Boli ste na morfologický ultrazvuk u MUDr. Čunderlíka?

fazulka11
14. feb 2013

ahojte dievcata, chcela by som ist na morfologicky ultrazvuk k doktorovi Cunderlikovi na Hrobonovej v BA. Neboli ste niektora, chcela by som vediet kolko peniazkov si prichystat.... Dakujem 🙂

fazulka11
autor
20. feb 2013

@alzbeta828 urcite ano 🙂 v juli budeme vsetky stastne ako nikdy 🙂)

dewyn
20. feb 2013

bola som, a boli sme velmi spokojny. je to vynikajuci odbornik.

bastika
13. júl 2013

@romanula morfologicky ultrazvuk nie je na zistenie genetickych anomalii kontrolujú sa orgány t. J morfologia plodu

hamca
21. aug 2013

Ahojte, boli ste niekto teraz v poslednom case na ultrazvuku u dr. Cunderlika? Kolko stoji? Moj doki mi spominal sumu 120 eur, ale ze si nie je isty.

jadinka
21. aug 2013

ahoj, boli sme, asi tristvrte hodinu babo pozeral zo vsetkych stran, poriadne vsetko skontroloval a pokukal, premerial...je tp dobry odbornik, povysvetloval vsetko, sice nam spravil iba dve foto, ale stalo to za tych 80 eur, podstatne bolo, že bábo poriadne prezrel 🙂

nefertitka
10. nov 2013

neviete ci doktor robi tento ultrazvuk uz aj v 12 tt?

blondiee83
10. nov 2013

@nefertitka väčšinou sa objednáva okolo 20tt, 12 je podľa mna velmi malo a nemalo by to zmysel. Ja som bola v 20tom.

nefertitka
10. nov 2013

@blondiee83 dakujem

sisa2605
22. jan 2014

Ahojte, aj ked sem uz dlhsie nikto nepisal... ja som objednana k dr. cunderlikovi buduci tyzden a zaujimalo by ma ci nema problem s tym aby bol pri tom aj manzel? okrem toho budem uz v 24tt lebo moja gynekologicka mi o tom povedala az teraz. sestricka pri objednavani cez tel spomenula ze sa to robi okolo 20-21tt tak sa bojim ci s tym doktor nebude mat problem. a mne tiez povedali 80 eur + 10 eur za DVD s celym zaznamom ak budeme chciet. dakujem

fcielkaa
30. jan 2014

@sisa2605 ahoj, pritomny moze byt manzel 🙂. Deti nie su dovolene

sisa2605
30. jan 2014

@fcielkaa dakujem 🙂

fcielkaa
3. feb 2014

@sisa2605 nemas za co 🙂, potom daj vediet ako si dopadla 🙂 drzim palceky

sisa2605
5. feb 2014

Ahoj pisem aj pre ostatne buduce mamicky ak by niekto este hladal aktualne info ohladne vysetrenia u Dr. Cunderlika 🙂 Dopadli sme dobre, vsetky vysledky uplne super. dr potvrdil aj pohlavie, ktore povedala moja gynekologicka, bude to dievcatako 🙂 cakali sme cca 40min po objednanom case. Vysetrenie trvalo asi 30min. Dr poprezeral babo, vsetky organy, u mna krcok, placentu, plodovu vodu. Zaplatili sme si DVD za 10e, na nom su fotky z 2D vacsinou casti tela a udaje, zopar fotiek z 3D a par kratkych videi. dufam ze to niekomu pomoze a aj ja dakujem za info 🙂

kristy03
16. feb 2014

@sisa2605 ahoj chcela by som sa ťa spýtať aký si mala pocit z neho.. ja keď som bola, tak mi to prišla taká rýchlovka, za 20 minút sme boli vybavený.. všetko pomeral aj povedal, že OK. Ale čo ma zarazilo tak na konci, že amniocentéza je aj tak 100%tná..aby sme išli aj na ňu.. a keď som sa ho spýtala, že predsa keby niečo nie je v poriadku, tak aspoň nejaký náznak by tam bol nie? pri DS sú určité príznaky, ktoré vidieť na sone a tie vlastne on kontroloval a my sme mali všetko v poriadku a aj tak posiela na amnio.. chcem sa spýtať ty si bola tiež kvôli zlým testom? ak áno povedal aj tebe na konci, že amnio je 100% tná nech ideš aj tam ďakujem za odpoveď... stále mi to vrtá hlavou a neviem či som urobila dobre že som na amnio nakoniec nešla ☹

