Boli ste aj napriek silnej menštruácii normálne tehotná?
Ahoj vyšli mi pozitívne tehotenské testy aj močové aj krvný hcg 139 na 11.ty deň po KET . Bola niektorá z vás aj napriek silnej menštruácii tehotná???
ienky neze ma tu ukamenujete mam jednu otazku mensiu uz mam dcerku skusame druhe mimino no pred menstruaciou mi bolo jednorazovo zle zvracala som s kavi rannej 😂menzes dosiel o dva dni skor ale bol cely cudny hlavne ta bolest krizov od vtedy ma bolia krize hrozna bolest bolia ma aj prsia nie bradavky tak dnes som si kupila tehotensky test no ukazal mi dve ciarky druha bola slabsia alebo bola tam..moja otazka znie kedy mam ist k lekarke kedze som mala menzes ktory mi skoncil pred 5mi dnami neviem mam v tom zmetok lebo gynekologicka sa stale pyta kolko mi meska no mne nemeska ja som ho mala aj ked taky iny neukamenujte ma prosim vas dakujem za odpoved
@julka31111 normálne ísť ku gynde,povedať robila som si test,vyšiel takto,menzes bol takýto...nezabije ťa,keď ti telo nefunguje ako podľa encyklopédie
Ahojte dievcence, snad niektora poradite aj mne. Privitali by sme babo, ale pohlavny styk mame nepravidelne, kedze okolnosti nam moc nepraju. Zaciatkom marca som mala dost silnu menstruaciu a a tento vikend som spozorovala mierne spinenie. Avsak na ovulacne spinenie je to neskoro a na menzes skoro kedze mam dlhsie cykly. Pohlavny styk sme v marci nemali.
Dievčatá potrebuujem radu🙂 Mne menzes mešká už skoro 8 deň. Test som si robila a bol negatívny:/ HA neužívam. V pondleok som sa objednala k dr. Myslíte, že by som mohla byť tehotná? Niekedy hladina HCG ukazuje ženám až v 5tt. Dovtedy je u niektorých ženách nízka.... je to individuálne..... Tak neviem. Som poslednú dobu strašne unavená a chce sa mi stále spať. A ešte chodím často na toaletu:/ čo si o tom prosím vás myslíte?....Dakujem.
@markaverka este moze byt skoro na test po 8 dnoch ... Mne meskalo tyzden a uz som vedela ze som tehotna hoci usg ani test nic neukazali ze este skoro az tyzden a pol ked mi meskala ms mi to test potvrdil a potom som az sla do gyn zasa a na usg videla srdiecko ;) vedela som to lebo odkedy mam ms (od 10r) vzdy pravidelna a vzdy ked prisla bolest tak aj ms a vtedy boli iba bolesti ako slabsie ae dlhotrvajucejsie uz som.citila ze som v tom ;)
@sunny8
Ja mám teraz tiež taký divný pocit. Kedysi som mávala s menzesom problémy a neprišli tak akoby mali...No potom neskoršie keď som užívala HA chodili na čas, ako hodinky. Lenže HA neužívam už skoro dva roky. A chodili mi niekedy okolo 10-11 dňa v mesiaci. Vždy. A teraz čakám a čakám, myslela som si že je to v pohode, šak asi sa im nechcelo prísť na čas. Ale dnes je už 20 teho. A najskôr som cítila, že akoby mi chceli prísť a sem tam ma zabolelo bruško a staále nič. Ako si vedela, že si tehotná?🙂 🙂 🙂 to musel byť krásny pocit. Ja som mala včera takého tušáka, že už prídu, lebo som cítila aj kríže no potom to zrazu prešlo a zasa je to ok a čakám a čakám...... už som s toho na nervy:/ Túto sobotu máme v rodine svadbu, a teraz neviem vôbec, čo sa vo mňe deje:/ Mne to meškávalo, ale už som vždy v taktomto dátume bola po menštruácií ..... Možno pondelok ked pôjdem k dr. tiež nebude nič vidieť:/....
