5 dňový festival v štvrtom mesiaci
ahojte. Nedavno som zistila, ze som tehu, avsak uz dlhsie mame naplanovany 5-dnovy festival plny tanecnej hudby, avsak to uz budem v 19 tt. myslite, ze hlasna hudba moze ublizit babatku alebo ze nevydrzim byt tolko na nohach?
@ivca88
Draha Ivka,
krasne si sa tu vykreslila ako humanitne zalozeny clovek.
Patri Ti moj obdiv 🙂. Avsak opakujem to, co som napisala uz predtym, najskor si o cloveku zisti co najviac, kym ho zacnes odsudzovat. Ja som si take nieco nikdy nedovolila, navyse, ludia sem chodia po rady a nie po urazky.
Prosim Ta, ked sa tak krasne vrtas v mojich komentoch, kde a kedy som napisala, ze som sa rozhodla na festival ist?
Napisala som, ze som sa rozhodla....vidis, opat raz posudok bez rozmyslu.
Kazdopadne Tvojej kamaratke drzim palce, moja svagrina tiez nedavno porodila, velmi sa bali, ze je neplodna, tak som uz vtedy rozmyslala, ze jej dietatko hoci aj vynosim ak sa podari... Potom mala velmi komplikovane tehotenstvo a napokon i tazky porod.
Teraz ma nadherneho drobca Lea, z ktoreho sa vsetci tesime..
Takze este raz Ta prosim, prestan sa vrtat v hlupostiach a tes sa zo zivota.
A este jedna rada, v zivote sa treba vediet od istych veci odosobnit a byt diplomatom, lebo tvojimi reakciami vznikaju len zbytocne rozpory.
@17vicky17 dodám iba toľko... že ak by si bola rozhodnutá.. tak tu nepíšeš... a i tak nemožeš potvrdiť že nezvažuješ obe možnosti ...
Ale je to tvoje dieta ..tvoj život ...
Nezdá sa mi že by boli moje komentare až tak poburujúce ti neprípustné...
Uvedom si prosím že ja som ti svojimi radami chcela naozaj pomôcť ... aby si urobila to najlepšie pre dieťa ... a nie to čo bude možno v pohode ...
Keby som ti chcela zle tak ti zatlieskam a poslem ta na festival.. a potom by si mozno plakala do vankúša ...
To je všetko
https://www.modrykonik.sk/forum/o-tom-sa-tazko-rozprava/viacnasobne-umele-prerusenie-tehotenstva/
https://www.modrykonik.sk/forum/o-tom-sa-tazko-rozprava/sanca-otehotniet-po-viacnasobnej-kyretazi/
..odkazy pridavam pre doplnenie situacie, ak by sa nejaka zienka snazila poradit...
@sjuzan77 normalne cumim po precitani tych tem. niektori ludia su bud cudni alebo si z nas spravili taky niekolkodnovy prvy april. smutne ale co uz...
@lucianakoniku no vies, ludska hlupost je ako vesmir - proste nekonecna. i ked o tom vesmire by sa dalo polemizovat..
inak este raz dakujem za skvele rady a zelam vsetko dobre do zivota! nech kazdej vyjde to, po com tak tuzi... ahojte!
no.na taky festival by som urcite nesla.tiez mam.rada tu hudbu,mam rada aj diskoteky dokonca som.tehotna raz bola..ale odisla som.po hodine.lebo babo kopalo a povedala som si,ze sa radsej idem.domov vyspat..ze to baabtku ponoze viac.viem ake individua totizto chodi na taketo festivali a fakt.bikdy.nevies co.maju v hlave.ci do teba prave nedrgne. teraz ako som tehotna druhy krat si.neviem predstavit.niekam ist. a ties nehovorim..ze tehotenstvo je choroba,farbila som si vlasy, nosila vysoke topanky, malujem sa a jem vsetko co vidim.ale odtial potial.festivaly nejsilu pre tehotne. ked budes mat dieta o nieco vacsie,das na prazdniny babke,dedkovi,krsnej a ty si pojdes na dva dni na festival. budes na telefone keby sa nieco stalo ale vies..ze dietatko je v poriadku a ten festival mu nijako.neskodi. neviem mam 21rokov,moc som si toho neuzila kedze som chodila do skoly a hned pred maturou porodila,ale zas treba si stanovit hranice v zodpovednosti.budes mama a to dieta sa spolieha len na teba. ty si jeho ochranca. v istych veciach suhlasim s @ivca88
oprava tiez.bohuzial ma tablet absolutne.neposlucha,preto tie preklepy
Ja som otehotnela v marci a v juli som bola na 4 dnovom rockovom feste pod stanom a dnes mam uz trojmesacnu zdravu dceru. Rozhodnutie je na tebe, ak bude vsetko v poriadku, tak preco nie? Ja som to na poslednej poradni pred odchodom riesila s doktorkou a nemala nic proti. Uvidis ako sa budes citit ked to bude aktualne 🙂

bola som na koncerte v 20 tt a uz by som nikdy tehotna nesla, babatku sa to vobec nepacilo, strasne sa mrvilo a kopalo, kebyze mozem tak by som hned odisla, ale nedalo sa mi, tak som to pretrpela