Ako prijal váš partner správu o tehotenstve?
Chcela som sa vás opýtať, ako váš partner prijal správu o vašom tehotenstve? Je normálne, že to potrebuje predýchať niekoľko mesiacov? Čo bude potom, keď sa dieťa narodí? Musím povedať, že doteraz sme mali bezproblémový vzťah. Je to náročné "užívať si" takto tehotenstvo.
@kotatko1232 ako to nakoniec dopadlo? Išla si na potrat alebo? Lebo môj muž tiež nebol vôbec nadšený keď som 2 x otehotnela.. zatiaľ začínam iba 7tt a v utorok ide so mnou k dr ale vôbec s tým nie je stotožnený.. on chce mať svoj kľud, že som ho do toho donútila..a llplus sa bojí že nás neuzivi.. A všetci naokolo ho strašia že to budú dvojicky
@cuoredi tak ako to dopadlo? Nič nezaberalo a preto som si potom síce ťažko, preplakala veľa času povedala ze tak a dosť bábätka sa nevzdám a som sama v tom, čo donesie budúcnosť? Neviem užívam si momentálny stav kedy mi je blbie od žalúdka asi už stále haha ale my sme silné a zvládneme to a ty tiež sa nemáš čoho obávať zvládneš to a vieš prečo? Lebo máš tiež okolo seba veľa skvelých ľudí 😉 držím palčeky a veľa zdravíčka :-* 😉
@cuoredi ahoj potratila som 😢 v 8tt
@kotatko1232 och joj, asi to malinké cítilo, že ho otec nechce ☹ smutné
@svetkaadamko hmm asi :( ale tak teraz si hladam pracu a trosku si odychnem a potom mozno po lete ...
@kotatko1232 držím palce, nech je všetko tak ako má byť 🙂 všetko v živote sa deje pre nejakú príčinu 🙂
My sme sa celkom spontánne rozhodli, že by sme už aj dieťa chceli, tak sme o raz bez chránenia sa skúsili. A hned sa to podarilo. Menštruácia mi meškala 3 dni a že spravím si test on tomu nejak neveril, že už by sa podarilo. Prvý kukol na test a povedal " ja neviem " :D A nejak tomu neveril, resp. nechcel sa tešiť pokiaľ to nepotvrdí lekár. On to nejak nepredýchaval prijal to s úsmevom a pomaličky sa pripravuje 🙂
niektori su stastni hned inym to troscha dlhsie trva kym sa z toho spamataju a dostanu tu spravnu reakciu a zacnu sa na malinke tesit ak aj ta prvotna reakcia nebola presne podla tvojich predstav, teba ak mu das len viac casu, predsa len je to dost velky sok pokial ste sa o baby nesnazili😉
tak my pri prvom sme to brali, že ak sa podarí, tak fajn, ale ja som ešte dokončovala výšku... no a ked mi to meškalo, čo nikdy nerobilo, bolo mi to jasné, tak cez víkend sme sa testovali... hned na prvom hned zrána 2 čiarky, takže to bolo jasné... ja zdesená, on skôr pragmatický, teda bude svadba... na mňa prišiel strach, že ako to ideme oznámiť našim (teraz mi je smiešne, však 30tnici, ale aj tak... 🙂 )... a zostal mi jeden test, tak reku, vyskúšaj aj ty, či to ozaj ukazuje dobre 😀 a teda tie testy ozaj fungujú, bolo moje zistenie 😀 a my sme doslova testovala obaja 😀
Tak u nas keby sa zadarilo tak muz uplne v pohode tak co aj 5 vychovame hadam ta neposlem na potrat.chvala bohu deti mame uz vsetky na svete co sme chceli dalsie uz neplanujeme.pri 2 rodenom som to vedela veru hned stacilo raz akurat mi muz dosiel z blavy na rocik najstarsieho a to som este spinila a ked ma o par dni zacalo boliet brucho zas na ms uz som vedela ze sa podarilo a veru uz ma za chvilu 7 rockov.no pri malej aj sme vedeli ze to moze byt presne 2 tyzdne po ms ale tak tiez to bolo len raz a uz sme si potom davali pozor uz vtedy 4 u mna nebolo v plane ked sa nam dlho nedarilo a ja na to zabudla tak sok pre mna ked som tam zbadala 2 velke kolaje a to bolo v stredu a rano som sa na preventivku objednala na piatok tak som nevedela ci ist ci neist.tak som sla a pan doktor tam videl 4mm gestacneho vaku.
@kotatko1232 ach to ma mrzí. Snáď sa nabudúce podarí 🍀
@cuoredi ahojky dnes som si na testiku nasla krasne // druha je slabsia este ale uz je... 🙂
@kotatko1232 jej drzim paste nech uz iba silnie 🍀
@cuoredi DAKUJEM
Moj rozdychaval par dni, prvorodena bola "nehoda" 😉
Potom sa tesil (alebo sa len predo mnou tvaril??? Neviem 😀 )
Vlastne ani nechcem vediet co sa v nom odohravalo, ja som sa.tesila a ta nasa nehoda ma takmer 5 rokov a som velmi vdacna, ze prisla do nasho zivota 🙏 🙂
@kotatko1232 a manzel sa už teší?? Za mesiac zmenil názor,či ako??Gratulujem.
@ave17 ano tesi velmi
Moj sa tesil asi viac ako ja 🙂 hned medzi dverami som mu ukazala test, vrhol sa na mna, objimal jak sialeny a aj slza vybehla 🙂 za tyzden sa ma opytal, ci mozem po porode hned otehotnet 🙂 reku ne a ze tak doroka druhe 🙂 😂
@kotatko1232 tak potom super,asi mal minulý mesiac skrat.

Mojmu ked som povedala ze na teste su dve ciarky najskor nechapal. Ked ale videl moj sokovano-priblblo-stastny vyraz v tvari doslo mu to. Bol stastny a hned sa na maleho tesil.