@sunny8 aj dnes som mala taký pocit, akoby mi mali už prísť ráno, ked som sa zobudila. Bolelo ma trošku bruško a všetko ako vždy pri menštruácií.....no vždy to trvá chvíľku a potom níč. Aj ja by som to chcela tak cítíť. Na jednej strane čakám, že čím skôr dostanem, no niekde zasa v mojej hlave sa teším, a rozmýšľam nad dôvodom🙂 čo alebo kto je za tým🙂 .....Ale nebudem predbiehať... Môže to byť čokolvek:/
@markaverka ked ides na svadbu pre istotu si vezmi tampony do kabelky ale verim ze nebudes potrebovat ked chces malicke ;) my sme sa snazili preto som vedel hned ked mi neprisli lebo vzdy presne na den a zrazu nic ;) bolesti boli robila som si po tyzdni meskania test a nic tak ze mali mi prist v piatok o tyzden v piatok mi este test neukazal az na dalsi tyzden v stredu som prvykrat videla // ☺ krasny pocit ... Teraz mam vsak pochyby... Zacali sme sa snazit a na druhy den hned dosla ms
.. Snazili sme sa hned po jej skonceni zasa ... Tie dni idu tak pomaly ms mam mat 5teho dufam ze nepride ☺ tiez ten pocit bolesti v podbrusku som brutal precitlivela na pachy umyt riady alebo navarit je pre mna total nemozne uz som aj zvracala nevolnosti kazdy den ... Test vsak nic ved mi teoreticky nemeska ... Ale ked doslo k oplodneniu v den pred ms nwm kedy mi to test ukaze ... Vela zien uz tak otehotnelo aj moj manzel.dajak zazracne citi ze som v tom 😂😂😂😂😂😂😂😂 som zvedava velmi ;) popremyslaj kedy teoreticky mohlo dojst k oplodneniu a podla toho cca 5.-6.tyzden moze ukazat testik ale skusaj z ranneho mocu... Ked si otehotnela medzi ms tak cochvila by si to mohla zistit led ti uz tato neprichadza ☺ ako ked budes mat casu a dr bude ordinovat zajdi nech ti urobi ultrazvuk kazde meskanie ms nie je v poridadku z roznych dovodov bud je to tehu alebo nebodaj nieco ine ale snad tehu ☺ a na ultrazvuku uvidi to co mne povedala bud sa maternica pripravuje na ms alebo na tehotenstvo ze bola zhrubnuta a ked by ti toto povedala tak to cca v 5tt alebo tesne pred ms ale o tyzden by si uz vedela na isto ;) zenske telo a ms a tehotenstvo je strasne komplikovana tema a samy zazrak ☺ mnohe zeny povedia ze otehotniet mozes len cez plodne dni pri tom.im tu xy zien povie z vlastnej skusenosti ze otehotneli aj pocas neplodnych dni ci pocas ms ☺ nie kazda sme ucebnicovy priklad zo zaciatku to moze vyzerat zaujimavo a vselijako a nakoniex zachvilu budeme mat doma malych drobcov ❤
Verím tomu aj ja, ale vezmem si pre istotu🙂 Istota je istota🙂 Neplánovali sme, ale povedali sme si že ak príde tak príde a budeme štastný🙂) Predsa už máme chalupu postavenú a len nejaké detaily dorobíme a budeme konečne bývať na domčeku🙂 Tak preto si to potom vedela🙂 Verím ti, že to musel byť krásny pocit. Sestre pri prvom bábätku ukázal test druhú čiarku až na tretí týžden. A to bola uplne slabučká ale bola...🙂 Budem dúfat že ms ti nepríde. 🙂😅😅 to je super, že to obaja cítite. Treba veriť, a dúfať, a ono sa to možno len hovorí, ale po vačšine je to tak ako si praješ ty a tvoje telíčko🙂 Som objdnaná už tento pondelok. Zmenila som dr. idem k nemu po prvý x. Je síce súkromný ale je spolahlivý a naozaj mám len saméé poz. názory na neho a aj na jeho prácu. Objednala som sa u sestričky a povedala som je všetko čo je vo veci. Tiež mi povedala že ked nejem HA môžem byť v tom, a test mi nemusí ukázať ešte zatial nič. Ale samozrejme sú tam aj iné možnosti ako pr. cysta a podobne. Už aby rýchlo ubiehali dni, pretože sa neviem dočkať dalšieho rána a daľšieho atd....:_)) Bodaj by to tak aj bolo ako to všetko píšeše . Dobre sa mi to od teba číta, mam oveľa lepšiu náladu 🙂 Robila som si len 1 test a to taký ružový - mamatest. ❤ Dúfam, že onedlho ked spravím iný tam uvidím viac ako len jednu paličku🙂
