icon

Boli ste aj napriek silnej menštruácii normálne tehotná?

zuzanka.h
1. jún 2012

Ahoj vyšli mi pozitívne tehotenské testy aj močové aj krvný hcg 139 na 11.ty deň po KET . Bola niektorá z vás aj napriek silnej menštruácii tehotná???

markaverka
24. apr 2017

Ahojte zienky. Tak dávam Vám vedieť, ako som sľúbila. Bola som dnes u noveho mudr. A nie som tehotná ale mám 12 cm cistu. Takze bud týždeň ma idú operovať. Preto mi meškali:/Držte mi palce🙂

ivkacmuk21
7. máj 2017

Ahojte rada by som sa poradit kto ma skusenosti.na 19 ty den cyklu som zacala krvacat trva to 3 den ale teraz to slabne myslite ze moze to byt aj tehotenstvo? Mam pobolievanie v podbrusku,normalne na 3 den menzesu som bolesti uz nemavala.S partnerom planujeme len neviem ci je to co som dostala normalna menstruacia.kedy najskor robit tehotensky test?dakujem za rady

janamexico
16. máj 2017

@ivkacmuk21 nechcem ta stradit ale ja dom mala takeho ked mi zistili ciatu hormonalnu folicularnu o mesiac na to som otehotnela cize praskla ale tiez som mala.taketo cycly takxe kdo vie od kedy tam ta cysta bola ...☺

janamexico
16. máj 2017

@ivkacmuk21 este som zabudla skus spravit test mne vysiel duch tyzden pred ms a tyzden na tom som.mala dve ciarky poslem foto datumi si nevsimal som to poplietla a apisala majovy datum ...😝

janamexico
16. máj 2017

@ivkacmuk21 uz su samazdejme zaschnute

denisa909
18. máj 2017

Ahojte mala som nechraneny pohlavny styk ale nie zo svojim manzelom😢a ja som to dostala za tri dni to som sa trochu ukludnila lenze teraz som tehotna a nevi skym velmi sa bojim zistili mi protilatku anti E v tehu a teraz sa tak bojim mam velke obavy😢

ivkacmuk21
19. máj 2017

@janamexico nakoniec to bola normálna menštruácia ☺ale prekvapilo ma že tak skoro možno tým že beriem clostilbegyt.😕

dominika7990
19. máj 2017

@denisa909 dať spraviť dna testy po pôrode a veriť v to že všetko bude ok netreba sa stresovať babo to cíti. Testy sa dajú spraviť aj z tvojej krvy, ale 500€ pri chlapcovi a 1500€ pri dievčatku

janamexico
20. máj 2017

@ivkacmuk21 raz sa to podari hore hlavu nexufaj..☺

ivkacmuk21
21. máj 2017

🙏

srdiecko285
22. máj 2017

Ahojte..mozte mi poradit ukludnit alebo len napisat svoj nazor?mam ukazkovy 28 dnovy cyklus..na zaciatku maja sme s mojou polovickou isli naplno))no a menstruaciu som dostala o den skor.prvy den jasnocervena krv a druhy ruzovkasta a uz mam pocit ze konci.uz dva tyzdne ma bolia krize a musim casto na wc..mozem byt tehu?dakujem za nazory a osobne skusenosti😁😁

markinko
22. máj 2017

@srdiecko285 Ahoj a test si si nerobila???

srdiecko285
22. máj 2017

@markinko ahoj..este nie..myslis ze uz by mi nieco ukazal?😉

markinko
22. máj 2017

@srdiecko285 mne ukazalo po 2tyzdoch

srdiecko285
22. máj 2017

@markinko dakujem za odpoved))skocim do lekarne..ale to krvacanie ma trochu matie..((

janie7
22. máj 2017

Ahojte dievcence, snad budete vediet niektora poradit. Mesiac po pohlavnom styku som mala 3dnove spinenie, pred nim normalny ms, a minuly tyzden som mala dostat ms no zatial nic, iba vyse tyzdna ma bolia brutalne prsia. Tehotensky test som si robila asi dva dni po spineni, no bol negativny. To spinenie bolo terminovo dost zvlastne, neskoro na ovulaciu a skoro na ms. Asi sa so mnou len hraju hormony, no chcem sa spytat ci ste niektora podobnym sposobom nebola tehotna. Vdaka.