sisa2605
17. feb 2014

@kristy03 Ahoj, ja som nebola kvôli zlým testom.. morfologický ultrazvuk mi spomenula moja gynekologička, keď som sa pýtala na 3D, že ak už chceme do niečoho investovať, tak radšej toto. Aj keď som mala testy OK, aspoň budeme mať istotu že bábo je v poriadku a zároveň ho aj uvidíme na 3D čiže 2 v 1.. tak sme išli 🙂 Tiež to bolo trochu rýchle na môj vkus, ani nie polhodinka, ale myslela som, že je to kvôli tomu, že žiadne problémy a komplikácie nenašiel a išla som tam s tým že testy neboli zlé.. o amnio vôbec nič nehovoril, iba povedal, že bábätko je poriadku, potvrdil pohlavie čo mi povedala aj moja dr. Čo sa týka amnio je to na tebe, ja by som sa asi bála takého zákroku, predsa len je to do určitej miery nebezpečné, a keď nemáš žiadne konkrétne podozrenia, netráp sa tým. však ti nepovedal, že niečo nie je dobre. a určite by som dala najviac na tvoj osobný pocit. podľa mňa keby s bábom nebolo niečo v pohode, cítila by si to. ak si sama rozhodla neísť, určite je všetko v najlepšom poriadku 😉

buco15
17. feb 2014

@fazulka11 skus ked chceš DR.Slezak ten je perfektny a termín maš ihned a platíš 35e, ja som u neho bola 2 krat

alzbeta828
21. feb 2014

@kristy03 ja som bola tiez u cunderlika na morfo, vlastne na vsetkych skriningoch, vysiel mi ds 1:130, cunderlik sice povedal,ze dieta vyzera ok,ale ze mam ist aj tak na amnio, musela som 3x podpisat,ze odmietam,nesla som a mam doma 7 mesacneho krasneho zdraveho syna 🙂 odporucam dr. grochalu z martina,bola som aj unho na morfo,velmi prijemny a uprimny clovek 🙂 ake si mala vysledky? nedala si si ich opakovat:

kristy03
21. feb 2014

@alzbeta828 ja som mala 1:170 a opakovaný 1:120... pri malej som mala to isté prvé výsledky pozitívne, opakovaný, ale už negatívny.. dnes ideme ešte na 3D sono... aby som sa trošku ukludnila... ja verím, že malý je zdravučký a už sa nemienim, kvôli týmto testom viac stresovať.. inak sám Čunderlík odporúčal, to amnio, a keď som sa ho s mužom spýtala, že ale veď sú nejaké odchýlky, ktoré vidieť u týchto detičiek povedal, že ano.. tak hovorím načo mám ísť na amnio... tak sám povedal, že aspon jednu by bolo vidieť, keby malo DS ale amnio aj tak, neviem čo si o tom myslieť 😒

kristy03
21. feb 2014

@alzbeta828 a ty keď si bola u Grochalu tak ten ako reagoval čo ti povedal on? chcela by som vedieť postoj viacerých? ty to už vieš porovnať, keď si bola aj u neho.. ten ti tiež odporúčal amnio? dakujem za odpoved 🙂

alzbeta828
21. feb 2014

@kristy03 napisem ip

alzbeta828
21. feb 2014

@kristy03 napisala som ti do ip

fitipaldi
23. feb 2014

ja stále neviem či mám ísť alebo nie na amnio..výsledky- skíring pozitívny , 1v 6 riziko downovho syndromu ale písané je ešte že riziko Downhovho syndromu je vyššie ako je očakávané len podľa veku matky (1v390)
v júni budem mať 35 a bábätko čakáme na augusta, prvé dievčatko je už 13 ročná 🙂
takže neviem, uvidím čo mi povie genetik zajtra ale čítala som tu u veľa mamičiek že boli na morfologickom ultrazvuku a to kde je presne a aké presné je to?
Dakujem Vám 🙂

redudas
23. feb 2014

@sisa2605 ahoj, takže sa u neho robí aj vaginálne sono, dobre chápem...je milý ten Čunderlík?

alzbeta828
24. feb 2014

@redudas v 11.tt ti uz nebude robit sono vaginalne (ak na to nebude nejaky vynimocny dovod), ale normalne cez brucho...je mily, ked ma dobru naladu 🙂

sisa2605
24. feb 2014

@redudas Ahoj neviem ci sa unho robi aj vaginalne sono, ja som bola v 24tt takze len cez brucho. a ano k nam boli mily 🙂

posol1111
3. apr 2014

@sisa2605 Ahoj, chcela by som sa spytat kolko Ta cenovo vysiel morfologicky ultrazvuk aj spominanym DVD, kde si mala zachytene 2D a 3D obrazky + video u Dr. Cunderlika? Dokopy to bolo 90 EUR? Robil Ti to vo svojej sukromnej ambulacii? Dakujem vopred za odpoved 🙂