@markaverka juuj som rada ze si takto pozitivne naladena ☺ skus pepino alebo taky modry z kauflandu zn neviem ale pise tam quick test ten mi pri malej dobre ukazoval ☺ verim ze sa nam to obidvom podari ☺ nech cas ide rychlejsie ☺ do pondelka uz nedlho verim ze ti to potvrdia urcite daj potom vediet ako so dopadla ☺🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 tak uz mate aj domcek pre malicke tak uz by aj mohlo prist ☺ my sme uz rok osaostatneni a mala stale pyt surodenca ☺ hladka brusko prihovara sa mu tiez veri ze tam niekto byva ❤❤ deti maju uprimnu vieru tak verim aj ja ☺ hovori sa ze zene sa zhnusi kava zo zaciatku tehu pri prvej som vobec kavu nepila ani predtym tak neviem povedat ale teraz domaca mi chuti ale z automatu nie ☺ neviem ked pijes kavu ta by si to mal pocitit ale asi to nemusi byt u kazdeho ☺ ale tie bolesti slabunke su jeden z priznakov ;) aj u mna ta citlivost na pachy doteraz mi to nerobilo nic ;) ale som sa rozhodla ked piateho nepridu tak si este neurobim test az ked toho desiateho 👍😄🍀 ale to sa este nacakam ked je len 20teho 😢
Musím byť....Aj keby mi povedal hocičo, tak je to lepšie ked človek je pozitívne naladený, lebo stresy mi moc nepomôžu...🙂 Dakujem za radu, skúsim nejaky lepší, vysoko citlivý, aby mi ukázal konečne čo je vo veci🙂 ak ukáže... a ak je🙂 Určite áno, a pokiaľ nie teraz tak raz určite. Nechcem nič siliť, aj keby nie som tehu a je v tom niečo iné, verím v to, že to tak malo byť a všetko krásne ešte len príde a všetko má svoj čas🙂 Ale aj tak stále čakám, že by tam boli dve čiarky🙂 Strašne🙂 Ale nechcem si robiť nádeje....predčasne....Mohlo🙂 Ja som pani učtelka, a deti sú zlaté a milujem ich🙂 O to viac by som milovala to moje🙂 Neboj sa, mysli na niečo pekné, a čas uletí ako voda. Tažko sa to aj mne hovorí a píše, kedže by som najradšej bola aby bol pondelok a išla som k dr.🙂 Ale verím že sa nám to obom podarí, pretože deti sú taký malí zazrak 🙂 Som s toho ale aj tak zmetená. Keby mi aspon test niečo ukázal...A aj by som si urobila daľší ale nemá to význam....Musíme len čakať🙂 A verím, že v tvojom brušku už niekto rastie🙂❤❤
@sunny8
Musím byť....Aj keby mi povedal hocičo, tak je to lepšie ked človek je pozitívne naladený, lebo stresy mi moc nepomôžu...🙂 Dakujem za radu, skúsim nejaky lepší, vysoko citlivý, aby mi ukázal konečne čo je vo veci🙂 ak ukáže... a ak je🙂 Určite áno, a pokiaľ nie teraz tak raz určite. Nechcem nič siliť, aj keby nie som tehu a je v tom niečo iné, verím v to, že to tak malo byť a všetko krásne ešte len príde a všetko má svoj čas🙂 Ale aj tak stále čakám, že by tam boli dve čiarky🙂 Strašne🙂 Ale nechcem si robiť nádeje....predčasne....Mohlo🙂 Ja som pani učtelka, a deti sú zlaté a milujem ich🙂 O to viac by som milovala to moje🙂 Neboj sa, mysli na niečo pekné, a čas uletí ako voda. Tažko sa to aj mne hovorí a píše, kedže by som najradšej bola aby bol pondelok a išla som k dr.🙂 Ale verím že sa nám to obom podarí, pretože deti sú taký malí zazrak 🙂 Som s toho ale aj tak zmetená. Keby mi aspon test niečo ukázal...A aj by som si urobila daľší ale nemá to význam....Musíme len čakať🙂 A verím, že v tvojom brušku už niekto rastie🙂❤❤
@markaverka ❤ nech nam to zbehne ☺ ten tyzden ide rychlo mam nocne robim spim robim spim a uz je vikend pomaly ☺ a vikendy preletia a zachvilu je pondelok s velkym "P" pre teba verim ☺ a ja si pockam do toho 10teho ;) len keby bolo lepsie pocasie clovek posupe v zahradke s malou vonku a cas pojde ale tak fuka poletuje sniezik je zima cely den v byte o nicom ;( saleny april 😢 ale pride maj lasky cas ❤ a my budeme mat nase male lasky v brusku 🍀❤ velmi si to prajem hoci jedno uz mam ale teraz sa tak citim ako ked sme sa o nu snazili a hned to vyslo po mesiaci aj daco a islo to rychlo ;) teraz tiez take tusenia mam ale ci si len nenamyslam ;)
