icon

Aquapark v 4. týždni tehotenstva

tinka54
7. júl 2016

Ahojte, chcem sa opytat jednu otazku. Som priblizne v 4 - 5 tt tehotenstva. A od 19.7 - 22.7 mame len zarezervovany wellnes + aquapark?. Je to rizikove?. Radsej to zrusit?. Dakujem za odpovede

zltalienka
7. júl 2016

Ja by som zrusila, Svagrina tak prišla o bábo, šli sa kúpať, ona čerstvo tehotna, nevedela deťom povedať že teraz nie. Veď pôjdete v druhom trimestri, vtedy je to bezpecnejsie

bianca
7. júl 2016

to je ako vestenie z gule.Niktore zeny v takom tt ani netusia ze su tehotne a uzivaju zivota a nic sa nestane.Ale 100% zaruku ti nikto nikdy neda.

sono2
7. júl 2016

@tinka54 určite zrušiť. Je tam bordelu v tej vode až až ani ako netehotná by som nešla. Zober si, že vieš, že si tehotná a do tretieho mesiaca radšej nič nenechytat. Dr nie sú radi infekciám, lebo málo čo sa môže a zbytočne to riskovať. Sa čudujem, že vôbec váhaš.

dkethe
7. júl 2016

@bianca to je pravda, ale potom xy% tych zien dostane 'opozdene' kramy...

tova
7. júl 2016

@tinka54 ked mas deti, isla by som ale ja by som do vody neisla, jedine muz s detmi. Ak tam idete len s muzim zrusila by som. Tehotna som nebola v ziadnom bazene ani plazi. nestoji to zato a 9 mes. sa da vydrzat.

0silvia0
7. júl 2016

@tinka54 nikdy som nebola náchylná na mykózy a rôzne potvory, nemala som takéto problémy vôbec, ale v tehotenstve som to furt riešila, takže telo je citlivejšie a náchylnejšie na rôzne baktérie a infekcie, imunita je oslabená, aspoň moja bola... Takže za mňa nie...

lili007
7. júl 2016

Podľa môjho názoru je to individuálne rovnako ako naše telá. Ja som nikdy nebola náchylná na žiadne gynekologické problémy a rovnako som ich nemala ani v tehotenstve. Kamarátka zas chytila čo sa na ňu pozrelo. Je to na Vašom zvážení, sama musíte najlepšie poznať svoje telo. Konzultujte prípadne s gynekológom.

dajanka7
7. júl 2016

Existuju tampony pre tehotne moja gynekologicka mi ich poradila ...

janickacrazy
7. júl 2016

@tinka54 ja by som išla, len na tvojom mieste by som nešla do sauny a do horúcej vody ostatné možeš v pohode, teda neviem kde presne idete, ale niekde sú aj chladnejšie bazény a kadejaké kozmetiky a podobné blbosti, ktoré možeš absolvovať, ja som sa kúpala aj tehotná na kúpalisku a nič som nechytila, ani tie zázračné tampony som nepoužívala a poriadne som si to užila, aj ked doktorka mi to veľmi neodporúčala, bola som v pohode a poznám kopu báb, čo ani na kupku neboli a mali kadejaké mykozy pomaly celé tehu, takže tak

zuzich
7. júl 2016

Aj my sme tak boli na dovolenke na termálnom kúpalisku s dvoma malými deťmi ( staršia mala skoro tri a mladšia 1,5) a ja som bola na začiatku tehotenstva. Do vody išiel len manžel, ja som bola nanajvýš po členky. Bala som sa, človek nikdy nevie.

stardust
7. júl 2016

ja som chodila cele leto tehotna plavat na mestsku plavaren a nic sa nestalo.

bluka2
7. júl 2016

Sama musis vediet, ci si nachylna na nejake infekcie. Ja som nic nikdy z vody nic nemala a tak mi to ani nenapadlo obmedzovat. Veselo som bola vo vselijakych vodach od zaciatku do konca a bez problemu. Daj na svoj pocit...

bluka2
7. júl 2016

...lebo ako casto sa clovek dostane k takym aktivitam, ked uz ma deti 😀 Ano, isla by som 🙂

reni12
7. júl 2016

ja som bola 2 krat, v termalnej vode, tiez tak v 4-5 tyzdni a vsetko v pohode. Ale keby som vedela, ze som tehotna, nesla by som radsej.

tinka54
autor
8. júl 2016

Dakujem🙂. Uz som ten pobyt stornovala