icon

Boli ste aj napriek silnej menštruácii normálne tehotná?

zuzanka.h
1. jún 2012

Ahoj vyšli mi pozitívne tehotenské testy aj močové aj krvný hcg 139 na 11.ty deň po KET . Bola niektorá z vás aj napriek silnej menštruácii tehotná???

snehulienka1986
27. jún 2017

Ariana195195 dakujem krasne 💕

markaverka
18. júl 2017

@monkyrisko ahoj moja, prepáč že som sa neozvala ale nakoniec mi to dopadlo tak, že som mala veľkú cystu a bola na operácii. A ty ako? 🙂

denny_0019
30. júl 2017

Dobry den, viem ze to nesuvysi s temou ale prosim poradte mi ...pred 15 dnami som mala menstruaciu a dnes mam zase ...neviem ci to je menstruacia ale mala som na gatkach ...krv aj ked som sa utrela tak to nebolo krvave ale hnede ako vytok neviem co si mam mysliet ...vcera mi bolo ako pred menstruaciou je pravda ze prechadzam dost velkych stresom moze to byt sposobene tymto? Dakujem

zuzana1291
30. júl 2017

@denny_0019 Ano, moze to byt sposobene stresom. Rozhadzane hormony.

liliputka23
30. júl 2017

Ahojte chcem sa spýtať viem že minútu možno nepomôže ale aspoň to skúsim .. mešká mi ms 3dni ale už asi 5den mam iba také hnedé spojenie ale nie vždy ale tak 2-3krat za deň ale dnes som bola na veľkú potrebu a keď som sa utrela tak krv ale iba ten jeden krát neviete mi prosím poradiť čo to môže byť . Tehotensky test som si ešte nerobila zajtra si pôjdem kúpiť ďakujem za každú odpoved

eliska1986
30. júl 2017

@liliputka23 moze sa ti rozbiehat menzes.Alebo sa uhniezduje babo v maternici.🙂

liliputka23
30. júl 2017

@eliska1986 a môže to trvať tak dlho?? Vôbec ma ani podbrušku neboli

eliska1986
30. júl 2017

Pri uhniezdovani 1-2dni.Menzes viac dni...

julka31111
8. aug 2017

Zdravim babenky som strastne zufala ...uz neviem co mam robit..bola som minuly tyzden u gyndosky kde mi potvrdila tehotnost stym ze mi robila vyter s krcka cytologiu.. no zacala som spinit mala som vytok ako keby soplik a v tom kus krvi..na dalsi den bolo toho viac ale ne viac tak ako by to malo vyzerat na menstruacnu krv tak som isla na pohotovost do nemocky tam mi skonstatoval ze prebieha potrat- nad vnutornou brankov kolabujuci gestacny vak 6mm v tvare slzi..mam brat prestat lieky ak by som vela krvacala uzaj do nemocky na kyret 😢 volala som lekarke ta povedala lieky mam brat nadalej tak ich beriem idem ku gyndoske zajtra ale ja uz neviem co teraz si mysliet sice mam krv na vlozke ale nie tak ako pir menzese nemam bolesti ani naznak toho..sem tam na toaletnom najdem zrzanu krv prosim poradte mi ci to je len stoho krcka ale naozaj to uz je koniec pri prvom dietati mi vyter nerobila na zaciatku tehu tak nechapem preco teraz a z coho to mam beriem duphaston,ascorutin,magnezium a kyselinu listovu dakujem za odpovede

marikagaborova
11. aug 2017

Ahojte chcem sa spitať, že či sa da otehotnieť keď mate sex v stoji a ktomu mate aj menštruciu? Potrebovala by som rýchlu odpoveď ďakujem 🙂

veronika1417
31. aug 2017

Ahojte babule, my sa s manzelom trosku snazime, MS meskala dva dni robila som si test este predtym ako mala prist a vysiel negativne tak som uz len cakala kym dostanem a netestovala som viac. MS som teda dostala s dvojdnovym meskanim a prve dva dni aj dost silne ☹ ja mavam silnejsie a trvaju aj 6-7 dni. Tato menstruacia trvala 5 - dnes je piaty den a nemam nic ☹ je mi len zle od zaludka sem tam. Myslite, ze i ked som dostala menstruaciu je mozne ze by som bola tehotna? Ako tak citam tusim je vsetko mozne 🙂 pri prvej dcerke som to zistila tak ze menstruacia hned vynechala tak som tobrala ze tehu nemozem byt. Dakujem

ina666
31. aug 2017

ahojte baby ma tu nekto skusenosty stim pripadom mala som poldne dni v avguste 3.4.5.6. tak sme sa snazili ob babo preslo dve tizdne a som dostala slabu mesturaciu travla len kradko prvi den som len slabe a dtuhi den aj teti den silniejsi a posledni den nic neviem co si oto mam miliet od menzesu 7 den a stale ma bobolieva chrbat a a na pravej strane a pod brucho tak nevim ci nesom nahodov tehu tes som si neeurobila lebo bojim sa zby som nebola sklamana a balzavovu teplotu od menzesu ma stale 36 .6 ta neviem

veronika1417
31. aug 2017

@ina666 tu nam uz asi nik neodpise 😉 ale som na tom podobne

ina666
1. sep 2017

@veronika1417 ta aai ne niedozviem sa co a jak aj mne visel negativ pred trom dnami atak sama neviem co ajak chm sa od teba pitat ty mas aku teplotu balzamnu ked mas ovalku

veronika1417
1. sep 2017

@ina666 hmmm toto Ti ja veru neviem poradit ☹ nikdy som si to nemerala. Ja mavam cez ovulaciu bolesti takze ja viem presne kedy mam 😐 ja som testla teraz rano z ranneho mocu a negatívny takze uz to necham tak. Tebe drzim palce nech sa Ti cim skor podari 😉❤

ina666
1. sep 2017

@veronika1417 neboj pride ten cas ze budeme mat babetka v naruciach len musime cakat na prirodu ja mam ties bolesty krizov a vajecniko to moze byt ovalaka ne nabuduce ty to vijde ❤😉

ina666
21. sep 2017

@veronika1417 ahojki idem sa ty pochvalit som tehotna😂

pathio123
18. okt 2017

Ahojte chcem sa opýtať menštrúaciu som mala dostať 10.10 no len mi nejako meškala 5dni 🙂 no pred tym ako som ich dostala som mala krče v podbrusku uplne naliate prsia a boľavé :(((( prvý deň som ani o nej nevedela že ju mám a včera bola silna a dneska zas len take špinenie .. Neviete proosiiiim co to môže byť. Bola som u gyngy a povedala nech si po skončeni menštruacie zrobim test .... Ďakujem za odpovede 🙂)))

mm90
25. okt 2017

Ahojte, mam otazku, ktora je mozno neozodpovedatelna,ale predsa skusim. 15.8 som si dala vybrat antikoncepcny implantat, lebo sme sa s priatelom rozhodli, ze chceme dietatko. Od 15-30.8 sme mali nechranený sex, 30.8 som zistila priatelovu recidivu (gambler) a poslala priatela na liecenie. 18.9 som dostala menstruaciu - prvu po vybrani Implantatu, intenzitu si nepamatam, iba viem ze trvala asi 4-5 dni a menstruacne bolesti som mala prvu noc silne ako zvycajne. Pocas liecenia bol priatel raz na prepustke doma na vikend 30.9-1.10 kedy sme si davali pozor, hlavne ja a som si ista ze to islo von, zo vcera na dnes mi vysli 3 pozitivne teh. testy. Je mozne ze som otehotnela medzi 15-30.8 aj ked som 18.9 mala menstruaciu? Albo som otehotnela ten vikend aj ked som si ista ze to neslo do mna? Ukazal by mi test uplne zretelnu druhu ciarku aj keby som bola tehotna iba 24 dni?Bude mi to vediet doktor vypocitat podla velkosti plodu?Dakujem. Mata

patka905
30. nov 2017

Ahojte ja som tu nova tak sa chcem spitat či je mozne bit tehotna tehotensky test mi ukazal slabulinku čiaročku a včera večer som to dostala ale aj bolesty brucha som mala ale slabsie ale to krvacanie je ine take hnede
Diki 😞

martusianka78
30. nov 2017

@patka905 SKUS ESTE TEST,,,

patka905
30. nov 2017

Diki

xavina
8. dec 2017

Ahojte. Chcem sa opýtať.. od posledného nechráneho sexu s priatelom ubehol nejaký ten čas. Skúsili sme babo .. od vtedy mi bolo dosť zle. Hlavne nafúknuté brucho..ale ze hrozne, strašná chuť na pomaranče posledny týždeň, týždeň po sexe bolesť ako pred MS a pichanie v podbrušku aké som ešte nikdy nemala. MS mi prišla o 3 dní skôr a to sa mi ešte nikdy nestalo. Krvácanie je silne , ale len keď idem na toaletu. Prvý deň MS mi vôbec nezačal ako sa stávalo bežne ( prvý deň som mala slabe krvácanie a druhy deň som ležala v kŕčoch, bolesti krížov, migréna a nevedela som ani vstať z postele, a teraz nič.. fungujem.. nič ma neboli) krvácanie prišlo včera večer, a asi 2 hodiny predtym som pocítila intenzívne pichanie v podbrušku a mala som aj riadny závrat. Mohlo by to byt tehu aj napriek krvácaniu? Ďakujem za odpovede 😘

patka905
8. dec 2017

Môžem to bit tehu??

patka905
8. dec 2017

Ahoj áno ja som bola tehu a som riadne silne bolesti mala ale ja som 2Dni len krvacala

xavina
8. dec 2017

@patka905 ja práveže bolesti brucha nemám, (len take minimalne a ked tsk pichanie)To som mala asi tak naposledy pred par dnami. Teraz tak uvažujem ze toto moje krvácanie mi pripadá ako 4.deň MS

minicka20
6. feb 2018

Ahoj zienky snažíme sa o baby ale akosi to nejde. Prvý krát led sa podarilo tal som v 4tt potratila teraz znovu som si robila test a je negatívny ms som dostala ale akosi divne prvý deň som spinila trošku večer na druhý deň nič a potom znovu ráno a poobede nič. Večer som už začala krvácať intenzívnejšie ale obvykle mávam ráno silné krvácanie a teraz to je práve že také stredné. Čo si o tom myslíte? Môžem byť tehu aj keď test je negatívny ešte?

patka905
6. feb 2018

@minicka20 no podľa mna že áno
Budeš tehu

minicka20
6. feb 2018

@patka905 keby si tak mala pravdu :( pozri sa ten test je tam ciarka ale skoro oku neviditeľna no ako je možné že mám normálne ms .

patka905
6. feb 2018

@minicka20 no sú tam // čiarky ale ty máš ms ??