@markaverka vela mamin tu je co stracaju nadej a hned aj druhym maminam znicia iluzie preto som rada ze su tu aj pozitivne zienky ;) a neberu hned vsetko ako tragediu a neriadia sa len biologiou od a po z ale aj instinktmi a cakaju aj zazraky ;)
Krásne si to napísala🙂 Treba brať všetko pozitívne, a všetko sa deje pre niečo. A myslím, že všetko stane vtedy kedy sa to má stať🙂 Keby sme neboli pozitívne naladený veľa veci by bolo tažších a v podctate všetko🙂 Treba vždy veriť, a to aký má človek postoj k svojmu zdraviu ho veľmi môže ovplyvniť:.) Môj názor🙂 Zázraky sa dejú, len treba tomu nechať voľný priebeh. Možno sa niekomu nedarí otehotnieť, a pod. Ale všetko raz príde, a na dobré sa obráti❤❤
@sunny8 Ubehne nám to obidvom rýchlo🙂 Pondelok🙂 možno sa stane aj mojim ❤dňom v týždni❤❤ To máš pravdu, mi sme chceli isť tiež na chatu zemiaky zasadiť do sena konečne, ale máme v sobotu tú svadbu, opäť to musíme preložiť. 🙂 Ale roboty nikdy nieje málo, a mi ženy si vždy niečo nájdeme len aby sme sa hýbali. Verím, že tebe ten čas ide rýchlo, ked takto robievaš 🙂❤❤ Máš pravdu🙂 V máji dúfam,že si budeme gratulovať obe🙂 verím, že sa ti podarí, a všetko bude v poriadku🙂 Ani nevieš, ako Ti to moc prajem❤ Nie, nemaj pochybnosti! 🙂 ❤ Rob všetko čo len chceš, len nepochybuj. Pretože reč tela je veľmi dôležitá. Ver, že ste už dvaja a aj to tak bude 🙂 Ja verím, že je to tak, a držím Ti moc palčeky❤ Teším sa, ked mi dáš hned vedieť🙂
@sunny8
Krásne si to napísala🙂 Treba brať všetko pozitívne, a všetko sa deje pre niečo. A myslím, že všetko stane vtedy kedy sa to má stať🙂 Keby sme neboli pozitívne naladený veľa veci by bolo tažších a v podctate všetko🙂 Treba vždy veriť, a to aký má človek postoj k svojmu zdraviu ho veľmi môže ovplyvniť:.) Môj názor🙂 Zázraky sa dejú, len treba tomu nechať voľný priebeh. Možno sa niekomu nedarí otehotnieť, a pod. Ale všetko raz príde, a na dobré sa obráti❤❤ A teraz normálne cítim, ako ma bolia a kríže a bruško, ide večer, tak zasa je to tu:/ A normálne už dúfam, že mi menzes nepríde .🙂
Dobré ráno, tak už som to nevydržala, robila som si rano test a bol opäť neg. :/ Tak uvidím, čo mi povie v pondelok dr. Este som sa aj vyhádzala na tvári, ako vždy pred ms. 🙂 tak uvidíme či sa jej zachce prísť🙂
Kočky pred malou chvíľkou mi prišla ms. Takže tehotná nie som:/ sunny8 - držím ti palceky aby to aspoň tebe vyšlo🙂 😘
@markaverka mozno to bude len spinenie alebo uplne slaba ms to nemusi nic znamenat ja som mala tiez ms riadnu a dnes testik maleho ducha ukazal aspon dakto ho tam vidi pozri moju nastenku ci vidis ;) drzim aj tebe palce verim ze to nemusi byt ta prava skutocna ms 👍
@sunny8 ona nie je vobec silna ....Ako keby som žiadnu nemala len mam bolesti. Ani farba nie je silno červená, ako bývam zvyknutá ale skôr slabo ruzovkasta...dakujem🙂 no pozrela som, vidím vidím😛💘💘💘jeeej to je super❤❤❤teším sa moooc s tebou❤❤
@sunny8 Dnes som si robila test ako som pisala a ten by už mal ukázať nejakeho ducha aspon.....ale neukázal ..Tak to podľa mna bol len plany poplach🙂 Ale nevadi no hádam sa to na budúce podari🙂
@markaverka dakujem ❤ dufam ze zosilnie ;) tak nabuduce ti to vyjde verim tomu ;) budem drzat palce ;) ale zasa niektore testy ukazu neskor aj nejake priznaky sa mozno casom objavia a budes vediet ... Nechapem dnes som citala ze mlada zena nevedela ze je tehotna isla na wc a porodila ... Fakt neviem ci mala ms az do posledneho.mesiaca ci si nevsimla ze nema a navyse to dieta nechala v zachodovej mise ...bolo to na stranke tv novin tak asi to neje blud...
