Asi som tehotná, naši ma zabijú. Koľko stojí potrat?
ahojte, som fakt zúfala, pravdepodobne som tehotná, ale nemôžem to nikomu povedať, lebo mám fakt prísnych rodičov, ani nevedia že niesom panna. Neviem na koho sa obrátiť a neviem čo robiť, menzes nemám týždeň a test mi vyšiel pozitívny :( asi .........ja neviem , koľko stojí potrat, nevie niekto? ďakujem za odpovede som fakt zúfala
@hilduska96 ľudia môžu poradiť tomu,kto si poradiť dá...urobila si hlúposť na entú,tak nerob ďalšiu,okamžite všetko povedz mame
už vás nebudem obťažovať , prepáčte ak som niekoho urazila, ale ja som fakt potrebovala poradiť, jedna taká sa našla čo mi napísala cez IP a tej veľmi pekne ďakujem a tu sa nebudem už vyjadrovať, nemám prečo si to vymýšlať 😢 a ešte @henikav aj vám ďakujem a @nicebambulka tiež ďakujem, zbohom nemusíte odpisovať
myslím si, že to dieťa je daň za to čo si urobila.... mať dieťa je to najkrajšie no pre teba to je teraz veľký problém tak sa s tým popasuj
ci pana, konečne nejaká zábava na tomto fóre 😀 😀
Pozri aj ja sama mám prísnych rodičov tiež som si myslela, že ma zabijú...vyhodia z domu alebo neviem čo...a žijem ! Naši sa na bábo tešia ...nikdy by som nečakala takú reakciu akú mali ale som rada...Mám len 19 v decembri budem mať 20 a som v 31.tt ...na potrat by som nešla ani keby sa naši postavia na hlavu ! NIKDY nevieš či budeš môcť mať ešte nejaké iné deti ! To ho radšej vynos a daj ho na adopciu ! ale potrat NIKDY! poriadne si to zváž ! a rovnako sa pripájam k názorom iných ...nad tým si mala uvažovať skôr...možno si teraz pomyslíš kde som mala rozum ja ale my sme si bábo viacmenej s priateľom naplánovali...takže ešte raz ti poradím riadne si to premysli...
@jasmika pekne napisane a pravdive
@hilduska96 ja ti este odpoviem, skus sa na to babatko pozriet z ineho pohladu, nielen ako na katastrofu. Ano je to sok, hlavne sposob akym si k nemu prisla, ale to este neznamena ze sa ho musis zbavit. Ver mi, nebude sa ti s tym lahko zit. A ver mi ze rodicia po vyzureni ti pomozu. Keby si sa predsa rozhodla pre potrat, chod k lekarovi a on ti vsetko vysvetli. Mysli este aj na moznost adopcie, vela ludi caka na moznost adoptovat si babatko
teraz čítam,že to nie je tvoje foto? to ako si dovoľuješ nacapiť tu foto nič netušiaceho dievčaťa? rozum sa mi zastavuje,len neviem,či si taká zostresovaná či hlúpa či čo? prosím ťa,rozmýšľaj a to aj ohľadom svojej situácie a nerob blbosti
Mna najviac pobavilo ze "urcite su dospelí,ved maju autá" 😀 😀 😀 toto je akože taký shit že inak sa ani neda reagovat 🤐 😝 😲 🤐
Este par dni vydrzme, prazdniny sa skoncia a "bude tady klid" 😉
kto trtká kade chodí takto dopadne.poznám veriacu rodinu ktorej dcérka opustila školu a šla robiť do bordelu,naši spolužiaci ju tam chodili obšťastniť,potom išla šlapať,ale dcérka zistila že to neni ono,tak sa vrátila domov a pekne slušne s rodičmi navštevuje kostol.
ale niekto tu porušil pravidlá dnes neni piatok.ved takéto témy tu vznikali vždy v piatok
hlavne sa ukludni....a ked sa bojis bavit s rodicmi s oci do oci tak im skus zavolat ked budes mimo domu, pojdes napr. na noc ku kamoske ...zdel im novinku a ked prides domov uz to nebude tak horuce...budu mat cas si to prehodnotit....cez telefon im vysvetli...ze sa moc bojis ich reakcie.... a ze to moc lutujes co sa stalo...uvidis ako to zoberu.... je to sice zbabele....ale myslim ze schodne riesenie.... ina cesta ako cez rodicov pokial niesi plnoleta nevedie...drzim palce ...
