icon

5 dní po sexe pozitívny test

jamimka
13. júl 2019

Ahojte. 7.7.sme mali s manželom "tutu mutu" a ja som nejak podvedome cítila, že to vyšlo. Prsia tvrdé ako kameň, dva dni po sexe bolesť krížov. Včera som si robila test a vyšiel takto. Dúfam, že nebudú dvojičky 🙈 keď je taka silná čiarka na 25kovom teste 😵 ❤️

5 dní po sexe pozitívny test
chiccco
14. júl 2019

@jamimka tak je naozaj možné ze budeš mať dvojičky,som čítala ze vtedy hcg stúpa ovela rýchlejšie😉

jamimka
autor
14. júl 2019

@chiccco no ďakujem krásne...😁

83lenka83
14. júl 2019

@jamimka ja by som to skor videla na zly test, mne tirz raz vysiel 25 ako pozitivny a 10 negativny, tehotna som nebola :-/,

jamimka
autor
14. júl 2019

@83lenka83 ale na 10tkovom bola veeeelmi slabúlinka čiarka. No nič, skusim zajtra 10tkovy, a mozno aj 25kovy a uvidím.

nika3136
14. júl 2019

@jamimka
Ty nie len že nevieš s kým sexuješ, nevieš ani čo píšeš. Nemáš skúsenosti a si matkou. Chceš vedieť ako to dopadne a my máme hádať, lebo ty sa nevyznáš v testoch a nevieš, že existuje digitálny clearblue.
Tak ja ti dám jednu užitočnú radu
Predtým, než začneš vypisovať chobotiny na koníka, ako dúfaš že to nebudú dvojičky, lebo po 5tich dňoch máš pozitívny test, skús zájsť do lekárne, k ľuďom, ktorí o ľudskom tele vedia zrejme viac ako ty.
Poradia ti, pomôžu a ak si nevedomá, aj ti vysvetlia, že môžeš mať cystu alebo pokojne aj nádor, kde je takisto zvýšené HCG. Áno, niekde si sa dočítala, že je to aj pri viacpočetných tehotenstvách, ale tvoja superdvojica sa za 5 dní nestihla ani uhniezdiť nehovoriac o tom, že si použila test s nižšou citlivosťou, ktorý reálne niekdy neukáže ani v deň očakávanej menštruácie.
Ale to VŠETKO si nájdeš aj na internete, aj keď chápem, že pohodlnejšie je čakať na upozornenie tu, kde ti kto čo múdry poradí a pritom ani nevieš, či o tom má potuchy alebo nie. A ak ti niekto napíše niečo, čo sa ti v daný okamih nepozdáva, tak sa sfučíš, lebo veď vieš, kedy sexuješ a nikto ti nedržal sviečku 😄
To je odo mňa všetko.
Ešte raz ako v mojom prvom príspevku, gratulujem!

lucyluv
14. júl 2019

Ja som veelmi zvedavá, či budeš ozaj tehu, daj potom vedieť, držím silno palce 🙂 už som čítala o ženách, čo im takto rýchlo ukázalo, ale nikdy som nevedela, či tomu ozaj veriť, no jedine čo verím je, že nič nie je na svete nemožné :D

jamimka
autor
14. júl 2019

@nika3136 ďakujem za názor. A cystu ani nádor nemám. Na preventívnej som bola v marci, tak verím, že to bude len tehotenstvo. Každý gynekológ ti povie, že cysta neovplyvní výsledok testu. Aspoň ten normálny gynekológ. Prajem ti aby si sa tu už nestretla s takou nevzdelanou ako som ja, nech ti oci nekole pri čítaní 😉

stela01
14. júl 2019

@chiccco
@jamimka 5 dni po sexe ? Aké dvojičky aké HCG ?

jamimka
autor
14. júl 2019

@stela01 ja som sa len smiala, ze dvojičky, pri teste ktorý vraj neukáže poriadne ani po vynechani ms. Hcg neviem, ved do MS mam ešte 6 dní

stela01
14. júl 2019

@jamimka ja by som dopriala to čo si želas .... ale 5 dni po sexe je veľmi skoro .

jamimka
autor
14. júl 2019

@stela01 ved prave. Dám vedieť zajtra. To bude 4 dni rozdiel medzi testovaním.

