5 dní po sexe pozitívny test
Ahojte. 7.7.sme mali s manželom "tutu mutu" a ja som nejak podvedome cítila, že to vyšlo. Prsia tvrdé ako kameň, dva dni po sexe bolesť krížov. Včera som si robila test a vyšiel takto. Dúfam, že nebudú dvojičky 🙈 keď je taka silná čiarka na 25kovom teste 😵 ❤️

Ahojte, robila som si test 21. 7.silne obe čiarky, volala som gynekológovi, objednal na teraz na štvrtok...ale baby, ja som dnes ráno vstala a hnedý výtok, ako stará krv, bolo to len trosku na nohavičkách, poobede pri veľkej potrebe už skoro ako menzes, aj nejaké ružové hrudky zo mňa vyšli. Odvtedy zase len také hnedé, volala som gyn, tak ze to buď sa neuchytilo alebo mi nasadí kludovy režim a nejaké lieky. 😥 Ták dám vedieť, bojim sa.
@jamimka držím palce, aby to špinenie bola "len" cysta ako u mňa
@bielanevesta nemám cysty
@jamimka a pokojne by som si na tvojom mieste zašla aj na pohotovosť😉
@jamimka ospravedlňujem sa, myslela som hematom
Aj kvôli špineniu?
Ja vždy hovorím "radšej 10x zbytočne, ako 1x neskoro." Určite by som si zašla. Pri staršej si ma takto nechali 2x týžden(príčina zanikajúce dvojča a hematim.). Pri druhom tehu bohužiaľ SP a pri treťom sa príčina nezistila. Zakaždým som dostala predpísaný utrogestan a askorutin na udržanie
Išla by som na pohotovosť, tiež som to takto mala a šla som hneď. Mala som hematom.
@jamimka určite choď na pohotovosť.Ja som pri poslednej dcére začala ráno špiniť tak ako opisuje s,našťastie som vtedy šla na kontrolu a mala som tam veľký hematóm .Nasadila duphaston ,ascorutin a do večera to prešlo,ale mala som bolesti.Cize ak by som hneď nešla určite by som potratila.
@jamimka môže byť krv kvôli uhniezďovaniu, ale takisto kvôli potratu, takže ak sa to týka tvojho bábätka, neváhaj a bež hneď k dr, hoci aj pohotovosť, akoby si si to mala potom vyčítať..ja som napr. nekrvácala ani nič, ale mala som taký veľký hematóm, že som len čakala každú chvíľu, kedy praskne a príde k najhoršiemu..a tosom mala už aj duphaston..takže netreba podceňovať, každú krvácanie alebo špinenie má svoju príčinu, držím prsty, daj vedieť, ako to dopadlo.
Ako si dopadla u gynekológa?
Dievčatá, bola som na pohotovosti, lebo to čakanie ma ubijalo, a tam mi povedali, že nech čakám kedy skončí krvácanie, ze v brušku nič nie je vidno. Len prazdny vak, ani krv nebrali, ani nič nedali. Volala som gynekológa, tiez mi povedal, nech počkám pár dní že zbytočne udržiavať, čo nemá byť. 😥 Dnes má už ani prsia nebolia, len brucho ako na menzes, lenže ja nekrvacam, mam len hnedé špinenie a večer som mala krv trosku. Ja som sa ani nepytala nič, blbá, nemala som silu. Keď je to biochemické, kedy mi test bude slabnut? A musím krvacat silno, ci tak ako to mam, ze par kvapiek na WC, v nohavičkách nič...vraj to nie je mimomaternicove.
@jamimka divné, že ti nevzali krv, kamoške videl prázdny vak, ale krv sa odobrala
@jamimka ja som pri prvom tehu spinila. Brala som lieky na udrzanie
@jamimka To je prístup doktorov teda😣😈 Keby mne zakaždým nedali tabletky na udržanie, tak tu možno so mnou neni ani jedna dcéra. Mám za sebou teda jeden SP a tam nepomohli ani lieky. Keď mi vtedy testy začali slabnúť, už som ale vedela, že je zle.
A že ti ani krv nevzali no coment, tak by najlepšie zistili, či tehu prospieva.
