Ako ste riešili tréningy a suplementáciu v tehotenstve?

dianusa
18. máj 2013

Ahojte, rada by som vedela, či sa tu nachádza nejaká mamička, ktorá sa pred otehotnením vážne venovala tréningom v posilke- ťažké váhy, časté tréningy, suplementácia...ja som jedna z nich, rada by som vedela názory vás, ako ste riešili tréningy, suplementáciu v tehotenstve...

kattrin5
18. máj 2013

Ahoj ja som sa venovala a pocas tehotenstva som musela prestat, nakolko vahy niesu vhodne. .len som plavala a chodila na prechadzky..teraz ma mala 7 mesiacov a uz pomaly znovu zacinam nakolko sa chcem dalej venovat praci trenera. A co sa supplementacie tyka mne nebola odporucena, ja som aj pocas cvicenia pila len proteiny a kreatin ziadne ine supplementy. Taktiez sa heavyweights neodporucaju pocas kojenia nakolko sa v svaloch nadmerne tvori kyselina mliecna ktora sa dostava aj do mliecka...ja vahy preto nerobim ale chodim behat.

lucyliena
19. máj 2013

Ja som sa venovala castym a intenzivnym cardio treningom a v tehotenstve som musela uplne prestat zo zdravotnych dovodov, teraz je priorita miminko a ked porodim vratim sa postupne k treningom.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre