Bolel vás počas tehotenstva pupok?
prosim vas aj vas tak bolel v tehotenstvce pupok?,? mna dost casto boli a mam v nom nieco co si neviem vybrat nejaku spinku poradite mi,?? a ak mi zacne materska v praci odidem kto mi da papier lekar alebo zamestnavatel dakujem
K tomu dokladu - samozrejme, že lekár a ten doklad zanesieš zamestnávateľovi, on ho je povinný potvrdiť a poslať na SP, prípadne ak chceš mať istotu-tak si daj originál potvrdiť, nech si spravia kópiu a sama si to zanes na SP. 😉
nie, nebolel
Mna boli lebo mi postupne zacina vypukovat. Napr ked sa smejem ma boli..
mňa bolel pupok tiež. celý čas som tam cítila také pnutie a bolelo to aj na dotyk. Inak sa mi nevydúval ani nič som na ňom nemala. A mala som aj ja vo vnútri také až akoby čiernu špinku. Ale to je len niečo akoby chrasta. Nevyberajte si to vonku ani nešpárajte. Po pôrode to zmizne aj samo... 😅
Áno, bolel a poriadne. Celé druhé tehotenstvo som mala pupok a jeho okolie veľmi citlivé, ani chytiť sa ho nedalo. Po pôrode to prešlo. Dosť ma to prekvapilo, lebo v prvom tehotenstve som nič také nemala.
Mna bolel.. A v nedelu moje dievcatko oslavuje uz prvy rok 😁

Mna nebolel pupok ale urobilo sa mi v nom taka mala gulka vyzera to ako bradavica. A lekar vam vypíše papier na materskú.