icon

Ako povedať priateľovi že chcem dieťa

timcyta
2. okt 2018

Ahojte damy 🙂
Ako najlepesie povedat partnerovi ze by som uz chcela dietatko?

ramzes1980
Odpoveď bola odstránená
stanka2612
2. okt 2018
prevenar
2. okt 2018

@timcyta ..idealne skus po slovensky ..v horsom v nejakom alternativnom jazyku , anglictina , nemcina ?

zuzanka.zuzu
2. okt 2018

miláčik, kedy ma požiadaš o ruku? bo ja by som chcela bábo... najskôr odporúčam poriešiť toto 😉

zafir01
2. okt 2018

to sme došli ... ľudia sa chodia na internet pýtať cudzích ľudí, ako majú komunikovať o doležitých veciach so svojim životným partnerom . 🙈

timcyta - skus mu napísať na mesenger, alebo ho šťuchni na fb a pošli nejaký k téme prisposobený emotikon, snáď sa raz pochopíte 🙂

beky1813
3. okt 2018

Ked nevies ako, tak dieta s nim neries, komunikacia je zaklad vo vztahh

romiada
3. okt 2018

@timcyta ak Ti ide o vek (ze mas cez 30), biju Ti biol.hodiny jak splasene a Ste dlho spolu, tak uplne bez obalu na rovinu. "Pozri, nechcem sa trapit s pubertakom pri odchode do dochodku" 😉

fokuska
3. okt 2018

@timcyta Si si ista ze mate v poriadku vztah, ked netusis ako povedat priatelvoi svoju tuzbu po babatku?
Bud ste uplne na zaciatku vztahu, kde sa ta komunikacia este vyvija a "ladi", ale ked nie, tak je to dost cudne - nerozpravali ste sa este vobec o vaznejsich temach, o buducnosti, o svojich tuzbach, snoch, planoch...?

zuzkaz91
3. okt 2018

Vám poviem takto normálne si prídem ako fena čo sa hára v niektorých dňoch v mesiaci,že mám neskutočnú potrebu sa oplodniť ,potom príde vytriezvenie a si poviem čo ti šibe veď už mám deti,daj si pokoj.A takto som to povedala muzovy aká je tá príroda dráždiva.. tie hormóny provokatívne...a čo muž spravil..hneď ma oplodnil...teraz očakávame ďalšie.No nabudúce už radšej nepoviem nič.

zuzka38
3. okt 2018
landsmanka
3. okt 2018

a vy sa doma nerozprávate? keď sa mu bojíš takúto vec povedať? ako dlho ste už spolu?

zuzkaz91
3. okt 2018

Možno sú spolu len týždeň,tak nevie ako na to.

prechadzka
3. okt 2018

@prevenar 😂😂😂

prevenar
3. okt 2018

@prechadzka coo ?? ..snazil som sa ist na to logicky 😉

prechadzka
4. okt 2018

@prevenar vsak ano😁

ivec16
4. okt 2018

ak nechces mu povedat ty priamo ze uz tak sa ho opytaj aku ma predstavu on ze kedy by chcel a takto mozete zacat komunikaciu....

montemotherone
4. okt 2018

@timcyta a on vie, že je tvoj priateľ? Aby ste to mali vyjasnené, kým pôjdeš rodiť 🤔
Vieš, kedysi dávno-pradávno, keď sme počúvali Depeche-Mode.... s priateľmi sme chodili len na diskotéky a s tými, s ktorými sme to mysleli vážnejšie, sme sa najskôr začali rozprávať o posunutí nášho vzťahu do ďalšej roviny. Čiže sme sa rozhodli vziať. Volali sme to manželstvo. Tam už vstupovali väčšinou tí, ktorí to brali so všetkým, čiže aj s možnosťou, že budú mať spolu dieťa (samozrejme našli sa aj výnimky, ktoré nepochopili jeho podstatu) Čiže, na túto tému sa už neskôr nestihlo debatovať 🙂, alebo sa debatovalo ľahšie. Dnes to máš dievča ťažké. Kým zistíš, ako priateľovi povedať že s ním chceš mať dieťa, s druhým otehotnieš. Potom sa rozídete a budeš na MK zisťovať, ako sa dá dieťaťu zmeniť meno, lebo s jeho otcom ste sa po jednej hádke rozišli, a pri treťom dieťati už budeš mať v albume priateľov ako v Priateľoch. Amen Tma s týmto svetom 🤦 Serinkáte si poniektoré do života a ešte ste na to hrdé...

lubik87
7. okt 2018

@timcyta povedz : "chcem dieťa .." :D ale nie :D normálne si sadnite urobte pekný večer a povedz mu , že vieš , že bude skvelým otcom , že ty si už pripravená na bábätko

monika1089
10. okt 2018

@timcyta 😁😁😁 mala som rovnaký problém zhruba dva roky do zadu🤔 boli sme spolu už 10 rokov a nič. Ja 27 on 31 a nikdy sme neriešili kedy dieťa alebo čo...
Tak som mu navrhla úplne že " nechránený" sex ani neprerušovany ani vôbec žiadna iná forma opatrenia 😊
A takto sme ficali asi tak zopár mesiacov. Samozrejme chlapom sa takéto veci veľmi páčia keď nemusia sa obmedzovať a kontrolovať😂
Aaa bolo to tam dnes už naše krásne 13 mesačne dievčatko milované 💓💓 určite si bol vedomý toho že niečo z tých našich noci vznikne takže nebolo to na silu...
Ale zas kamoška moja najlepšia sa rozhodli na rovinu s priateľom že idú mať dieťa prišli na to že sa im nedarí teraz chodia na kliniku.
Ale to určite nie je váš prípad tak šup do tohto.
Keď máme malú teraz tak si vravím " ja blba čo skôr sme už nemali dieťatko" teraz uz by mohlo byť
aj druhéé...
Držím palceky partner sa určite len poteší. Lebo povedať niekomu že chcete s ním dieťa je podľa mňa najväčší prejav dôvery aj lásky 😘😊

timcyta
autor
10. okt 2018

@monika1089 konecne nejaka mudra odpoved/rada a ziadne hlupe a nemiestne poznamky ako pisali ine zeny 🙂
Dakujem velmi pekne a malej 13mesacnej slecne a rodicom prajem vela stasticka a zdravicka ❤️

monika1089
Autor odpoveď zmazal
merickat
12. okt 2018

Ja som raz dosla domov z prace a povedala som vtedy este snubencovi: do prdele tam, vsetci okolo mna maju/cakaju dieta. Aj ja uz chcem! Tuzim po nom! Ved sa lubime, mame kde byvat, svadba o 4 mesiace tak na co do kelu este cakame?

Ps: Vydavala som sa tehotna ;)

monika1089
12. okt 2018

@timcyta ďakujem pekne za pochvalu 😊😊
A blbé komentáre si vôbec nevšímajte 👎👎
Myslím že každý sa môže spýtať čo chce " prísť si sem po radu" a je nefér ak niekto to hlúpo ide komentovať Modrý koník by mal byť ako jedna veľká rodina ☺️ kde si ženy pomáhajú radia atď. a nie sa urážajú a miestami až ponižujú....
Budem rada ak mi napíšete do interky ako to dopadlo 😘😘😘

beckynka07
12. okt 2018

@timcyta preco sa mu to bojis povedat ?

aksal1
5. nov 2018

ja som to svojmu navrhovala vzdy ked prisiel domov a vital sa s nasim yorkom ako s dietatom...a vravim mu sprav si dieta toto je pes a spravili sme dieta :D zalezi aky vztah mate