icon

Boli ste aj napriek silnej menštruácii normálne tehotná?

zuzanka.h
1. jún 2012

Ahoj vyšli mi pozitívne tehotenské testy aj močové aj krvný hcg 139 na 11.ty deň po KET . Bola niektorá z vás aj napriek silnej menštruácii tehotná???

monkyrisko
19. okt 2016

@ariana195195 Nooooooooooo Arianka, tak to vyzera uplne na tehotenstvo. Urobila si dobre, ze si sa objednala k lekarovi. Mala si ist uz aj skor, ked si mala pochybnosti. Ved naco ich mame, no nie? 🙂 Ked mas malo tehotenskeho hormonu, tak mas aj menzes, aj testy negativne. A vlastne ani nemas klasicky menzes, lebo ti netrva tak dlho ako normalne. To sa stava, len je o tom zatial malo popisane na internete. Zatial su na nete len prispevky zien, ktorym sa to stalo.
A potom su tu take baby ako sibalka, ktore stale nepochopili, ze tieto pripady sa stavaju a chodia po tychto diskusiach a pisu babam, ze ak mali negativne testy a menstruuju, tak urcite nie su tehotne. "urcite nie" Z nej si nic nerob 🙂

sibalka21
19. okt 2016

@monkyrisko hlavne ze ty si bola tehotna nie? :D :D ty si mala ..priznaky.. tri mesiace aj kramy, aj vsetko mozne ale furt si bola vtom ze si tehotna :D

sibalka21
19. okt 2016

pozeram sa na to realisticky, moj nazor je moj nazor, napisala som jej strucne, ak to bude tehotenstvo tak jej to prajem ale svoj nazor si poviem ;)

monkyrisko
19. okt 2016

@sibalka21 Ja mam stale pocit, ze som tehotna, preto nadalej sledujem toto forum a tesim sa, ked aj ine baby pisu nieco podobne. Neviem, z akeho dovodu sem chodis ty... Mne tvoje prispevky nepomohli a neviem, co by povedali ine baby... Ako pises, svoj nazor si povies, len ci je nanho niekto zvedavy... Lebo tvoj nazor rovna sa nieco, co sa da precitat na tisicach strankach o tehotenstve. Sem chodia baby, ked uz maju vsetko precitane a stale nedostali odpoved na svoje otazky. Takze ten tvoj nazor je zbytocne zaberanie miesta v diskusiach... Teraz som hnusna, ale nepaci sa mi tvoj styl.

dagaz
19. okt 2016

Normalne ci nenormalne ale asi to ide inac by som tu nepisala lebo moja malickost by neexistovala. Moja mama ked ma cakala a ked vlastne zistila ze je tehotna tak uz bola v 10 tyzdni. Kedze jej menzes nemeskal tak to neriesila a ked uz vymeskal tak sup a 10 tyzden...takze ano je mozne krvacat a byt tehotna. Som toho zivy priklad.

sibalka21
19. okt 2016

@monkyrisko Hlavne ze si pisala ze si bola u lekara a povedal ti ze mas nieco ine, ze tehotna nie si :D :D Veris mi ze ma ani netrapi co mi ty pises? Tie co maju hlavu v oblakoch ako si ty a su tak chore ako ty ze aj napriek negat, testov, kramov a vyjadreniam lekarov ze niesi tehotna, stale veria ze su, lebo chcu mat deti ale ich partneri nie... Take moj nazor nezaujma, a ak si si nevsimla nepisala som ti nic uz velmi dlho, lebo si ma nezaujmala, az teraz ked si si ma zase zobrala do huby lebo poviem pravdu a to co si myslim... Ak su zeny rozumne a hladaju nezaujaty nazor tak tie si vypocuju aj moj, aj iny .... Ty lipnes na tejto diskusii len koli tomu ze vsade inde by ti povedali ze si chora, lebo aj ked na 100percent vies ze tehotna niesi, tak mas PRIZNAKY, a ja sa uz len smejem... Ja som pisala inej nie tebe tak ma laskavo neohovaraj jak nejaka pubertacka a preber sa ;)

monkyrisko
19. okt 2016

@dagaz Dakujeme dagaz, ze si sa nam zverila. Vdaka foru modry konik a prispevkom, ako je ten tvoj, sa zeny mozu dozvediet, ze tieto pripady sa stavaju.

monkyrisko
19. okt 2016

@sibalka21 Ano, my sme vsetky chore a ty sem chodis, aby si nas uviedla na spravnu mieru. Pre mna je chore to, ked niekto zije paralelny zivot na modrom konikovi a skutocny zivot mu unika pomedzi prsty ako je to aj u teba.