@petraxy6 ja ozaj asi odpadnem 😀 mňa sa raz pýtal kamarát koľko som mala chlapov za celý život povedala som koľko a tiež sa ma pýtal, že či za noc 😀 a to pritom v priebehu dvoch rokov.... ja neviem čo je toto za dobu 🙄 ale 4 to je mooooc a ešte za noc 🙄 teraz povinne každá budeme pozerať len po autách 😀
@hilduska96 Uf, dúfam že práve neodpisujem svojej neteri 😀 😀 😀 - tá bola na chate bez dozoru a v 13tich mi na otázku panenstva odpovedala že ktorá je ešte panna už neni in... na tú vetu vživote nezabudnem, takže akokoľvek Tvoj prípevok znie neskutočne pre nás dospelé ženy, tak je aj možné že v tomto bláznivom svete je to pravda... ☹ ☹ ☹
Fakt vám mladým ľuďom šibe v tomto smere a následky nesie väčne žena...
Ja sama som síce slobodná matka, no aspoň sa to stalo v 28 a po troch rokoch vzťahu... v porovnaní s Tebou som svätica i keď som v očiach starších ľudí vlastne pobehlica...
No nič, morálne kázanie už nepomôže. Potrat nerieš, nepomôžeš si, nijaký poriadny lekár Ti ho bez súhlasu rodičov neurobí, dúfam že nejaký tí šarlatáni už neexistujú, lebo tam by Ti išlo o zdravie, na to nezabudni...
Takže to či máš alebo nemáš ísť na potrat Ti radiť nebudem. Radím Ti nabrať odvahu a ísť sa s tým priznať pekne krásne mame. I keď budú možno Tvoji rodičia najskôr zúriť, nikto Ťa nezabije, ani nezbije, ublížili by aj svojmu vlastnému vnúčaťu.... 😒 😒 😒 😒 Jediné čo budeš počúvať je kde si podela rozum..
Ale to Ti hovoríme aj tu, takže predprípravu už máš.
A ešte jedno si neodpustím aj keď sa snažím nesúdiť... nedá mi to, bože čo Ti behalo v hlave keď ste to robili? Bože mať v 16tich grupáč s chalanmi o ktorých vieš len to že mali autá tak asi boli dospelý? Dúfam že vieš aspoň značku tých áut keď bude chcieť dieťa vedieť kto je tatino....
Pohlavné choroby - syfilis, kvapavka či AIDS Ti neblikali aspoň v pozadí keď už tak?
Bože veď Tí chalani si z Teba spravili lacnú kurvičku ktorá ich stála ožratie, taký madracík.... vieš? Rozumieš tomu?
Toto Ti povedia aj rodičia, bude zle, ale nikto Ťa nezabije ani Ti neublíži, ak sú vaši výbušný, tak Tebe nadajú do kuriev a Tvoj tatko tak zmláti tých úžastných chalanov ak zistíte vlastne ktorí to boli...
Toto mi nedalo aj keď Ťa to ranilo. Ak to teda nie je výplod niekoho fantázie....
Bože.... klobúk dole. Toto budem rozprávať na pobavenie kamarátkam... To je týmto svetom, rýchlejšie vidíte v telke a na nete sex ako ozajstnú lásku, tak šup sa pohrať, keď to tak všetci dospelý chcú.... ☹ ☹ ☹ ☹
To prečo ste sa tu do nej všetci tak pustili ???? potrebuje radu, nie výčitky...
Ak sa bojíš porozprávať s rodičmi, skús sa zdôveriť niekomu, komu dôveruješ, napr, svojmu gynekológovi, tete, učiteľke, susedke (píšem to ako príklad). Určite ťa niekto napadne, s kým sa môžeš o tom v kľude porozprávať. Hlavne nič nerieš s horúcou hlavou. Skús zvážiť rozhovor s mamkou, myslím, že by to zvládla 😉 Možno budeš prekvapená, ako zareaguje.
@minnie55 urcite to zvladne....hlavne, ked jej povie, ze nevie, kto je otec, ked ich tam bolo niekolko hned....ale mali auta 😀 😀 😀 😀 skus si predstavit, ze ti to povie vlastne dieta....mami, som tehotna, ale neviem kto je otec, lebo ich tam bolo hned niekolko naraz 😅 😕
aj tak to bude musiet riesit s rodicmi.....ku gynekologovi musi ist s rodicom a na potrat bez suhlasu rodica tiez nemoze ist....nema na vyber, len sa priznat 😒
@hilduska96 ak je to pravda, tak to povedz rodicom, potrat neodporucam, mozes mat neskor z toho nejake bloky a vycitky, daj radsej na adopciu, ak si to nechces nechat.
