5 dní po sexe pozitívny test
Ahojte. 7.7.sme mali s manželom "tutu mutu" a ja som nejak podvedome cítila, že to vyšlo. Prsia tvrdé ako kameň, dva dni po sexe bolesť krížov. Včera som si robila test a vyšiel takto. Dúfam, že nebudú dvojičky 🙈 keď je taka silná čiarka na 25kovom teste 😵 ❤️

@laska201
Láska 🤣 Keď sa chces vyjadriť ku mne, tak ma prosím ťa označ, dobre?! Nečítam všetky komentáre
1) o zdravotníctve ty vieš veľké guľové. To, že nemáme na Slovensku vybavenie a dostatočne spoľahlivé prístroje a metódy neznamená, že tu nemáme odborníkov, niektorých naozaj špičkových, ktorých je tu škoda, keďže to stagnuje, ale opäť prízvukujem, nespochybňuj niekoho vedomosti
2) to, že si na koni pod neznámym nickom (inak už aj ten je na zamyslenie a vypovedá o tebe dosť), z teba nerobí vševeda, takisto sa žena nestáva najmúdrejšiou len preto, že je matka (ako si tu 90% z nich myslí)
3) ak sa ti nepáči, že lekári podľa teba nič nevedia, nabudúce keď sa ti niečo stane (alebo niekomu z tvojej rodiny), nechoďte otravovať na pohotovosť, nelámte si nohy behom do lekárne a nezošúchavajte si podrážky topánok chodením do nemocnice - buďte doma, pite ovocný čaj a mordujte sa, veď ty si najmúdrejší a vieš všetko
A posledná vec
Informácie, ktoré sú v knihách sa dajú získať aj zo zahraničných zdrojov, takže o mojich vedomostiach pomlč, keď nemáš ani štipku z nich a radíš na základe "Ja si myslím".
Posledný komentár pre teba 👋
@fialka1318 ahoj..to asi nepatrí mne že?😁😉 Ale autorke príspevku 😜
@alilka ahojky prepac ano patri hned sa to pokusim opravit 🙂 dakujem za upozornenie 😉
@fialka1318 ďakujem krásne, aj tebe pekne tehulkovanie.
@jaminka no ako? bola si u lekára?
@orchidea1986 nebola, za tri dni by dom mala dostať menzes, pojdem 😉
@jamimka máš 35-dňový cyklus?
@zuzanockamt 28, 29podľa kalendára mi to aj tak vychádza, doteraz presne na den. Mam tam zaznacene ... Menzes by som mala dostať 20teho.
@jamimka lebo minule si písala, že si mala poslednú MS 16.6., tak preto mi to nejako nevychádza
Ja som bola 7 tyzdnov tehotna a test ukázal negativne. Až keď som bola v 2,5 mesiaci tak mi vyšiel konečne pozitívny. Menzes dom nemala, ale kojika som, takto som neriešila.
@zuzanockamt tak ja už fakt neviem. Idem skusis stiahnuť inú aplikáciu, pár rokov i to sedelo na chlp 😁 ja už som tak po pletená, ze koniec. Takže keby bola 35 dňová, tým pádom mohol vyjsť test 🙈
@jamimka tak snáď vieš, aké dlhé cykly máš a kedy si mala poslednú MS ... aplikácia s tým nič nemá 🙂
@zuzanockamt veď ale aj tato aplikácia ukazuje dlhsi cyklus ako 28dni 🤷🏼♀️
@zuzanockamt no áno viem.
@ceklis ale ona tvrdí, že poslednú MS mala 16.6 a cykly má 28-29dňové...aplikácia zase ukazuje niečo iné...nuž niekde bude chyba 🤔
Ahoj, skus si pozrieť, či ti to neposunulo celkovo v aplikácii cyklus na 35dnovy,staci že si mala pár mesiacov ináč menzes. A gratulujem. Daj vedieť. 🍀
@jamimka ved si vypocitaj, kolko dni mas od prveho dna poslednej menstruacie - naco riesis aplikacie
Ja mam tiez otazocku, minuly mesiac sa mi posunul menzes o styri dni. Mavam ho bezne 28 dnovy a rym padom sa mi posunula aj teraz ovulacia? Bo v kalkulacke si to pyta iba prvy den menzesu ta neriesi ci bol menzes posunuty.
@jamimka nic nie je nemozne a stalo sa uz toho mnoho, co sa neda vedecky podlozit. Posielam moj test 6DPO, tiez som tomu neverila, mala som 6 dni do ocakavanej ms, cyklus som si sledovala dost dlho na to, aby som vedela, kedy som mala ovulaciu, a tiez sme mali pocas toho cyklu len jeden pokus, z ktoreho to mohlo byt. Potom som dostala taku chripku, ze ta ms nakoniec prisla a trvala 14 dni.
Takze ja ti verim a drzim palce aby vsetko dobre dopadlo a mohla si sa o par mesiacov tesit z vonaveho klbocka lasky ❤
@jamimka 20teho bude uz 34.deň, čiže keď máš na deň presne 28.-29. tak ti už mešká ms.
No ako to dopadlo?
@jamimka no ako? si naozaj tehotná? 😉

@ejanjelik aj ja si myslím, že to krvácanie by bolo iné, nie take intenzívne a silné