Boli ste aj napriek silnej menštruácii normálne tehotná?
Ahoj vyšli mi pozitívne tehotenské testy aj močové aj krvný hcg 139 na 11.ty deň po KET . Bola niektorá z vás aj napriek silnej menštruácii tehotná???
Dobry den nwm co mam robit s priatelom sme mali sex a ked som prisla domov tak som zacala krvacat drva to uz 8 den kramy som mala minuly mesiac 20 augusta a po sexe s pruatelom som ich mala trz 10 septembra a trvaju uz 8 den mali sme kondom tak nwm co to znamena mate niektora taku skusenost....
Ahojte, včera som mala sex bez ochrany no menzes mi meškal už vyše 40 dni a dnes som ho dostala, myslite že mozem byt aj napriek tomu tehotná?
@mlkj ak je menzes normalny (nie len spinenie), tak nie
Ahojte dievčatá..chcela by som radu..meškali mi týždeň.. Minulý týždeň sobotu som si robila testy ukázal mi 2 čiarky.. Na druhý deň som dostala menštruáciu prvý deň silné a na druhy deň slabé do ružová mam to dva dni.. Ráno vraciam pri káve.. Môžem byť tehotná?
@dasa123157 co tak si spravit test??
Moja skusenost:
Prve tehotenstvo mi meskal menzes skoro 3 tyzdne. Spravila som si test a boli 2 ciarky, na to som dostala klasicky menzes, ako pred tehotenstvom. Az na to, ze som o babo prisla.
Teraz sa pokusame znovu, po 3 mesiacoch od potratu (uz som bola cez 5 mesiacov) , menzes meskal tyzden, 3 testy boli pred menzesom negativne, ale velmi silno som v 1. den menzesu krvacala, mala som neznesitelne silne bolesti v podbrusi a krizoch, neskutocnu unavu a nechutenstvo do jedla. Uz len pockam na koniec menzesu a idem sa znovu testovat alebo snazit o tehotenstvo.
Pokial by ste baby mali pocit, ze ste tehotne a nieco nie je oka, chodte k lekarovi, pokojne aj na pohotovost. Ja som sa uz poucila 😞
@viera235 ja som zistila pri prvom, ze som v tom tak, ze som bola neskutocne unavena, nebola som aj cely den hladna. Striedali sa mi pocity radosti, smutku aj placu v priebehu 5 minut. Vela vody som vypila a zrazu mi prestali chutit cokolady a keksiky. Potom som si spravila test a bola som vtedy v 6tt. Tiez som uzivala lieky na riedenie krvi.
@sosovica ahoj, mala si silnú menštruáciu aj s odlupovaním sliznice, či ako sa to povie ? Ďakujem
Dobry chcela bysom poradit.mohla by som byt tehotna aj ked do to dostala ?
@mariazeeshan ako su aj take pripady, sanca tam je...u nma to bolo vdy o vynechani menzesu...kamoska zase sa tesila so mnou ze cakam a po 2 mesiacoch ked mala relativne normalne kramy zistila ze ma termin 2 tydne predo mnou
@ariana195195 ahoj a bola si nakoniec tehotná.dakujem za odpoveď
@diana411 ahoj áno moje prvé tehotenstvo bolo také že som 3 mesiace mala normálne krámy
Ahoj Holky chcem radu lebo už si sama neviem poradiť 😪 snažíme sa o miminko už vyše roka aj pól 😪 minuly mesiac mi meškala mrcha 6 dni čo sa u mna nestáva ☺️ Tento mesiac prišla už načas ale mala som len jeden deň trochu som krvacala ale na druhý deň už nič a to som celé dni preplakala 😂 tri dni pred mrchou som si robila test a bol neg. A teraz mám ísť na tu priechodnosť vaječníkov myslite že by som mohla byt tehu? Mám si urobiť ešte jeden test? Popravde sa ho bojím urobiť nechcem byt sklamana ☺️ Ale v utorok idem na krv tak tam by to asi zistili že?
@ariana195195 a ako si prosím ťa potom prišla na to že si bola tehotná až na 4mesiac keď ti nedorazila už menštruácia?za tie tri mesiace si si robila aj tehu test?ďakujem za odpoveď
@diana411 ahoj ja som mala problém s tým že som bola prechladnuta od spodu stále ma to palilo tak som ani vo sne nemala že tehotná ale už potom to bolo čudné hovorím môjmu veď už dlhšiu dobu som nedostala ms ja som si myslela že mi tomu že som prechladla . Spravila som test a už bolo krásne 2 čiarky
Ahojte baby mala som pohlavný nechránený styk koncom februára o dva dni ma začali prsníky bolet len ze mi mrcha došla o dva dni skôr ako mala a jak začala mrcha tak ma pomali prestali boliet prsníky ale ostali mi na prsníkoch vydno tie žilky myslíte že môžem byť tehotná kedy by som si podľa vás mala spraviť test? Ďakujem za rady
Dobrý večer prajem žienky mám menzes no ja cítim ako keby som bola tehu som strašne unavena to nikdy som predtým nemala nič len spala by som ..pohlavný styk sme mali týždeň po ovu ...a hneď po Tom som dostala menzes
@barbori1234 ahoj aj si si robila tehotenský test?
