icon

5 dní po sexe pozitívny test

jamimka
13. júl 2019

Ahojte. 7.7.sme mali s manželom "tutu mutu" a ja som nejak podvedome cítila, že to vyšlo. Prsia tvrdé ako kameň, dva dni po sexe bolesť krížov. Včera som si robila test a vyšiel takto. Dúfam, že nebudú dvojičky 🙈 keď je taka silná čiarka na 25kovom teste 😵 ❤️

5 dní po sexe pozitívny test
matik3110
14. júl 2019

Mne ukazalo dve ciarky-teda druhu slabulinku po cca 2 tyzdnoch od oplodnenia.. bola som aj u dr a nic este nevidela len sa hcg zvysilo.. o tyzden na to uz videla aj ona na monitore 🙂

lucilaines
14. júl 2019

Ahoj, je to realne, takisto viem na 100% kedy sme splodili maleho- bol to pondelok a jasne pozitivny test som mala uz dalsi tyzden v stredu, priznaky som citila este skor. Mala som este 8 dni do menzesu. A nie, urcite som nebola tehotna skor ani nic podobne, proste niekedy sa to ocividne stava.

nika3136
14. júl 2019

@lucilaines
Lenže to nie je 5 dní od oplodnenia ale 9

kulumulu123
14. júl 2019

@jamimka ja som dostla ms na hodinu presne snazili sme sa dlho pradlho tak som ten posl.cyklus aj orevala.... Potom som sa slkudnila a povedala si ideme dalej... 3dni po ms mi to nedalo akasi sialena intuicia urobila som si 10-tkovy test vysla druha slabulinka takmer neviditelna ciarka. Objednala som sa k Dr a tam ze mamicka gratulujem cakate dvojicky.... Takze ani pri 2 mi test pred ms neukazal vobec nic. Zajdi k Dr a to budes vediet na isto... Drzim ✊✊✊

kulumulu123
14. júl 2019

@jamimka a to mi pri prvom tehu test ukazal celkom slusnu kolajnicu 9dni po sexe viem presny den kedy sa to stalo nakolko som den pred Bola na folikumetriu a cakala som iba 1.... Takze me to individualne si myslim preto kasli na mk a chod radsej k Dr

kulumulu123
14. júl 2019

@zuzanockamt a tie najschopnejsie spermie sa za idealnych podmienok dokazu prepracovat k vajicku za cca 1/2hod ☺

jankapepe
14. júl 2019

@jamimka nerieš hlúpe reči ľudí čo silu čiarky na teste poznajú len z teórie Google. Mne tiež test ukázal podobnú čiaru po 6 tich dňoch . A s istotou milión percent to nebol iný deň.

zuzanockamt
15. júl 2019

@lucilaines 9 DPO vyjde čiarka úplne v pohode, tiež som tak mala

jamimka
autor
15. júl 2019

Horný 12.7. Dolný dnes 15.7. Ten istý 25kovy test

stela01
15. júl 2019

@jamimka a kedy si vlastne mala posledný menzes ?

mariska1989
15. júl 2019

@jamimka Waaaau teda😊 tak pekne tehlulkovanie, takto keby každý ukázal test krátko po aké by sme všetky boli šťastné😀

jamimka
autor
15. júl 2019

@stela01 16.juna

jamimka
autor
15. júl 2019

@mariska1989 ďakujem. Aj tak zájdem k dr nech ma uisti, ze fakt nie som tehulkou už pár mesiacov 😁

mariska1989
15. júl 2019

@jamimka a predtým bol kedy naposledy tutu-mutu??

jamimka
autor
15. júl 2019

@mariska1989 28.alebo 29 apríl.

mariska1989
15. júl 2019

@jamimka No aby fakt ešte nebolo z hentoho mesiaca😀 lebo sú ženy čo dostanú MS a sú tehotné. Takže šupito presto k doktorovi a čakáme info.... kedy máš vlastne v pláne ísť k Dr?

laska201
15. júl 2019

Mne sa lubi ako sa tu ta pani zdravotnicka rozpisovala.pritom dobre vieme ze ani zdravotnictvo nie je dobre u nas a uz vobec o ludskom tele nevie tolko.pisem vseobecne o zdravotnictve pretoze aj tu zlyhavaju doktori clovek ma zomriet a vylieci sa a doktori len cumia ako je to mozne.ja som tak isto presne vedela kedy som otehotnela.dokonca to bolo na konci ms este som spinila a kedze ma potom bolelo brucho ako na dalsiu ms uz som vedela ze sa to podarilo.a aj mne vysli ciarky este pred ms aj pri 4 tehu.uz na 3 den meskania ms mo doktor videl gestacny vak.

mariska1989
15. júl 2019

@mariska1989 a máj nič? Až teraz som si všimla že apríl

jamimka
autor
15. júl 2019

@mariska1989 nie, on bol odcestovaný, odišiel koncom apríla a prišiel 6.7. A 7.7 sme sa lubili 😊

sajuri257
15. júl 2019

@jamimka gratulujem 🙂 ak ti to takto pekne stupa, to bude tehotenstvo teraz.

"Vajíčko sa zahniezdi zvyčajne 6 dní po oplodnení a hCG napomáha rastu a vývoju maternice a plodu. Hoci niektoré komerčne dostupné testy uvádzajú schopnosť zachytiť tehotenstvo už päť až osem dní po ovulácii, iba malá časť žien zaznamená pozitívny výsledok tak skoro. Väčšine žien sa tehotenstvo potvrdí 10 a viac dní po ovulácii. Vajíčko je schopné oplodnenia 12 hodín po ovulácii, toto plodné obdobie je však predĺžené o životnosť spermií v ženskom tele – literatúra opisuje možnosť prežitia spermií až 7 dní!"

Čiže zhoda okolností ovulácia+pohlavný styk+šikovné spermie, k oplodneniu a uhniezdeniu príde do pár hodín (podporuje to ešte aj ženský orgazmus)+ začne vysoká produkcia hcg(neznamená hned dvojicky, tiez cakame len jedno 😃) a test moze byt pozitívny aj tak skoro. 😉

mariska1989
15. júl 2019

@jamimka aha tak toto je už iné🤔 Tak držím palce až je to tak ako chceš ty. Keď je to ten 25-tkovy aby to fakt neboli👶👶

zuzanockamt
15. júl 2019

@jamimka takto to vyzerá, ak MS bola 16.6.

jamimka
autor
15. júl 2019

@zuzanockamt ano to som si pozerala, lenže on bol doma az 6.7 takže panenka Mária nie som 😉 uvidíme teda, ďakujem vám všetkým

jamimka
autor
15. júl 2019

@mariska1989 tak aspon bude veselo

zuzanockamt
15. júl 2019

@jamimka lebo v 5 tt ti ukáže test úplne v pohode ... záleží aký dlhý máš cyklus

jamimka
autor
15. júl 2019

@zuzanockamt normálka 28,29dnovy

zuzanockamt
15. júl 2019

@jamimka tak ovulácia nemohla byť 6.7-7.7. ... nevychádzala by LF ... musela byť skôr o 5-7 dní

jamimka
autor
15. júl 2019

@zuzanockamt tak mne už šibe z toho. Nevadí test silneje, uz len potvrdiť. Mňa totiž nenapadlo, že môžem byť tehotná aj skôr keďže som mala klasickú menštruáciu, a predtym som sa testovala. Prišla v čase ako mala, aj rovnako silná. Skončila tak ako zvyčajne. Mne je jasne, ze su prípady kedy aj do 5 mesiaca maju ženy ms, ale urcite nie takú istú. A ja cítim, že to sa teraz zadarilo. V kazdom prípade uvidím.

zuzanockamt
15. júl 2019

@jamimka tak máš dlhší cyklus,lebo pri 28-29 dňovom by si v tých dňoch, ktoré uvádzaš neotehotnela a teraz by si bola len v 3-4 tt a to zase 25-kovy test nezachytí ... nuž uvidíš, čo na to lekár 🙂

ejanjelik
15. júl 2019

@jamimka nie nie su pripady, kedy maju zeny do 5 mesiaca ms. Ano mozu krvacat, ale nie je to ms. Pri ms sa odlupuje sliznica maternice takze tehotenstvo by nevydrzalo.