sisa2605
3. apr 2014

@posol1111 Ahoj, ano 90 eur a bolo to v tej sukromnej ambulancii v Horskom Parku. Na DVD boli 2D aj 3D obrazky, nejake info, grafy a par kratkych videi. 🙂

dzejny22
20. máj 2014

Žienky viete mi prosím poradiť.......Švagrina čaká dvojičky, dozvedela sa to včera a to je už v 21.týždni. Prvé dieťatko jej zomrelo pri pôrode..tak Vám ani nemusím hovoriť ako strašne sa bojí. Doktorka jej odporučila ísť na ultrazvuk práve k Mudr.Čunderlíkovi, len nevieme či sa má objednať k nemu na Kramáre alebo do súkromnej ambulancie.

norosko
21. máj 2014

Ahojte,nuž ja Čunderlíka a nemocnicu na Kramároch už vobec neodporúčam!!!!!!!Hrozné,a to vôbec nepreháňam!Bola som tam zhruba pred rokom,najprv u Cunderlíka v súkromnej ambulancii,je to len obyčajný vypisovač bločkov,nič nepovie a ked sa ho opýtaš tak niečo odvrkne.A to my zistil,že jedno bábo má srdcovú vadu /čakala som dvojičky/ nezlučiteľnú so životom.....Aj po tomto náleze pekne vypísal bloček,zobral peniaze /k tomuto by som len dodala,že po nom, čo som bola všelikde na morfo utz.ani jeden lekár nezobral ani cent,pretože mali súcit - keď sa uz raz tak stalo,že to babo nie je v poriadku a to som bola v Martine,v Cechách aj v Komárne/ a na druhý deň ,že mám dojsť do nemocnice na Kramároch,že na odber plodovej vody,aby sa zistilo či to bábo nie je geneticky choré.To som už bola v 23 týzdni.Dal mi teda papier s ktorým som tam mala ist a ešte tam dal aj vyšetrenie bába kardiograficky.Nuž došla som teda na druhý deň na príjem,sestrička vyčitala zo správy co napísal Cunderlík,ze mne maju spraviť kardio vysetrenie!!!!!!jasne tam bolo napísané ,že plod B maju vysetriť!,no dobre povedala som si,isla som tam,spravili kardio mne a isla som teda dalej na ten odber plodovej vody,ked som tam uz stála v rade,tak v poslednej sekunde dosla jedna sestrička,že vraj nebude odobratá voda,lebo že Cunderlik sa rozhodol,ze som uz v moc pokročilom týzdni tehu!!!!!Pre boha!!!!a deň predtým som nebola?ked mito on sám vypísal na správu??????Potom dosiel z mnou a povedal,ze ma teda este niekto vysetrí,aby to videli aj iné oči - to bábo.mno to vám bolo vysetrenie!Došla mladá Dr.čo nevedela ani,že kde sa zapína sono!!!!!Pýtala sa sestričky!A ked ja som sa jej pýtala,že co je s bábom,tak že nevidí,lebo že je v tieni!!!!!!Je normálna?Po tomto všetkom som sa zblalila a povedala na prijme že idem preč,neostávam.Tak volali Cunderlikovi,ze chcem ist prec a ten len odkázal,že ked odídem,ze uz sa sem nikdy nemozem vrátit!!!!!!A kto je on????Boh,že rozhoduje o tom koho tam možu a koho nie prijať?Tak som sa spakovala a šla domov.Počkala som na svoju gynekologičku / bola totiž v tomto čase na dovolenke v zahraničí/ a začali sme riešiť situáciu,nakoniec diagnoza co urcil Cunderlík vobec nebola správna,malo síce problém so srdiečkom,ale nie ten co povedal on.A koniec?Zial,bábo sa nám nepodarilo zachránit,kedže sa jednalo o dvojičky,museli sme vždy uprednostňovat to druhé-zdravé,chýbali už len 2 týzdne,ale žial drobec nevydrzal.zomrel v brušku a tak sa narodil aj druhý predčasne,ale chvala bohu je v poriadku,uz máme 7 a pol mesiaca emoticon Tím v NZ bol neskutočný,týzdenne ma monitorovali, a prístup?neporovnatelný s Kramáre.Tak tolko stručne moj príbeh.

michala.s
26. sep 2014

Ahojte ženy, tie čo ste boli u dr. Čunderlíka na morfologickom, to ste vopred nahlasovali, že chcete aj nejaku foto vytlačenú prípadne som tu čítala aj DVD.
@sisa2605
Ďakujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre