icon

Asi som tehotná, naši ma zabijú. Koľko stojí potrat?

hilduska96
22. aug 2012

ahojte, som fakt zúfala, pravdepodobne som tehotná, ale nemôžem to nikomu povedať, lebo mám fakt prísnych rodičov, ani nevedia že niesom panna. Neviem na koho sa obrátiť a neviem čo robiť, menzes nemám týždeň a test mi vyšiel pozitívny :( asi .........ja neviem , koľko stojí potrat, nevie niekto? ďakujem za odpovede som fakt zúfala

miska246
22. aug 2012

Moja najstarsia sestra bude mat v novembri 31 rokov a moja mamina ma 47. Bola presne v tvojom veku... Dietatko pekne vynosila, priznala sa rodicom, ktori najprv zurili, ale potom sa s tym zmierili a vsetci sa na moju sestru tesili. V prvom rade sa cim skor priznaj rodicom, ktori to urcite rozdychaju... Nerozumiem, ako mozes mysliet na potrat. Pre zeny, ktore interupciu podstupia, nenachadzam pochopenie v ziadnom pripade. Zena, ktora zakrok podstupi je obycajna VRAHYNA!!! Na par mesiacov skolu prerusis a ked bude drobcek starsi, dokoncis si ju. Uvidis, vsetko sa da zvladnut, len treba chciet. A ked sa pozries prvy krat na svojho anjelika, rozplaces sa od stastia... Drzim palce. PS: Ak si tu niekto robi iba PRCU, je to fakt ubohy a trapny pokus...

cenculinka
22. aug 2012

tak aby v 16-tich mala sex s viacerymi, lebo ved oni to uz tak robili a isto maju nad 18 lebo maju auta - boze odpadnem asi. to je tazko, ked sa mlade chcu hrat na kurvicky - sorry za vyraz, ale je to tak, zadara tam na tej party urcite neboli ☹ a je mi luto takychto dievcat, lebo to je chyba matky, resp. otca vo vychove. sorry, vela z vas ma teraz odsudi za to co poviem, ale naco nam je nabozenstvo na skolach, mali by sa uuuuplne ine veci vyucovat. deti v nedelu pod natlakom rodicov chodia do kostola a po veceroch party na bytoch ☹ a ak je v dnesnej dobe este v nejakej rodine tema sexu a ochrany a veci s tym suvisiacich tabu, tak mi je takych rodin velmi luto a potom sa nemozme cudovat ☹ pytam sa samej seba, ako to mohli rodicia dopustit. mozno ani jej mame "to" nikto nevysvetlil ked bola mlada,... ☹

veriiii
22. aug 2012

hilduska, prepac,nechcem byt sprosta,ale klasika-nad tymto si sa mala zamyslat,ked si mala styk!Ze co ti povedia rodicia?Ved si " kludne chod ' na potrat, ale ver mi,kazdu zenu to mata cely zivot, musela by si mat srdce z kamena aby si na to nepomyslela co i len 1 den....ak ta rodicia miluju, pochopia.dostudovat sa da aj s dietatom, staci trosku pomoci od rodicov...a skor ci neskor tak ci tak budu chcet mat vnuca🙂 bohvie,ci ho budes moc mat po tom...

lili_mia
22. aug 2012

@katren alebo plánuje a chce vedieť, koľko má pýtať od nádejného otecka, aby ona držala hubu 🙂
som sa silne zamyslela .. ako sa dopracovala k tejto stránke? to fakt možno tehotná pubertiačka hned naloguje túto stránku?
ak je to pravda .. je v zlej partii, kde jej povedali, že inak ju nebudú brať .. nechcem mať jej kožu

pumka
22. aug 2012

@hilduska96 vieš ono fakt treba najprv rozmýšlat a potom konat,nie opačne!!!! 😢 rodičov neobídeš nijako,pokial niesi plnoletá a vyhodit by ta nemali práve preto,že sú veriaci a ak sú normálni pochopia,že na teba nezostúpil duch svätý,ale niekto úplne iný....no jednoducho sa vyzúria a prežijú to ak ta majú radi,ale nad potratom nerozmýšlaj,raz by si to lutovala,myslím,že vaši prehltnú skôr to,že si tehotná,než to,že si si dala urobit potrat....moja mladšia dcéra má vrodenú vadu,vedela som to už ked som ju čakala a nikdy!!!!!!!by som si potrat urobit nedala....nečuduj sa,že tu niesú žienky zrovnadvakrát milé,ale my všetky sme mamy a mama život dáva,nie berie!vela štastia....

petraxy6
22. aug 2012

@cenculinka @sisaha jáááj už viem prečo bola založená otázka. Včera išiel taký film o 16 ročnej tehotnej. Nie? a boli tam aj dáke baby tehotné. 😀 😀 😀 😀

sisaha
22. aug 2012

@petraxy6 hej, len tam tusim kazda chcela narocky otehotniet... 😀

lili_mia
22. aug 2012

@petraxy6 partia tehotných pubertiačok, čo sa nechali oplodniť jedným chalanom a mali svoj klub? tuším to bolo aj v Kostiach

ivia123
22. aug 2012

@hilduska96 mam pocit ,že sa veľmi dobre zabavaš,baby sa ti tu snažia radiť a ty ...,zamysli sa nad sebou.

malinkaaninka
22. aug 2012

@petraxy6 ako to skončilo?ja som pár minut pred koncom zaspala.sa mi zdalo,že jedna do toho zatiahla všetky.

petraxy6
22. aug 2012

@lili_mia ja neviem, len som zazrela keď som išla žehliť. No a niekto si prču teraz robí 😀 😀 😀 😀 😀

petraxy6
22. aug 2012

@malinkaaninka netuším, lebo som to nepozerala. ☹ Ale keby som pozerala, tak dnes odpovedám na otázky autorke v plnej vážnosti 😀 😀 😀 😀

sisaha
22. aug 2012

@malinkaaninka ja som videla asi prvych 30 minut a potom som prepla...

petraxy6
22. aug 2012

@sisaha ja že si zaspala !!!!!!!!!!!! 😵 😵 😵 😵

pumka
22. aug 2012

@lenka311
lenka nepoznám ta,ale s tým vtipom boduješ!!!!! 😀 😀 😀 😀 😀

sendy182
22. aug 2012

@hilduska96 máš šestnásť .......bolo ti to treba.......??????čo ak ťa nakazili......to ti nevadilo????? Šup na gyndu .......potvrdíš alebo sa v lepšom prípade mýliš ...........Mama ťa nezabije......a s určitosťou ti viem povedať že si ju sklamala o tom vieš aj ty sama.........mame povedz rovno že asi si tehotná......má právo ťa "zvoziť"...... a určite ťa nepochváli , bude rada ak si jej to povedala.....mama je len mama........... je to o dôvere......nejdem ťa súdiť ale dúfam že sa nezaradíš k tým nezodpovedným akože nielen pubertiačkam čo tajili svoje tehotenstvo pred celým svetom a potom urobili niečo nezmyselné na hlavu padnuté vieš o čo ide ☹ ......tak hlavu hore......ak sa bojíš mami tak to musíš prežiť..........skús sa poradiť v škole s triednou učiteľkou.....ja som mala spolužiačky na strednej čo si dali vziať dieťa v 17.r. triedna uč. o tom vedela a rodičia sa o tom ani nedozvedeli.......no mali sme stretko a jedna má deti a tá druha ich mať nemôže......podotýkam že sa obe vydali za tých chlapcov...................

