Ako zatajím tehotenstvo pred kamarátkami?
Ahojte,
potrebovala by som nejaké tipy ako sa neprezradiť, že som tehotná. Len pred pár dňami som si našla dve čiarky na teste a teda nechcem ešte túto správu šíriť medzi známych. Bohužiaľ blíži sa rozlúčka so slobodou mojej blízkej kamarátky a tam teda alkohol bude tiecť potokom. Neviem, čo im všetkým povedať, prečo si s nimi nevypijem (my sme v tomto smere dosť divoká partia a na alkohol nikoho nikdy nebolo treba veľmi prehovárať 🙂 ) Výhovorky tipu som tu autom alebo nemám chuť na takejto udalosti určite neobstoja. Mám z toho hlavu v smútku, lebo mi je proti srsti klamať najbližším ale ešte je naozaj skoro aby som túto radostnú správu šírila ďalej. Ďakujem za každý tip 🙂
@clementine171 nie v zlom, ale v prvom rade by som sa zamyslela nad tym, ze co to za parta, keby nedokazali pochopit, ze rozlucka nerozlucka jednoducho nechces pit...a na druhej strane ja ta chapem, lebo mam kamosky co su na zaciatku tehotenstva a viem to ja a mozno fakt len rodina, lebo nechcu sa s tym este chvalit, lebo predsa do toho 3 mes. je to take.....a ludia su vseliaki, zvedavi, niekedy ti zavidia aj zlomenu nohu, potom ta chce kazdy chytat a niekomu to prekaza atd.......podla mna je zbytocne vymyslat si nieco, nepijes a bodka...vyhovarat na chorobu by som sa nevyhovarala, lebo to je zakon schvalnosti a budes chora potom fakt....
Veru, ten alkohol vždy prezradí tehotenstvo. Aj my s manželom nechceme ešte rodine hovoriť o tehotenstve, nakoľko musím absolvovať odborné vyšetrenia či je všetko v poriadku. Ale keď som odmietla na rodinnej oslave piť alkohol, aj tak to všetkým docvaklo. Povedala som im, že sa všetko včas dozvedia. Takže tak, moc sa to asi utajiť nedá.
ja poradim to ako som to utajila zo zaciatku ja 🙂 povedala som ze beriem antibiotika na zapal mocovych ciest, ked som sa s nimi stretla o 2 tyzdne, opat som povedala ze mam atb, lebo prve mi nezabrali, tak skusila mi dr dat druhe 🙂 kym nie je vidiet brusko da sa to utajit 🙂
@babydesire to si asi adresovla niekde, kde to nemalo ist 😉
ja by som kamaratkam urcite neklamala a pochvalila by som sa..pretoze aj keby tehotenstvo uspesne nebolo, aj tak by o tom vedeli..my si hovorime vsetko..
no to s tou epilepsiou ma dost pobavilo @babydesire
ja mam takuto skusenost so spoluziackou, tiez nechcela povedat ze je tehotna, ja som sa jej na to priamo spytala ze ci je a ona to poprela... potom sa mi este par mesiacov nevedela pozriet do oci 😅
ja taketo tajnostkarstvo celkom nechapem. ako zbytocne roztrubovat do sveta urcite nie, ale proste trapne klamat... to nie je nic pre mna...
Ak si myslis, ze je priskoro aby si to hovorila okoliu, povedz ze uzivas antibiotika, ze mas mocove cesty alebo nejake zenske problemy. Vobec nemusis z toho robit vedu, haloooo 🙂 Tiez som za, nejaky cas si to nechat pre seba 🙂
Povedz že máš antibiotiká a že na ne nechceš piť .. ja som v 23tt a aj teraz sa ľudia čudujú či som fakt tehotná lebo mám malé bruško ☺
dakujem vám všetkým za rady 🙂
@zita19 ano zle som klikla,pardon
@libka1 Vies,ja mam za sebou potrat..ked som otehotnela, prilis vela ludi sa to dozvedelo (nie mojou vinou) prilis skoro...potom som o babatko prisla,najprv sa vyrovnat so stratou babatka a k tomu sa postavit pred ludi ktory to vedeli...ani neviem,kedy som zazila vacsiu bolest...bola som odhodlana pri druhom tehu nic nikomu nepovedat aspon ten prvy trimester...najradsej by som sa zavrela na cele tehu na opusteny ostrov a vysla odtial s dietatkom v naruci...bola som pripravena klamat,ak by sme prisli aj o toto druhe,tvrdila by som ze som bola vazne chora,podstupila narocnu liecbu a viac by som to nerozoberala.. Takze viem ake to je z vlastnej skusenosti,predcasna radost,gratulacie,typovanie pohlavia,otazky ako prezivam tehu...a potom o vsetko prijst...
@babydesire ja ta chapem v tomto, len epilepsia nie je sranda. Take by som nikdy nehovorila len tak.
@libka1 ja viem ze nie...ale v stvrtom mesiaci by povedala pravdu...moze len povedat ze ma nejake zdravotne problemy ktore nechce rozoberat a to je cele...kazdy sme ina povaha,,ja som odhodlane zatlkala ako sa len dalo!

@zita19 tvar sa ze pijes len si omoc pery a potom to nenapadne vylej...ja som to tak urobila...alebo si vymysli nejaku chorobu,zahraj divadlo,trebars ze mas epilepsiu,ze ti to zistili len nedavno a lekar prisne zakazal alkohol a ty to pre svoje zdravie urobis a basta! Zalezi ci si dobra herecka 🙂