5 dní po sexe pozitívny test
Ahojte. 7.7.sme mali s manželom "tutu mutu" a ja som nejak podvedome cítila, že to vyšlo. Prsia tvrdé ako kameň, dva dni po sexe bolesť krížov. Včera som si robila test a vyšiel takto. Dúfam, že nebudú dvojičky 🙈 keď je taka silná čiarka na 25kovom teste 😵 ❤️

@jamimka
Ty nie len že nevieš s kým sexuješ, nevieš ani čo píšeš. Nemáš skúsenosti a si matkou. Chceš vedieť ako to dopadne a my máme hádať, lebo ty sa nevyznáš v testoch a nevieš, že existuje digitálny clearblue.
Tak ja ti dám jednu užitočnú radu
Predtým, než začneš vypisovať chobotiny na koníka, ako dúfaš že to nebudú dvojičky, lebo po 5tich dňoch máš pozitívny test, skús zájsť do lekárne, k ľuďom, ktorí o ľudskom tele vedia zrejme viac ako ty.
Poradia ti, pomôžu a ak si nevedomá, aj ti vysvetlia, že môžeš mať cystu alebo pokojne aj nádor, kde je takisto zvýšené HCG. Áno, niekde si sa dočítala, že je to aj pri viacpočetných tehotenstvách, ale tvoja superdvojica sa za 5 dní nestihla ani uhniezdiť nehovoriac o tom, že si použila test s nižšou citlivosťou, ktorý reálne niekdy neukáže ani v deň očakávanej menštruácie.
Ale to VŠETKO si nájdeš aj na internete, aj keď chápem, že pohodlnejšie je čakať na upozornenie tu, kde ti kto čo múdry poradí a pritom ani nevieš, či o tom má potuchy alebo nie. A ak ti niekto napíše niečo, čo sa ti v daný okamih nepozdáva, tak sa sfučíš, lebo veď vieš, kedy sexuješ a nikto ti nedržal sviečku 😄
To je odo mňa všetko.
Ešte raz ako v mojom prvom príspevku, gratulujem!
Ja som veelmi zvedavá, či budeš ozaj tehu, daj potom vedieť, držím silno palce 🙂 už som čítala o ženách, čo im takto rýchlo ukázalo, ale nikdy som nevedela, či tomu ozaj veriť, no jedine čo verím je, že nič nie je na svete nemožné :D
@nika3136 ďakujem za názor. A cystu ani nádor nemám. Na preventívnej som bola v marci, tak verím, že to bude len tehotenstvo. Každý gynekológ ti povie, že cysta neovplyvní výsledok testu. Aspoň ten normálny gynekológ. Prajem ti aby si sa tu už nestretla s takou nevzdelanou ako som ja, nech ti oci nekole pri čítaní 😉
Chod k doktorovi, ukaz mu pozitívny test, povedz mu tento príbeh a uvidis jeho reakciu. Budu len dve.. bud sa na teba bude pozerat ako tela na nové vráta, kedze ani sam pan gynekológ ti nevie pred meskajucou menštruáciou povedat, ci si tehotna, alebo ti povie to, co ti tu hovoria baby, ze si tehotna dlhsie a odoberie ti krv.. urobí aj sono a bud sa objaví babo alebo cysta. Každopádne, držím palce, nech ti vsetko dobre dopadne! To je koniec koncov to najdôležitejšie.. ;)
@akje pôjdem. Ja netvrdím, že nemôže byť tehotná dlhšie, ale ved to by bolo viac ako 2 mesiace, mala som menzes presne na minútu, rovnako silný,...ziadne priznaky, teraz mam citlivé az velmi prsia, boleli ma kríze a po sexe dvadni som mala dokonca aj slaboruzovy výtok, ako s krvou. Len to ze ja blbá, nepozrela az za pokladňou, ze mam 25kovy test, určite by som nepanikarila, keby mi 10tkovy nevyšiel.
Daj potom vediet ;)
@mati94 gratulujem si tehotna
Ja tomu ani nemôžem uveriť. Cela sa klepem od radosti 😍
@1ivanka1 len jeden...
@jamimka kludne mozes mat pozitivny test aj 5 dni po. Tiez som mala skoro. Je to velmi individualne, niektorym ukaze ducha aj 2 tyzdne po vynechani ms. Tym netvrdim ze si nemohla otehotniet aj skor. 🙂
https://www.erekciablog.sk/tehotensky-test/
@simculllka presne tak!ja som tiez ostala tehu 1.1. a 10.1. som mala na teste silnú ciaru akoby som už bola v 6tom mesiaci
Ja dodam len pre uplnost, vcera to bolo 6 dni a dnes uz 7 dni po styku, nie 5 ako pises, pokial ste teda boli spolu toho 7.7. U niektorych zien vedia citlive testy ukazat tehotenstvo po 9 az 10 dni po oplodneni.

@jamimka tak je naozaj možné ze budeš mať dvojičky,som čítala ze vtedy hcg stúpa ovela rýchlejšie😉