ninka2013
22. aug 2012

hilduska ajoj, no pekne sa tu do teba niektoré pustili.. vačšinou sú to asi ženy ktoré v živote naďabili len na dobrých mužov, ktorí ich neokašlali, alebo mali problém s otehotnením, alebo niečo podobné, neodsudzujem celkom ani ich prístup, nikdy sa asi v takej situácii neobjavili, ani teba nezastávam.. v 16tich so 4 naraz... ked som bola v tvojom veku tak som nad tým maximálne premýšlala, ale nikdy by som to neurobila. Mala som 2ročný vzťah a strašne som sa sklamala, potom mi už absencia sexu liezla na mozog a vyspala som sa s prvým kamarátom, ktorý sa mi ani nepáčil a to kvoli nedostatku sexu + troche alkoholu, ktorý mi dodal guráž.. o pár dní som začala mať divný pocit, potom mi meškala menštruácia a teraz som v 19.týždni, ani pre mňa to nebolo ľahké a to mám sakra 20 rokov. vtedy ešte 19 a hovorila som si: ja TO nechcem, bola som u gynekologičky, ktorá mi tehotenstvo potvrdila a hned som sa objednala na potrat, pred dverami ambulancie som stretla mamku, ktorá bola zhodou okolností ten istý deň u lekárky, zistila že som tam a čakala na mna, ešte ani netušila, ked sa ma pýtala prečo ideme na interné tak som jej to so slzami v očiach vyklopila, milá ku mne nebola, ale vysvetlila mi že dieťa je boží dar a dary sa nemajú odmietať, nech je to akokoľvek. Rodičia na teba možno nakričia, ale pomôžu ti. http://www.alexisporadna.sk/ napíš sem oni ti poradia (pestunska starostlivosť-nestratíš kontakt s dieťatom, adopcia, alebo utajené tehotenstvo a porod v inom meste, hniezdo záchrany, alebo si ho možno necháš ako ja) o dietati som nechcela ani počuť (myslím mimo vzťahu, keby mám vtedy priatela tak si nechám dieťa aj v 14-tich, ale to som nemala vtedy ani priatela ani sex)... moj prvý bol mimochodom po 8 mesiacoch chodenia s prvým priateľom , čo bolo necelý mesiac pred 18tkou...

malinkaaninka
22. aug 2012

@petraxy6 ja som tiež presne pri tom začala žehliť.už to muselo končiť,ked som zavrela oči,že toto mi stačí len počúvať 🙂 🙂 🙂

nela82
22. aug 2012

@luciferkax Sväticou sa nenazivam a uz vobec nie nejakou lacnou ... Mala som normalnu pubertu...a zase-netreba sa az tolko vyhovarat prave na pubertu 😉 Ved to nie je aka si moc co zenie mladez robit čoromoro 😅 😅 😅
Kazdy mesiac som chalana tiez nemala...Vlastne moj manzel bol moj prvy velky vztah-a vobec sa za to nehanbim 😉
Prave naopak.A hoci som bola aj v puberte-vzdy som si v duchu myslela,ze nechcem dopadnut ako ta...a ta...a aby ma za chrbtom ohovarali,posmievali sa mi-a chalani ukazovali prstom-"chod za nou,ona dava kazdemu" 😅 😀 😨 🤐
Dobre vieme,ze takto to funguje 😉
Kazda zena-dievca by mala mat hrdost v zivote...to je to jedine co jej nikdy nikto nevezme.
Mna minulost neprekvapi-nema cim.No dnesne deti....
A nie som "stara" 😅

patulu
22. aug 2012

@nicebaculka ahoj,trocha mimo,ale ake berieš tabletky na štitnu?čo máš,zvýšenu alebo zníženu činnost?

