icon

Boli ste aj napriek silnej menštruácii normálne tehotná?

zuzanka.h
1. jún 2012

Ahoj vyšli mi pozitívne tehotenské testy aj močové aj krvný hcg 139 na 11.ty deň po KET . Bola niektorá z vás aj napriek silnej menštruácii tehotná???

nikca14227
8. nov 2016

Budem na teba mysliet a drzat ti palceky potom daj vediet co ti povedal😊dakujem😉

ariana195195
8. nov 2016

@nikca14227 ďakujem aj ja na teba a nech nám to vijde

nikca14227
8. nov 2016

Nic viac si tak nezelam😌

lilianka135
9. nov 2016

@sosovica moc silne aj s bolestou ?

sosovica
9. nov 2016

@lilianka135 Samozrejme to inak ani nemohlo byť bez bolesti.Vždy aj bolesť

lilianka135
10. nov 2016

@sosovica no v mojom pripade som potratila 😭

sosovica
10. nov 2016

@lilianka135 joooj to ma mrzí veľmi :(......prajem aby čoskoro k vám prišiel bocian :*

lilianka135
10. nov 2016

@sosovica dakujem

zoe09
10. nov 2016

Baby , poradite ? .. posledny sex.styk som mala 25.septembra .. odvtedy som mala menstruacie normalne ako stale , ale mam nechutenstvo k jedlu nic nejem , hnacky a byva mi zle v autobuse co nebyvalo .. robila som.si tehu test a vysiel negativ .. a este priatel sa neurobil .. je mozne aby som bola tehotna aj napriek tomu ? Prosim poradte :-/

katarinka1989
12. nov 2016

podla mna by si si mala spravit kontrolny TT ktory by mal s urcitostou ukazat mozne tehu. ak nie sla by som k DR. bud na gyndu alebo obvodnej.

monkyrisko
18. nov 2016

@ariana195195
No co arianka? Ako ti dopadla kontrola?

ariana195195
18. nov 2016

@monkyrisko ahoj bola som tam pozrel má zobral krv a v pondelok mám zavolat na výsledok s krvi je to najlepšie zistiť všetko a povedal že som zdravá všetko mám v poriadku ze mám šancu byť tehu 🙂

danusskaaa
18. nov 2016

Ja som pri dcére mala tiež 3 mesiace pravidelnú mrchu. Nikdy som síce nekrvacala moc, ale počas tehotenstva to bola klasická menzes. Že som tehotná mi zistili až v 12týždni a hneď aj nasadili lieky na udržanie tehu. Všetko dobre dopadlo a mala bude mať za chvíľku 5 rokov. Teraz pri druhom tehu som to zistila ešte pred meškaním MS a MS odvtedy ani nebola..

monikamony
16. dec 2016

@janie7
Ahoj no ako si tehotná?🙂

verusenka77
1. feb 2017

ahojte prosim vas chcem sa poradit a poprosit o radu...niesom si istá či som tehotná dostala som menštruaciu o 5 dní skôr mám silné krvacanie a rano my byva nevolno môžem byť tehotná?

ariana195195
3. feb 2017

@verusenka77 ahoj to sa stáva to je normálne že si to dostala skoršie keby ti to meškalo tak to je už iné ale keďže si to dostala pravdepodobne niesi tehotná skús po kramoch spraviť test

sibalka21
3. feb 2017

@verusenka77 No ak si dostala skor a este aj silnu, tak tehu nebudes... Keby ti meskala par dni a potom by si dostala, tak by bolo parvdepodobne, ze si bola tehu, ale takto skor nie ako ano...

lasocka164
3. feb 2017

Dobry vecer... ja som dneska bola u doktora a mi meskala 4 nesiace menstruacia a dneska rano mi prisla a doktor mi pozeral na vonkajsi ultrazvuk ze ani cistu ani,zapal nic nemam aj,hormony mam v poriadku.. poradite mi niekto??

sibalka21
4. feb 2017

@lasocka164 pred par dnami ti meskala MS len 2,5 mesiaca, uz su to 4? :D No a v com chces poradit? Tehotna niesi.... Asi mas nejaku horm. poruchu, porad sa s lekarom, ako dalej postupovat....

lasocka164
4. feb 2017

@sibalka21 tak horm.poruchu nrmam lrbo som uz bola u doktora ani cysty ani zapal nemam

sibalka21
4. feb 2017

@lasocka164 no tak ale minimalne hormonalnu poruchu mat musis, keby mas hormony v norme tak by ti nemeskali 3 mesiace..... no nech ti je uz hocico, tehotna urcite niesi 🙂 drzim palce nech si das vsetko do poriadku....

liliputka23
4. feb 2017

Ahojte baby idem si k vam po radu v january som mala normalne ms a teraz som dostala sice ms ale len take ako spinenie a este k tomu o 15dni skor myslite ze je to nejaky hornonalny vykyv alebo mozem byt tehotna a boli ma sem tam ako keby maternica ale to nie stale

lasocka164
4. feb 2017

@sibalka21 tak ako sa nehnevaj alee eom bola pri doktorovi a doktor mi povedal z3 hormony man v poriafku tak nechapem co tu spominas horminy ked jasne som napisala

eliska1986
4. feb 2017

@liliputka23 na tvojom mieste by som sla na pohotovost.

sibalka21
4. feb 2017

@lasocka164 v pohode nehnevam sa :D ... No tak my nemame odkial vediet co ti je, ked to nevie lekar.... Ale tehotna urcite niesi... Ries to s lekarom, lebo ak 3 mesiace nemas MS, nemozes byt uplne zdrava, nieco ti musi byt a to ti moze povedat len lekar, nie my tu na fore... Nech ti urobi nejake vysetrenia.... My ti nemame uz ako pomoct....

janamexico
22. feb 2017

Ahojte pridavam sa k teme minuly mesiac menzes 22.01.2017 tri dni slabe tento mesiac akurat vcera som mala troska silnejsi aj bolesti 21.02.2017 a dnes mam vodnaty hlien ktory vyzera ako sliny s krvov a na papieri ruzove nic myslitr ze to moze byt tehu
Ps.ospravedlnujem za za specificky detail.😝 dakujem 😉

ariana195195
22. feb 2017

Hmmm najlepšie bude ak spravis test

janamexico
22. feb 2017

Spravila a vysiel negativny☹

ariana195195
23. feb 2017

@janamexico to ma mrzí ale určite sa to podarí nevzdávaj to ❤

janamexico
23. feb 2017

Dakujem ja viem ze vide ale som strasne nedockava ale dakujem kazda jedna z nas bude mat stastie ja to viem..😉