Ako rýchlo vám rástlo bruško?
Ahojte. Som prvykrat tehotna. Ale co ma zaujima je, ze ako rychlo vam rastlo brusko? Ja som velmi stihlej postavy, no ked si porovnam foto z 11tt a teraz z 15tt, tak akoby sa brusko vobec nezmenilo. Mali ste to aj vy tak? Prosim, aby odpovedali len stihle zeny
ja som na zaciatku bola nafuknuta takze 5-7tt som vyzerala ako minimalne na konci druehho trimestru, potom sa mi postava naspat vratila spred tehotenstva 😀 a zatial sa drzi tak uvidime ako dalej. Tiez mam stihlu postavu a kazdy gram navyse na nej hned vidno.
Cca do 20 TT nebolo vidieť nič. Pri prvom dieťati. Po pôrode hneď skoro ploche.
Pri druhom bolo vidieť oveľa skôr. Aj brucho trocha ostalo.
V prvom trhu som ale aj chodila na dlhé prechádzky,pribrala som ledva 10kg.
V druhom tehu už 18kg.
@anonym_autor u mňa do šiesteho mesiaca nebolo nič vidno, nikto nevedel, že som tehotná😁 keď sme babkovcom a starším deckam oznámili, že budeme mať ďalšieho člena o tri mesiace, skoro odpadli 😁😁
Do konca tehotenstva som pribrala len 7kg. A to som stihla, vysoká.
Bábätko bolo úplne ok, malo 3kg pri narodení🥰
@anonym_autor v deň porodu 1.syna sa mi prihovoril jeden pán v pôrodnici “konečne domov čo?” Pri druhom tehotenstve som kamoške vravela, že aj my budeme mať dieťa s rovnakým menom ako má ona, na to sa ma opýtala “a kto čaká?”, bola som 2t pred pôrodom. A ešte sa ma dokonca susedka spýtala, či sme si dieťatko adoptovali, keď ma nevidela tehotnú 😅. Toľko k rastúcemu bruchu. Pritom som rodila obe v 37tt, obe však mali do 3kg.

@anonym_autor nie kazda to ma take, mne zase velmi rastlo a v 25tt otazky, jej to uz idete rodit ze, alebo to su dvojicky 😂