luciferkax
22. aug 2012

@nela82 to nie dnešné deti, vždy boli "lepšie" a "horšie" dievčatá, nielen teraz . Nepresvedčíš ma.. .Aj moja mama otehotnela v 16-tich. A poznám viac takýchto prípadov, len sa neiekdy na to tak "neukazovalo " prstom... áno, mala by mať každá žena hrdosť, ale zas, málokto používa v 16-tich rokoch rozum naplno 🙂 🙂

lenka311
22. aug 2012

@pumka Ďakujem.... Nemohla som si pomôcť musela som ho sem napísať... 😉

@hilduska96 Ešte raz ak si skutočná osoba a máš naozaj takýto problém - Tvoja mama bude na Teba milšia ako my tu, fakt, si jej krv, ľúbi Ťa odchovala Ťa. Nie že niečo vyvedieš, alebo si ublížiš, každý problém nie je taký horúci ako vyzerá! Choď pekne na gyndu, tam môžeš aj bez jej vedomia, daj sa vyšetriť, ak Ti gynekológ tehotenstvo potvrdí, choď za mamou, povedz jej že čakáš dieťa... ak sa po prvotnom šoku a nadávaní opýta kto je otec, pvedz, že nie je... alebo si niečo radšej vymysli ako diska, alkohol, krásne modré oči... sex na tráve... nevieš kto to je... vynadá Ti znova, no určite to bude lepší postup ako keby si na ňu vybafla všetko hneď ako si to napísala sem.... To už je tak pre matku na infarkt.... Ak náhodou tehotná po tomto grupáku nie si odporúčala by som Ti aspoň testy na pohlavné choroby...
Hlavu hore, v súvislosti s tým mojím vtipom - psa ani černoška isto nečakáš... 😉 😉

patulu
22. aug 2012

no koniec,akože nehambíš sa toto sem ešte napísaťMna čo si im dala zapichať ked si vedela že z toho bude len zle??? 😠 😠 😖 decko,vieš čo je to BÁBätko?huda male....to dieťatko ☹ ☹ ☹

nela82
22. aug 2012

@luciferkax prave ze vtedy sa na "to"len ukazovalo prstom 😉
Vsak to mas jasne,ze boli su a budu "horsie" a "lepsie" dievcata...deti...Nemam dceru-no ak by som mala-tak dufam,ze by patrila do skupiny k tym "lepsim" dievcatam...

Ved to-rozum nepouzivaju-a casom sa im to vracia ako s bumerangom-a je ich velmi malo co su nakoniec aj spokojne so svojim zivotom 😉

No to sme uz mimo temy 😉

minewka
22. aug 2012

@hilduska96 ak sa to fakt stalo priznaj sa rodičom, budú vrieskať, ale prežijú to. S dieťaťom ti pomôžu.

Ale nezdá sa mi, že si reálna 16 ročná osoba, máš slovník, výrazy, slovné spojenia dospelého človeka, gramatika bez chybičky, čiarky všade tam, kde majú byť, gramaticky správne nominatív mn. čísla...... Som skeptická, podľa mňa výmysel..

nicky182
22. aug 2012

@hilduska96 ak to teda chces vediet, potrat stoji cca 300 eur ....bez suhlasu zakonneho zastupcu ti ho neurobia, ani ked sa o zem hodis ... v 16 rokoch by si uz mohla poznat antikoncepciu !!!

katren
22. aug 2012

@luciferkax tak ja teda nepatrim tiez medzi svatice, ale nemam sa za co hanbit.....
o panenstvo som prisla v 19-tich s terajsim mm, ked sme uz planovali svadbu.....bol to moj prvy vacsi vztah
a teda chalana mat kazdy mesiac ineho 😕 😅 neviem.......
ja som chodila von len s partiou chalanov, na nasej ulici boli len chalani mojho veku, takze som nemala moc na vyber.....ale ze by som skusala, ktory je aky.....

anavila
22. aug 2012

ááááááááále, ved to je vymyslené celé, nevidíte to? krajší príbeh tu asi na celom fóre nieje, teda neviem, či "krajší" je ten správny výraz, asi skôr prefantazírovaný 😀 😀 😀 😀 😀

lea_nr
22. aug 2012

"...ale sú už určite dospelí, lebo majú autá..."....pomóóóóc 😀 😀 fajn čítanie na dobrú noc 😀

elen2
22. aug 2012

@lea_nr ja sa tiez na tom zabavam🙂 🙂 🙂