@jamimka juj moja, velmi ti zelam, aby bolo vsetko ok. Ono tie kupenske tehotenske testy sa standardne robia az, ked meska menstruacia. Takze vacsina zien ani nevie, ze dake biochemicke tehotenstvo mali. Podla mna sa lekari v tvojom pripade zachovali spravne, zatial to ozaj treba ,,nechat na prirodu,,. Krv sa spravidla berie az, ked meska ms daky ten tyzden, dovtedy sa caka, ci sa uchyti. Ale podla mna zatial nic nie je stratene, mozno sa ozaj len uhniezduje. Kym len spinis, nic nie je stratene. Hlavne bud v klude a daj si nieco s kyselinou listovou. Test podla mna (aj z vlastnej skusenosti) zacne slabnut, ked sa spusti riadne krvacanie. Do druheho dna by malo hcg uplne klesnut (aspon u mna to tak bolo). Ale to nemusi byt tvoj pripad!!!
Je mi az zle, ked si spomeniem ako tu podaktore mudrovali, ze ti test este nemohol ukazat tehotenstvo. A evidentne mohol.
@daisylucky nemusí to byt zle , nikto tu nemudroval toto fórum je od toho aby každá napisala svoj názor a svoje skúsenosti !
Píšeš krv sa berie s pravidla týždeň po meškaní MS , akého pravidla čo doktor iné pravidlo ?!
Zakladateľka témy písala mám pozitívny test 5 dni po sexe .
Teraz by mala byt v ktorom týždni tehotenstva 5-6 ?! Nič jej nebolo vidieť v “ bruchu “ na akciu srdiečka je skoro , preto sa berie krv či HCG rastie podajú sa lieky aby sa zastavilo spinenie , to že jej nič nedali lebo čo má byt bude a čo sa má udržať sa udrží je zaujímavé ...
A evidentne zakladateľka túži po dieťati lebo len tak si 5 dni po styku test nerobila .
@stela01 ako nejdem to tu zbytocne rozpisovat, lebo by to mohlo byt vzhladom na situaciu necitlive. A ano myslim si, ze @jaminka je v dakom piatom tyzdni.
Ale fakty su, ze 30% tehotenstiev konci ako biochemicke tehotenstvo, vacsina zien ani netusi, ze boli tehotne, pretoze si nerobili test pred tym ak ms meskala. Ci podla teba by pre istotu kazda zena, ktora samozrejme tuzi po babatku, skocit este pred prvou meskajucou ms k lekarovi, aby jej supol duphaston? Myslim, ze toto by bol minimalne nestandardny postup.
@daisylucky to som nikde nenapisala aby bežala po duphaston ......ale spinenie sa spustilo a išla k lekárovi po akom čase ? Na akciu srdiečka je čas .... tak že všetko ešte môže byt úspešne .
@daisylucky Ako sa moze teraz uhniezdovat ked boli pozitivne testy?
Kym nie je uhniezdenie, tak sa neprodukuje hcg. A ked nie je hcg, tak nemoze byt pozitivny test.
Takze uhniezdovanie nedava zmysel.
@fokuska ok, tak uhniezdovat asi nie, to mas asi pravdu.
Skus ešte testovať a uvidíš ako ako sa to vyvíja. Snáď to dopadne dobre. Vidno ešte nemuselo byť ani akcia to je skoro. Drz sa
Takže teraz idem z pohotovosti zase, urobili ultrazvuk, nic nebolo vidno, vzali krv, o hodinu hcg výsledok 17200.zodpoveda 5t, bolo vidno len dutinku ale prázdnu.
@jamimka Neboj, v 5 tt ešte mimi vôbec nemusí byť vidieť. U staršej bola vidieť najprv len dutinka až ku koncu 6 tt sa prcek ukázal a rovno so srdiečkom.

Tiež som zvedavá, ako to vyzerá, lebo je nereálne mať 5 dní po sexe na 25kovom čiarku ani mať vôbec čiarku. Embryo sa vtedy dostáva ešte len do maternice a isto si nemala ovulaciu presne v ten deň ako sex. Proste tehu si bola skôr, sono u dr prezradí a prípadne sa opýtaj dr tiež ti povie, že to je proste nereálne