Boli ste aj napriek silnej menštruácii normálne tehotná?
Ahoj vyšli mi pozitívne tehotenské testy aj močové aj krvný hcg 139 na 11.ty deň po KET . Bola niektorá z vás aj napriek silnej menštruácii tehotná???
Ahojte baby chcem sa vas spytat mozno mi budete vediet poradit podla ms by som mala byt 7+4tt a keby som mala mimomaternicove tehu tak by som uz krvacala alebo nieco nejake bolesti dakujem za rady
Kamoska je tehu 3tyzdne dr.povedal a dostala menzes?krvaca mala mať 17teho marca,menzes neprisiel a tento mesiac sa spustil...co to znamená?
Ahojte, rada by som sa poradila. Pred 2 mesiacmi som absolvovala vysetrenie HSG prva menstruacia bola normalne no a pred tyzdnom som mala dalsiu ale uz inu.. kazda moja ms od kedy ju mam je silna, tmava, bolestiva.. tento mesiac trvala 3 dni, 4 uz bol len jemnucke spinenie, normalne mavam aj 7 dni niekedy az 9.. kedze 1 dieta mam viac sledujem svoje telo a kedze ma vzdy neskutocne bolia prsia viem kedy nastupi ms no teraz ani naznak, praveze mi v sprche pocas tej slabej ms tiekla biela tekutina z prsnika ale bolest ziadna(prsia neboleli ani pri malej) no a stale mi je zle, toci sa mi hlava, srdce mi bije ako zvon.. viem mam ist kdr. no uz si pripadam ako cvok ze sa sledujem a hladam zazrak aj tak kde nie je.. mate niekto podobnu skusenost, ci je tam naznak tehu alebo to vysetrenie mohlo tak ovplyvnit ms cyklus. Dakujem
@michelllka ahoj,myslim si ze sa moc sledujes.ak neberes ziadne lieky-myslim co spustaju laktaciu-mlieko,nemas problem s prsnikmi,mohla si sa aj vystresovat -menzes sa skratil-a celkovo kazdy mesiac byva menzes iny.Napr mne minuly mesiac meskal menzes7dni,dnes je len30aprila a bolia ma krize a spodok podbruska akoby zajtra ma byt menzes a pritom do menzesu mam8dni.Drzim ti palce nech je vsetko v poriadku🙂
@eliska1986 dakujem za odpoved, uprimne toto som potrebovala pocit od nezainteteso anej osoby, lebo kazdy ma len chlacholi.. o babo sa snazime 2 roky, vaetko v poriadku a aj tak nic.. s malou som otehotnela ako sa hovori na prvy sup.. no cakam do dalsej ms a tak sa pustame dostimulacie vajecnikov a mozno aj umele.. este raz dakujem a pekny vecer prajem
@michelllka nehadz flintu do zita.Mam kamosku pokusali sa o mimco 2roky.Vyskusali cajicky-napr alchemilka,bylinky,a nakoniec infolic-brala ho dva mesiace(potom omarodila)a teraz zacina 9ty tyzden.Ten infolic je asi zazracny🙂drzim palceky
Ahoj. Neviete niekto ? Dá sa kúpiť infolic v anglicku ? :/ ak áno aký ma názov alebo niečo . Od zúfalstva už neviem čo robiť :(
Ahoj chcem sa opytat robila som.si dva testy vysli mi pozityvne silne ciarky dve len na druhy den rano som.dostala mrchu. Trvala try dni mozem byt tehu
@milenka11 a po ms si uz test neskusala?
Ahojte chcem sa opýtať tento mesiac som mala menštruáciu prvé dva dni silné bez bolesti čo inokedy bolesti mávam a potom už len slabunke pred menštruáciou mi nebolo skoro vôbec zle ziadny PMS ale už mám dva týždne po nej a stále mám pocit na zvracanie,točenie hlavy,navali tepla je možné že by som bola v tom? Alebo to môže byť nejake prechladnutie brušná viróza alebo podobne.
(Test si pôjdem kúpiť ,zaujíma ma len vaša odpoveď či by to bolo možné)
@sosovica ako si prišla na to že si tehotn ???
@zuzanka151 3 krát mi ms neprišla
@sosovica to treba riesit uz cez obvodneho,zenskeho
Ahojte žienky. Prosím poradte. Ms som mala 4.2 ale bola uplne slabulinka. To znamena ze vložka a tampon boli stale len pošpinene. Trvalo to 3 dni. Nikdy som taku slabu ms nemala. Aj po tej slabej ms mam bolave prsniky a bolest v pdbrusku ako na MS. Test som si robila dva dni dozadu a bol negativny. Nemate s tym niektora skusenost prosim? Dakujem
@laury334 ahoj ako si dopadla si tehotná alebo nie?? Ja mam taky problém ze MS mi meskala pár dní popichavalo ma aj v podbrušku aj vo vaječníkoch nič silné ale cítila som to spravila som si tehotenský test a bola tam slabulinka druhá čiarka skoro ju ani nebolo vidno. Na druhý deň som dostala MS silnú bolestivu ešte stále mam občasné pichanie v maternici a vo vaječníkoch neviem co si mam o tom myslieť asi skúsim test aj teraz počas MS aj keď veľmi neverím ze niečo tam zbadám 🙄
Ahojte chcem sa poradiť. 2 týždne mi meskala a tak som šla k lekárke s tým ze am občas nutkanie na vracanie a som unavena, ale testy mi vyšiel negatívny. Tak mi doktorka bez toho aby vzala krv pychla injekciu na vyvolanie. Prišli mi po 6 dňoch ale pomerne dosť silné. Mala som tento problém aj pri synovy keď som ho čakala tiež mi prišli už keď som bola tehotnáale aj so silnejšími bolesťami ako je maternica. Teraz sa cítim rovnako len neviem co si mam o tom myslieť keď mi ešte pred 3 dňami test nič neukázal presnejšie bol negatívny.

@patka905 mám ale písala som ti ako začala,test som robila dnes čiže sama tomu nerozumiem