icon

Amniocentéza v Prešove

janus141
22. nov 2013

baby zle mi vysli tripl testy a musim ist na na ultrazvuk a viete mi poradit kto je lepsi ci v presove vaskova alebo kesice dankovic dakujem

lenkka7
22. nov 2013

@janus141
Ahoj, z vlastnej skúsenosti ti radím Mudr. Juhása z centra v KE. www.usg.sk, dnes rano som pri nom absolvovala amniocentezu, pretože mi tiež vyšli zlý test. Zaplatila som si 100€ ale vysledky budem mať možno ešte dnes večer alebo v pondelok rano. Skvelý prístup.

tchaliak
25. nov 2013

@lenkka7 ako ti dopadli vysledky, verim ze vsetko OK 😉 ? Ako to inac v KE prebiehalo? Lebo kamoska co bola v starej porodnici u nas v PO velmi nadavala, takmer potratila od stresu ked ju viezli na operacku a po krk ju umyvali nejakym oranzovym pripravkom, tak ako by ju mali operovat, a na vysledky cakala viac ako 3 tyzdne 😠 !

lenkka7
25. nov 2013

ahoj, tak dnes som sa dozvedela vysledky, všetko je v poriadku a bude to chlapček. čo sa týka samotného zákroku tak prebieha to priamo v ordinacii, može byť pri tebe aj partner a na monitore vidiš cely postup. vôbec ma to nebolelo, ako ked ta pichne osa 🙂 celý zákrok trvá 1-2 min. Doktor ti cely čas všetko hovorí čo robí a sestrička asistuje. Keby nebol víkend tak výsledky mám hned na druhý den. Ale dnes mi volal doktor, tak sa mi ešte aj ospravedlnoval, že vysledky nestihli v piatok a pri tom ich aj 2x urgoval. Takže môžem len odporúčiť, určite tam idem aj na 3 tremestrový ultrazvuk.

lenkka7
25. nov 2013

@tchaliak ahoj, tak dnes som sa dozvedela vysledky, všetko je v poriadku a bude to chlapček. čo sa týka samotného zákroku tak prebieha to priamo v ordinacii, može byť pri tebe aj partner a na monitore vidiš cely postup. vôbec ma to nebolelo, ako ked ta pichne osa emoticon celý zákrok trvá 1-2 min. Doktor ti cely čas všetko hovorí čo robí a sestrička asistuje. Keby nebol víkend tak výsledky mám hned na druhý den. Ale dnes mi volal doktor, tak sa mi ešte aj ospravedlnoval, že vysledky nestihli v piatok a pri tom ich aj 2x urgoval. Takže môžem len odporúčiť, určite tam idem aj na 3 tremestrový ultrazvuk.

tchaliak
25. nov 2013

@lenkka7 tesim sa, ze ti to dobre dopadlo a drzim vam prsty. Teba do centra v KE na ultrazvuky odoslal obvodny gynekolog, lebo viem ze presovsky gyndosi Kosice velmi nemusia.

lenkka7
26. nov 2013

@tchaliak dakujem, nie nikto ma neposlal... ja som si chcela len dať urobiť 3d ultrazvuk. O tomto centre som sa dozvedela na tejto stránke, má výborne referencie...čo môžem už aj ja teraz potvrdiť. 🙂 V 16tt som mala triple test v poriadku. Ale pri morfologickom ultrazvuku v ke, si doktor všimol 2 znaky ktoré by mohli mať niečo spoločné s down.syndromom, tak preto mi odporučil amnio. Do KE ti netreba žiadny papier od gynekologa, stači sa objednať, za 3D platiš 35€, + dostaneš fotky a videa na usb. môže tam byť aj partner.

janka3233
Odpoveď bola odstránená
melanka21
16. dec 2013

@janka3233 Lekar ktory pracuje v Myslave kedysi robil u nas v Presovskej nemocnici na gynekologicko-porodnickom oddeleni. Ja som momentalne jeho pacientka, takze jednoznacne odporucam doktora Juhasa. Budete spokojna, takze urcite nemate nad cim rozmyslat 🙂 Jednoznacne odporucam centrum v Myslave 🙂 doktora Juhasa 🙂

janka3233
Odpoveď bola odstránená