Ahojte baby.
Mám podobnu skúsenosť ako niekoľko báb, čo tu čítam.
Preto si idem po radu aj ja. My s manželom sme zistili, že čakáme bábätko 15júla, môj príznak bola meškajúce menstruacia a hneď pozitívny test, no nanešťastie som mala missed abortum 😢. Po kyrete sme sa začali snažiť o bábätko po troch cykloch.
A teraz k veci. Už sme mali styk tento mesiac naplno a neviem, možno je to namyšľanie, ale cítila som sa ako pri prvom (zimnica, únava, je mi ťažko na žalúdku). Testy som robila 2 a boli negat. (Ale myslím že som ich robila dosť skoro). No a zrazu prišla MS 2 dni skôr 🤷🏼♀️ Normálna, ako vždy, no zdá sa mi, ze sa rozbehla rýchlejšie ako normálne 🤷🏼♀️ Môže byt, ze som v tom? Dievčat, ktoré ste mali podobnú skúsenosť, kedy ste po MS skúšali test? Ďakujem krásne za každú odpoveď 🙏
@deluso viem, že je to už staré, ale ako si vtedy dopadla? Bola som nedockava a spravila som si test už pred ms. Mala som na dvoch testoch ducha, točí sa mi hlava, mám zvláštne pocity v bruchu a na bokoch, celé dni by som len prespala, v deň očakávanej ms som si spravila test, opäť duch, a ms som včera dostala. Je mi na zvracanie pár dni, ale ms je tu. Je možné, aby som aj napriek tomu bola tehotná alebo som mala zle testy?
Ahojte baby, koncom decembra 21 som mala poslednu normalnu menstruaciu. V januari noc, robila som si 3 testy a vysli pozitivne. Objednala som sa na gyndu, ku podivu ma objednali hned na dalsi den. Tam mi spravil sono brucha kde nic nevidel a vzali mi krv. Z krvi vysli tiez vysledky pozitivne, avsak ja som zacala krvacat. Lekar mi do telefonu povedal ze podla vysledkov som tehotna ale to ze krvacam moze znamenat aj potrat. Na dalsie vysetrenie mam prist o 3 tyzdne, ked som namietala odbili ma ze nie som urgentny pripad. Prosim vas to je normalne nechat zenu 3 tyzdne v takychto pochybnostiach? Co je toto za ludi?? Hnus..To krvacanie bolo dlhsie ako bezny menzes, o nieco bolestivejsie ako bezny menzes, vacsinu casu bola krv svetla cervena az ku koncu hneda, dovtedy som bola velmi unavena a mala naliate prsia, tieto priznaky zmizli.. Myslite ze je sanca ze som stale tehotna? 😔
@aknazuz1988 sprav si ešte jeden test a ak bude negatívny tak šlo o biochemické tehotenstvo. Tak konci žiaľ veľa tehotenstiev, a ženy ani nevedia ze boli tehotné, lebo to berú len tak ze im par dni meskala lebo ne testujú hneď ako ms. Na Sone zrejme nevidel nič lebo to bolo veľmi skoro.
@sense Ahoj, odvtedy som si robila znova test a bol pozitivny.. Ale stale trochu krvacam a uz mi to pride dlho.. Ja uz neviem, asi mi nic ine neostava len pockat este vyse tyzdna na vysetrenie 😔
@zuzanka.h ja som mala v prvých mesiacoch menštruáciu normálnej intenzity. Ak mávaš bežne silné menštruácie, môže byť, že si tehotná aj napriek menštruácii. Ak nemáš bežne také intenzívne, možno sa deje niečo zlé 😔. Napadá ma, že spontánny potrat a čistenie po tom... Snáď nemám pravdu ❤️.
@mikadooo Pevne verim ze nie 😔😔😔 A to by mi aj tak vysiel pozitivny test?
@aknazuz1988 si mala skočiť na pohotovosť a povedať ze máš bolesti, t by ta ošetrili,, ale sú ženy kt majú normalne prvé mesiace menstruaciu
@sense Ja som nikdy lekarom neverila..a uz sa aj bojim...Sak henti po mne nahucali jak nepricetni ked som sa spytala ci 3 tyzdne nie su nejak dlho na cakanie.. Neochotni, neludski..ale verim ze kazdemu sa vsetko raz vrati.

@sosovica a ako dlho si mala menštruáciu keď si prišla nato ze si v tom