Bolestivé vyšetrenie v 41 týždni
Dobrý deň.Chcem sa opýtať.Včera som bola u doktorky a robila mi vyšetrenie ktoré dosť bolelo, na čo ma aj upozornila.Povedala, že sa nemám báť keď budem trocha krvácať. No a po troch hodinách od vyšetrenia mám taký bielo slabo krvavý výtok....a také bolesti ako pred menzesom - dosť nepravidelné. Maličká sa aj dosť hýbala..aj hýbe..Lekárka mi hovorila, že na porod to ešte nevyzerá, takže v utorok idem na príjem ak teda do vtedy nič......no je mi od včera tak divne...myslíte, že by to predsa namňa mohlo prísť?
@sundance - no, to je dobre, ze mas pri sebe podporu 😉 Neboj sa, ani sa nenazdas, a budes to mat za sebou. Mozno to znie hlupo, ale skus este oddychovat, ak sa da. Lebo v najblizsich mesiacoch to bude tazsie s oddychom 😀 A hlavne sa raduj a tes z toho, ze za chvilocku si uz budes malicku stiskat v naruci 😉
@sundance - no, to cakanie je take trochu... psycho 😀 Ale tak skus ich tam poprosit, aby si sa mohla pohybovat, obcas si pochodit a tak. Ja som bola ako truba, a nenapadlo mi to dlho. Az doobedu v pondelok, ze uz akosi dlho lezim, sa mi zazdalo 😀 A nabuduce si asi zoberiem aj daco na citanie na salu, daku nenarocnu literaturu 😀
Drzim paste, nech uz si teda tam 😉
@sundance mne hamilton podla vsetkeho urychlil prichod malej... spravili mi ho o druhej poobede (v noci predtym mi odisla hlienova zatka a bola som otvorena na cm), kontrakcie zacali okolo stvrtej a tesne pred polnocou bola dcerka na svete 🙂, drzim ti palce, nech vsetko dobre dopadne! cakaju ta tazke, ale krasne chvile, juuuj, hned by som sla znova 🙂
Baby idem do nemocnice, tvrdne mi brucho a celkovo mi je nejako blbo....nechcem riskovať život malej....Držte palce a dúfam že robím dobre 😉
Ahojte, ďakujeme všetkým za povzbudenie. Malinká sa nakoniec narodila 9.3. o 21:00 hodine, s mierami 49cm a 3060g.

@gaga1 no fakt mi je od včera tak divno,,,veď uvidíme.... 😉