mamina87
22. máj 2017

Hi hi ja som tiez sama zo seba vyhukana 😨😨😨 v sobotu som dostala mrchu a dnes uz len spinim do hneda ....moooc som zvedava ako to bude prebiehat zajtra 😆😆😆

janamexico
22. máj 2017

@janie7 skus opakovat test ja som mala taketo 3 mesiace do zadu a bola to cista hormonalna

janie7
23. máj 2017

@janamexico Ahojky, no uvidim ako to bude prebiehat dalej, vcera som isla ku gynekologovi, s tym, ze mi pichne iba vyvolavacku a on, ze kedze tam bolo aj spinenie tak ma aj prezrie a urobi ultrazvuk. Lenze ani po nom, sme neboli o nic mudrejsi, hoci ultrazvuk nic neukazal a spomenul, ze tehotna pravdepodobne nie som, nepozdavalo sa mu tuhe brusko a zvacsenu sliznica. Myslim, vsak, ze keby som bola tehotna tak na ultrazvuku uz nieco vidno, kedze od spinenia prebehlo uz nieco vyse mesiac a pol. Tak, teraz cakam na mrsku a dufam, ze nebudem musiet ist na dalsiu kontrolu. Drzim palce nech bez problemov prebieha tehulkovanie.

janamexico
24. máj 2017

@janie7 ahoj fufam ze sa to niako vyriesi ale si myslim ze urcite ja som bola vcera u dokiho samozrejme zapal mocaku ale sme 9+3 vsetko je poriadku hlavu hore nezdavajto a nebral tibkrv na hormonalny rozbor mozes mat aj stitnu zlazu ked ti to takto hapruje ...☹

snehulienka1986
29. máj 2017

Ahojte mala niektora podobny problem?18.5 som mala mat menzes,ono to aj prislo ako spinenie,chvilami ruzovkaste po wc,trvalo to asi necele dva dni,ootom uz vobec nic,a 26 .5 som dostala silny menzes,co to mohlo podla vas byt?o babo sa snazime zatial mesiac

janamexico
30. máj 2017

Ja si myslim ze hormony alebo cysta skoc k doktorovi nech ta vyysetri ja som mala tri cykly po sebe slabe spinenie a dusikov na teste a bola to folikularna cysta mesiac na to duch na teste tyzden pred ms kaslala som na to o tyzden a to v stredu po sibacke som si urobila tt a bola vidno krasna ciarka hned som si utobola 5 tt na raz neverila som tomu...prajr vela stastia aby sa to podarilo...🤰

snehulienka1986
30. máj 2017

@janamexico dakujem v pondelok idem k dr,🙂

janamexico
30. máj 2017

@snehulienka1986 prajem vela vstastia aby to dopadlo tak ako si prajes ...😉

snehulienka1986
31. máj 2017

@janamexico dakujem krasne🙂

janamexico
31. máj 2017

🙏👶🤰

snehulienka1986
31. máj 2017

@janamexico no vcera uz bez ms cely den a dnes rano lialo zo mna,a okolo tej 10 uz nic zase,do pondelka musim vydrzat

janamexico
31. máj 2017

@snehulienka1986 ja si myslim ze to moze byt aj stres niekedy davno som mala taketo a som mala rozhadzane hormony ale aj som si prechadzala stresovim obdobim 😒

snehulienka1986
25. jún 2017

Ahojte zas a znova,mali ste noektora podobny problem?menzes mi uz druhy cyklus meskava a ked uz akoze dorazi tak sa nejako nemoze rozbehnut,iba.ked.sa.po wc utriem,nikdy predtym som.to.nemavala,az odkedy sa.snazime o babo dva mesiace,tak akurat tieto dva.mesiace to mam takto z menzesom

ariana195195
26. jún 2017

@snehulienka1986 ahoj mi sme sa síce snažili 5 mesiacov ale mala som to isté na začiatku asi dva tri mesiace to haprovaloo a potom som zistila že som tehotná to som už bola v 9tt tak držím palce aj tebe nech sa pekné podarí ❤