sibalka21
19. okt 2016

@monkyrisko Paralelny zivot? :D :D Hlavne ze ty si zijes nejaky svoj svet v ktorom si uz pol roka tehotna a nikto na to este neprisiel :D Och nepis mi uz a neber si ma uz do huby, asi ta bavi ohovarat a zabrdat do inych ludi.... Ja mam svoj zivot rada, ale ty mas ocividne problem :D A nie vsetky, len ty si chora :D

sibalka21
19. okt 2016

@monkyrisko Ach naozaj si ma pobavila :D Ze unika skutocny svet.... To sa ti podarilo :D :D Ak nevies zo seba dat nejaku normalnu vetu tak mi nepis taketo debiliny :D

sibalka21
19. okt 2016

@monkyrisko ries si tie svoje tehotenske priznaky a veci a mna uz neobtazuj prosim, mne si bola uplne ukradnuta, tebe som ani nepisala tak ma nabuduce laskavo nespominaj ak ma mas len ohovarat 🙂 pekny zbytok zivota a hlavne mi daj uz pokoj 🙂

ariana195195
20. okt 2016

@monkyrisko ahoj ona mi je ukradnutá veď vidíš ako píše nemám ju rada už lebo je hrozná ako tu píše no nič ..... A tebe ďakujem za krásnu a dlhú stručnu odpoveď si milá a dala si mi nádej že to môže byť ono a že môžem byť tehotná počkám si do prvého a teším sa na to čo mi povie lebo uz mu to je čudné že mám ms tak krátko a také onicom ale pocity mám stále ako tehotná 🙂 🙂 🙂 ďakujem ti a beriem si tvoju radu

monkyrisko
20. okt 2016

@ariana195195 Ty si najlepsie poznas svoje telo a citis, ze nieco je ine. Treba sa tesit. Ked by to nevyslo, tak nevadi. Vyskusas zase.

adalili
20. okt 2016

@sosovica ahoj chcela by som poradit som v 4tt a zacala som krvacat dva dni to bolo slabe a jeden den uz take silnejsie ale stale mi je na vracanie prsia ma bolia, kruti sa mi hlava bola som u doktora ale povedal ze scan sa neda urobit teraz az na druhy tyzdem a som v strasnej panike ci babetko tam este tale je alebo nie

ariana195195
20. okt 2016

@monkyrisko ahojik áno presne ja sa teším teraz no uvidím čo povie gynekológ ale verím že som

markaverka
20. okt 2016

@monkyrisko Však práve... Práve vtedy keď ho najviac potrebujes, tak zlyhá na plnej čiare. Bolo aj horšie, ako tá cysta.....Tak vieš, skorší termín nebol, a neviem aká je veľká. Minule keď som.ju mala tiez 6 cm mi dal kontrolu o mesiac ci mi praskla alebo nie.. Ale praskla chvála bohu. To som.nemusela ísť na laparosk. operáciu. Sú to krásne veci, nie nemám žiadne zatiaľ🙂

monkyrisko
26. okt 2016

@markaverka Ahoj markaverka. No co? Ako dopadlo vcerajsie vysetrenie?

kajustek32
Autor odpoveď zmazal
sibalka21
3. nov 2016

@kajustek32 ahoj, musis si spravit test... Budes vediet viac 🙂

kajustek32
Autor odpoveď zmazal
katarinka1989
5. nov 2016

@7lucia77
Ahoj, takze ako ste dopadli? Bude mimco? Mne vysiel pozit test no menzes dosiel na cas. Ale mam zavrate a napina ma. Neviem co si mam o tom mysiet. Mozem byt tehu? Neviem som trosku znepokojena.

7lucia77
5. nov 2016

@katarinka1989 ahoj ano čakáme na január 😊 Keď som to sem písala tehotná som ešte nebola. Až na ďalší krát sa podarilo. Najlepšie je ísť k dr na vyšetrenie. Ťažko povedať. Držím palce

nikca14227
Autor odpoveď zmazal
ariana195195
7. nov 2016

@nikca14227 ahojik k doktorovi ideš 21.11.!!!! Že ? Ja mám to isté čo ti a môžeš byť kľudne tehotná moja sestra nevedela že je tehotná do 3 mesiaca lebo testy jej ukazovali stále negatívne a menštruáciu mala stále a mala ju dokonca až do 7 mesiaca tak je to normálne a teraz má krásneho syna 🙂 ja mám presne to čo ti tie príznaky tak držím palce 🙂

nikca14227
Autor odpoveď zmazal
nikca14227
Autor odpoveď zmazal
23kachora23
Autor odpoveď zmazal
ariana195195
7. nov 2016

@nikca14227 práveže mala normálnu len to trvalo 3 dní krátku preto ju to ani nenamadlo žeby bola tehotná zistila jej to až s krvi sestrička že je tehotná a poznám veľa prípadov ktoré mali mená normálnu a aj test negatívny a už majú deti tak ti držím palce

nikca14227
Autor odpoveď zmazal
ariana195195
8. nov 2016

@nikca14227 ahoj keď som bola na kontrole bolo to veľmi veľmi malé nevedel doktor co to je tak ma objednal 18.11. tak hih uvidím a povedal mi priamo gynekológ ze je to všetko normálne aj tá menštruácia ktorá je kratšia ako má byť ja mám stále tie pocity tehotenstva keďže som už raz bola tehu tak viem aké to je a mám vecsie brucho a pritom veľa nejem tak ti držím palce 🙂 🙂