83lenka83
14. júl 2019

@jamimka ja som na 10 nemala vobec nic , drzim palce 🙂

akje
14. júl 2019

Chod k doktorovi, ukaz mu pozitívny test, povedz mu tento príbeh a uvidis jeho reakciu. Budu len dve.. bud sa na teba bude pozerat ako tela na nové vráta, kedze ani sam pan gynekológ ti nevie pred meskajucou menštruáciou povedat, ci si tehotna, alebo ti povie to, co ti tu hovoria baby, ze si tehotna dlhsie a odoberie ti krv.. urobí aj sono a bud sa objaví babo alebo cysta. Každopádne, držím palce, nech ti vsetko dobre dopadne! To je koniec koncov to najdôležitejšie.. ;)

jamimka
autor
14. júl 2019

@akje pôjdem. Ja netvrdím, že nemôže byť tehotná dlhšie, ale ved to by bolo viac ako 2 mesiace, mala som menzes presne na minútu, rovnako silný,...ziadne priznaky, teraz mam citlivé az velmi prsia, boleli ma kríze a po sexe dvadni som mala dokonca aj slaboruzovy výtok, ako s krvou. Len to ze ja blbá, nepozrela az za pokladňou, ze mam 25kovy test, určite by som nepanikarila, keby mi 10tkovy nevyšiel.

akje
14. júl 2019

Daj potom vediet ;)

jamimka
autor
14. júl 2019

@akje dám

mati94
14. júl 2019

Ahojte. Môžem sa aj ja opýtať na váš názor? Ms mi mešká dva dni a dnes my vyšiel takýto výsledok. Mohlo sa nám zadariť? Snažili sme sa 5 mesiacov a nič. A teraz po necelom mesiaci užívania femibionu... ďakujem za odpovede 😌

simonkazga
14. júl 2019

@mati94 gratulujem si tehotna

nikiki29
14. júl 2019

@mati94 👏🏻 paráda vyšlo to 💪🏻 už len vydržať...

mati94
14. júl 2019

Ja tomu ani nemôžem uveriť. Cela sa klepem od radosti 😍

miiceencoovaa
14. júl 2019

@1ivanka1 len jeden...

sajuri257
14. júl 2019

@jamimka kludne mozes mat pozitivny test aj 5 dni po. Tiez som mala skoro. Je to velmi individualne, niektorym ukaze ducha aj 2 tyzdne po vynechani ms. Tym netvrdim ze si nemohla otehotniet aj skor. 🙂
https://www.erekciablog.sk/tehotensky-test/

marion09
14. júl 2019

@simculllka presne tak!ja som tiez ostala tehu 1.1. a 10.1. som mala na teste silnú ciaru akoby som už bola v 6tom mesiaci

nika3136
14. júl 2019

@sajuri257
Tento článok nenapísal žiaden odborník a vznikol na "základe skúseností jeho priateľky" a niečom, čo našiel na nejakej inej pofidérnej stránke na googli.
Takí odborníci sú naj. Dávajú aspoň falošnú nádej :D

uhnakova
14. júl 2019

Ja dodam len pre uplnost, vcera to bolo 6 dni a dnes uz 7 dni po styku, nie 5 ako pises, pokial ste teda boli spolu toho 7.7. U niektorych zien vedia citlive testy ukazat tehotenstvo po 9 az 10 dni po oplodneni.

jamimka
autor
14. júl 2019

@uhnakova ale ja som včera pridala príspevok, to neznamená ze včera som robila test. Robila som 11teho 10tkovy,kde bol slabúlinky duch a 12teho ten druhy na fotke

koniarova
14. júl 2019

@jamimka A potom si už neskúšala?

jamimka
autor
14. júl 2019

@koniarova dnes desiatkovy pred par minútami. Pošlem fotku, len nech odfotim

sajuri257
14. júl 2019

@nika3136 🙈🙈🙈 poukazujem na to ze po oplodneni moze test ukazat aj na 3-5den. Ja som mala na 6sty uz peknu ciarku a asi by bola uz skor ale skor som netestovala 😉

jamimka
autor
14. júl 2019