@sunny8 určite áno😉 uvidíme veru. No aj ja som o tom už počula:/ 😢je to hrozne....Nie je ..... No každé sme indi vindi a máme to inak.....
@markaverka to ano ;) kazda sme ina ;) len neviem pochopit ked matka vidi svoje dieta a nechce ho ... Take male nunu za nic nemoze ;( kazdy den su.na fb nejake take pribehy ani ich neotvaram ale titulok uplne staci ;/ a tie zeny co chcu deti maju problemy ... Ale netreba sa na to tak upierat a vacsinou vtedy to pride samo ;))
Veru nemôže...najhoršie je to, že tie maminy ktoré dieťa nechcú sú tehotné a čakajú ho, a chodia na potrat alebo tak.... A tie ktoré by chceli strasne alebo sa snažia tak maju problémy a nemôžu:/ 😢 tak to proste je......Súhlasím s tebou. Všetko raz príde ked nie teraz tak inokedy a to najkrajšie nás ešte len čaká🙂
@markaverka mas pravdu ;) zena napato ocakava a to je chyba a trapenie len pre nu samu ... Pride vsetko v spravny cas ;) len neviem preco su tie potraty legalne ved napr od 6tt uz bije srdiecko je to zivy tvor predsa si myslim ze aj keby malo dietatko nejaku vadu telo zeny by sa s tym malo vysporiadat samo a nie takyto zasah do organizmu ... Alebo tie tabletky po ... Uplne svinstvo a ze potom preco naruseny cyklus a podobne ale odsudzovat nikoho nemozeme kazdy sa s tym zmieri po svojom
Ja viem. Tiez nie som za potraty a tabletky po už vobec neuznavam😞 Proste ked niekto nechce otehotniet, nech si dáva pozor, používa ochranu alebo teda HA. ..... Bolo by oveľa menej potratov a taktiež by niektoré ženy mali lepší zdr.stav. Tiež nechapem tých doktorov, ako môžu zabiť dieťa, človeka a žiť s tym a vykonávať si tuto pracu a este aj za nu brat peniaze...... Ja by som zakázala potraty vsade!😡😡😱 A nech sa nikto nehnevá, ale ked si niektoré dievčatá a prekvapujuce niekedy ze aj dospelé zrele2ženy niekedy nemajú rozum a neuvedomujú si to, ze mozu otehotnieť a nechcú malé miminko...Tak nech radsej nesexuju pretože potom sú samé potraty. A ešte ubližujú sami sebe........Je to strasne na dlho čo by som o tom napísala.... Ale tak dosť bolo moralizovania..... Každý by si mal uvedomovať aj následky. 🙂 fú😊👍
@sunny8 Ja viem. Tiez nie som za potraty a tabletky po už vobec neuznavam😞 Proste ked niekto nechce otehotniet, nech si dáva pozor, používa ochranu alebo teda HA. ..... Bolo by oveľa menej potratov a taktiež by niektoré ženy mali lepší zdr.stav. Tiež nechapem tých doktorov, ako môžu zabiť dieťa, človeka a žiť s tym a vykonávať si tuto pracu a este aj za nu brat peniaze...... Ja by som zakázala potraty vsade!😡😡😱 A nech sa nikto nehnevá, ale ked si niektoré dievčatá a prekvapujuce niekedy ze aj dospelé zrele2ženy niekedy nemajú rozum a neuvedomujú si to, ze mozu otehotnieť a nechcú malé miminko...Tak nech radsej nesexuju pretože potom sú samé potraty. A ešte ubližujú sami sebe........Je to strasne na dlho čo by som o tom napísala.... Ale tak dosť bolo moralizovania..... Každý by si mal uvedomovať aj následky. 🙂 fú😊👍 A neviem preco mi tie príspevky 2 x naskocia 😃 nie som eatw2taka zbehla😅🙊🙉

@janamexico mi sme sa snažili skoro trištvrte roka a podarilo sa som v 14tt vôbec som na to nemyslela a podarilo sa to je najlepší liek na to 💃