icon

Boli ste aj napriek silnej menštruácii normálne tehotná?

zuzanka.h
1. jún 2012

Ahoj vyšli mi pozitívne tehotenské testy aj močové aj krvný hcg 139 na 11.ty deň po KET . Bola niektorá z vás aj napriek silnej menštruácii tehotná???

Strana
z10
sense
20. feb 2022

@aknazuz1988 tak neviem k akým lekárom chodíš ty ale na mňa teda ešte nikto nikdy nepricetne ani nijak i ak nenahucal

aknazuz1988
20. feb 2022

@sense Tak asi mas stastie 😃 alebo ja 🤣 No to je sumafuk, dakujem ti za reakciu na moj problem avsak uz sa to zvrhava na komentar mimo riesenia mojho problemu takze este raz dik.

jjanisova
29. máj 2022

Ahojte, mam otázku, 5 dni pre plánovanou MS som si urobila test, a bol pozitivny, aj stále je (testovala som sa každý deň) MS som nedostala, ale teraz neviem, či som náhodou neotehotnela už v minulom cykle, aj keď vtedy som mala úplne morálnu MS. Ma niekto podobnú skúsenosť? Pozit test 5 dní pre menštruáciou? Ďakujem za každú skusenost.

janka897jl
Autor odpoveď zmazal
alinarose
Autor odpoveď zmazal
miasanem
27. apr 2023

Ahojte baby,viete mi poradiť? Začala som krvácať 3 dní pred ms,no prvý deň ružovo hnedé,druhý deň silné a tretí ako keby spinenie. Robila som si testy a všetky sú z druhou ciarkou slabšou. Kedy by som mala ísť k doktorovi na vyšetrenie? Vďaka

eliska1986
28. apr 2023

@miasanem prestala si už krvácať?môže to byť aj potrat.Ak sa krvácanie objaví zas šup na pohotovost-nasadia lieky,alebo si ta nechajú na pozorovanie.V pondelok volaj gynekologovi-no najlepšie rovno ísť k nemu.Držim palce

miasanem
5. máj 2023

@eliska1986 no ja už na tretí deň som mala len spinenie a potom už ani stopa. Bola som u gyn.ale na ultrazvuku nebolo nič vraj,no mňa sem tam pichá pod bruchom aj sem tam zabolí až do križov mi to ide. A včera som si robila dva testy a z druhou ciarkou slabšou. Môže to byť tak,že 9 apríla nastalo oplodnenie,a 23 apríla som spinila že by som bola iba necelé 2 týždne tehu?

eliska1986
5. máj 2023

@miasanem keď si špinila-či slabo krvacala tak to mohlo byt akurát uhniezdenie,a tým pádom gynekológ na sone nic ešte nevidel.Tak počkaj a skus ísť v Juny ku gynekológovi a to by mohol už niečo vidieť.Daj si kyselinu listovú.Drzim palce🙂

miasanem
5. máj 2023

@eliska1986 ďakujem za rady. Kyselina listová je na čo? Aj dnes ráno som si robila test,no nevidno druhu čiarku teda aspoň ja som ju nevidela,ale pred hodinou som si robila ďalší no tam je vidno druhá čiarka. Chute mám tiež,aj ospala som,pobolieva má sem tam pod bruchom. Výtok má byť aký? A krčok?

kriss334
12. nov 2023

Ahojte mozno mi poradite meskal mi menzes mesiac po 2 dnoch som ho mala 4 dni po skoncenila som si stlacala prsniki a z laveho prsnika mi viteka akobi taka priesvitna voda moze to bit tehotenstvo??

kriss334
Autor odpoveď zmazal
sisiiz
Autor odpoveď zmazal
zuzi654
27. jan 2025

@tonjadabik2 dobrý večer z partnerom sme maly nechránený styk 9.1.25 a 10.1.25 som mala ovu od vtedy je 18 dni a menštruácia mi meškala podľa kalendára apk..2 dni dnes som ju dostala a mam kŕče a silné krvácanie myslíte že môžem byť tehu 😉

vmagyarova
3. máj 2025
@nataskataska

tehotna mozes byt aj s menzesom... moja osobna skusenost, akekolvek krvacanie po potvrdeni tehu, ries okamzite. moze to znamenat aj potrat

@nataskataska ja som mala len jeden den ms a uz ne mam len po trosicka a vzdi ma pichane brucha

vmagyarova
3. máj 2025
@janie7

Zdravim dievcence, mozno niektora poradite aj mne: vcera som dostala menstruaciu, no mala som ju dostat min. o dva dni neskor a vacsinou mi meska, resp. uz dva mesiace som fungovala na vyvolavackach. No co je zvlastne, aj teraz pocas nej ma dost bolia prsia - predtym bolesti vzdy ustupili a boleli ma tak 2-3 dni pred nou, teraz uz cca 7 dni pred mrskou. Som naladova a dost unavena. Vcera som si robila tehu test, lebo som nevedela ci to nahodou nie je uhniezdovanie, no len sa to tam zabelelo. Mali, ste prosim, niektora taketo priznaky?

@janie7 ahojte mala som ms len jeden den a uz len po trosicku mozem bit tehotna?

Strana
z10