A ako prve, chod ku gynekologovi, nech na 100 per. potvrdi tehotnost. Este si velmi mlada, ale vela zien nemoze mat babo, tak sa nad tym poriadne zamysli, co budes robit dobuducna.
chúďa dievča, tu je to horšie ako na spovedi.... všetci akí neomylní a morální.... všetko robia správne a naplánovane...
a to som si myslela že ma tu už nič neprekvapí 😀 😀 😀 😀 no to boli hlášky, tak s tým to by som sa teda nechválila, že neviem ktorý je otec... a že si budú dávať pozor!? @hilduska96 a čo ak ťa niečím nakazili? na to si nepomyslela??? ale ked mali autá tak by mali byť asi aj rozumní...
ty moj kokso. takto to dopadne ked ridičia puritáni, dieťa nepoučia o sexe a takto to potom dopadne 😠
a ak je to aj pravda že si tehotná, budeš musieť nazbierať odvahu a povedať im to. ako píšu ostatné budu nahnevaní ale časom ich to prejde a maličké budú určite lubiť,
len ako im vysvetlíš kto je otec? ak tak isto ako tu nám, tak dievča máš po chlebe...
Ak pôjdeš na potrat , tak nikdy nezabudneš na to čo si spravila a bude Ťa to trápiť celý život. Aj keď sú ľudia, ktorý nemajú problém dať preč to malé stvorenie čo im rastie v bruchu. Ja osobne by som na potrat nešla, viem ako veľa úsilia času a iných vecí mňa to stálo aby som vôbec otehotnela, už som nedúfala a nakoniec sa podarilo síce zrovna v nevhodnú chvíľu ale som za to vďačná. A môžno o to viacej si malého budem vážiť keď sa narodí.
Ešte posledný raz sa tu zamontujem, schválne to neadresujem nikomu, ona si už teraz dôsledky svojho počínania uvedomuje.... no môže si povedať, že je to stále lepšie ako dostať AIDS a zomrieť kvôli debiline....
Takže v súvislosi s touto témou mi behá po rozume jeden výborný VTIP:
Mamička, prečo som ja čierny? Babka je biela, dedko je biely, ty si biela, prečo ja som černoch?
Mama si vzdychne a odpovedá - joj synáčik môj milovaný, to Ti bola taká párty, že môžeš byť ešte rád že nie si psom!
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Dneska dnešne deti su uplne inakši ako my.Nehovorím že som najstaršia ale bolo to uplne ale uplne ine.Kde som ja myslela nato že v 16 už bude sexovať a dieťa???A grupač?Pre boha....Nemám slov na tento skazený svet.Dieťatko je najkrajši dar sveta,ale v takomto pripade vyfackať to dievča byť jej rodičom.JE to aj o výchove toto všetko keď sa prechádzam s malou a vidim 13 ročne decko s cgaretou v papuli?Je mi zle s tohoto sveta.Ako si vychovaš tak maš a toto je svätá pravda.Myslým že toto je moc silná káva.!!!!!
ajaj moja pekne si si zavarila...ja fakt nechapem ludi co sexuju a neuvedomuju si, ze ak nemaju ziadnu ochranu respektive vyuzivaju prerusovanu suloz moznost otehotniet je velmi vysoka????no teraz mas ozaj dve moznosti, bud potrat alebo si ho nechat...mas aspon partnera ktory sa postavi k tomu zodpovedne?ak nie, urcite potrat

Keď si vedela v 16. sexovať, mala by si vedieť, že bábätko je to najkrajšie, čo môže byť. Takže by si mala niesť zaň zodpovednosť. Je veľa žien, ktoré nemôžu otehotnieť a ty by si to riešiala hneď potratom. Skús si násjť na nete ako sa robí potrat a potom zbadáš, že čo to je. Mne tiekli slzy, ale nie, že by som nad potratom niekedy uvažovala, ale zvedavosť ma dohnala k tomu, že som chcela vidieť, ako sa to robí. Nie som veriaca, ale pravda je, že to malé stvorenie, ktoré v Tebe rastie za nič nemôže a ty, že si bola nezodpovedná s Tvojim partnerom, tak to si spytuj svedomie potom keď na ten potrat pôjdeš. To malé, ktoré nosíš pod srdcom predsa nie je na vine.