú ti dať nádej len preto, aby si už neplakala, tak napíš upozornenie vyššie, nebudem sa zapájať.
Ad 1
A ad 2 ak nevieš prijať fakty a chceš byť voči niekomu kritická, skús sa tomu povenovať, sama pre seba, pol hodinu.
Aj keď už teraz pripúšťaš, že je to konina. Nemusíš sem už nič písať, sama sa chytíš za hlavu čo si vyprodukovala..

@sajuri257 k tebe už nemám slov 🙂 Keď ti test ukázal II 3.deň po oplodnení tak sa ozvi do všetkých gynekologických ambulancií a reprodukčných centier, mali by posielať ženy na krv už na druhý deň od oplodnenia

stela01
14. júl 2019
sajuri257
14. júl 2019

@nika3136 neprekrucaj a nefantaziruj ze ja som niekde pisala ze mne ukazal na 3.den ty nemam slov 😃 jasne pisem vyssie ze mi ukazal skoro, konkretne na 6.den. Cize kludne jej mohol na 5ty. 😉

nika3136
14. júl 2019

@sajuri257 čo trepeš prosím ťa?! Aký 6.deň? A hore spomínaš 3.-5. z vlastnej skúsenosti. Je pekné, že chceš byť za múdručkú len klamstvo má jednu nevýhodu - musíš si pamätať, čo hovoríš (resp. píšeš)

nika3136
14. júl 2019

@sajuri257 a ďalej už nehľadám. Si sa vyfarbila 👏 buď nevieš počítať alebo máš fakt sklerózu

sajuri257
Autor odpoveď zmazal
stela01
14. júl 2019

@sajuri257 na internete sú rôzne články

Ale zas skúsme zdieľať články na úrovni .
No veď zasa 😉😉👍🏻👍🏻

Ja som testovala na 5 deň , a boli 2 // .
Áno áno ale bola som na KET kde mi vkladali Blastocystu ktorá má 5 dni .
Tak že 5+5 = 10 prvý možný termín na //

nika3136
14. júl 2019

@sajuri257 prečo si zmazala to, čo si napísala?
🤣🤣😂😂
Stihla som vidieť aj testy
Tvoja odpoveď teraz
Testovala si 6 dni po, potom druhý test v deň, kedy si mala dostať MS a tretí keď ti meškala

V príspevku si písala, že si tak skoro netestovala 😂😂 a áno SOM MUDRLANTKA lebo je jasne vidno, ako klameš 😉 že ťa hanba nefackuje

sajuri257
14. júl 2019

@nika3136 vies co, skoda reci 😂 nebudem tu ja kvoli tebe prikladat moje vsetky ocikane testy ako som povodne chcela.
1x bol pepino test na 6sty den s duchom a kedze vela zien pise ze je nespolahlivy som isla pekne do lekarne a kupila ine testy a testovala potom dalej ty mudrlantka 😂
Podstatne je ze test jej ukazat tehotenstvo mohol aj tak skoro a teba moze aj rozdrapiť. Ego nepusti co? 😂

nika3136
14. júl 2019

@sajuri257 tak ako? "Niektorým ukáže aj 6dni po ale to som ja netestovala, počkala som...."
Už skonč. Zamotávaš sa sama a to tvoje prchké správanie je viac ako detinské, snažím sa poukázať na to, že o tom nemáš ani páru a len táraš, čo sa ti kde hodí 🙂