icon

Čakám neželané dieťa

bejbyhotgirl
8. jún 2015

ahoj mam 20 rokov a cakam decko s 18 rocnym chalanom. Bolo neplanovane a je nezelane s mojej strany on ho chce. Ide o to ze byvam v utulku a nemam skolu ani nic. Moj zivotny styl mi vyhovuje a zijem dost akcne a decko by mi moc nepomohlo naopak pritazilo. Som so svojim zivotom spokojna a robim spolocnicku a jediny nechraneny stik som mala s tymto chalankom. Decko je urcite jeho. Co mam podla vas robit nic k tomu malemu necitim. Na potrat nemam a rada by som ho porodila a dala prec. Ale nechcem si pokazit postavu. Co mi radite ? aj ked by som ho chcela vichovat nemam na prezitie pre decko. Co mam robit ? Nemam v nikom oporu a otec decka je syn narkomanov tak isto bez skoli a nema nam kto pomoct ako prebieha potrat mozno nan naskrabem a ake su pocity po nom alebo adopcii dik cafko

Strana
z2
sjuzan77
8. jún 2015

zienky, netreba reagovat na tuto temu, blizia sa prazdniny, znudena puberta sem bude vypisovat jedna radost a bavit sa na odpovediach. samozrejme, ze je to vymyslena tema, uz len to, ze ma v pase uvedenu 5 rocnu dceru hovori za vsetko. ale nebojte, zivot ich raz prefacka 😉

zuzi0911
8. jún 2015

Existuje moznost predpokladam ze uz v kazdej nemocnici..anonymny porod..poziadas o on..porodis...odides dietatko ostane v nemocnici...to bude najlepsie riesenie...

katy2
8. jún 2015

@admin myslim, ze je to tema hodna minimalne na uzamknutie ak nie na zmazanie..... blizi sa cas, ked bude takych tem pribudat, prazdniny sa blizia.... ach jaj.... ani profil neposobi hodnoverne.....

bonaqa2013
8. jún 2015

@bejbyhotgirl slečna z útulku si toho navymýšľala až až. Najskúr nemá deti, potom tam má deti.... chudera priblblá

bonaqa2013
8. jún 2015

@zuzi0911 podľa mňa nie je ani tehu, ak by len s ježom....

mawka
8. jún 2015

spolocnicka a nema kde byvat a za co sa postrat o dieta? spolocnicky zarabaju kralovsky, po ubytovniach a bez penazi su len slapky narkomanky vacsinou - ked sa bavime o tomto biznise.
spolocnicka si sice zaraba sexom, ale je to dama, na urovni, oblieka si kvalitne veci a byva tak krasne, ze ine mozu o tom len snivat.
tak neviem, na koho to tu, dievca hras?

a ak niekto ma celzivotne poslanie robit kurvu, tak by sa mal podla toho zariadit a nerodit nechcene deti.
vola sa to ze sterilizacia.

zuzi0911
8. jún 2015

@bonaqa2013 tiez si to myslim...nepochopim ako si niekto moze robit srandu s takychto veci. Je jej fuk kde zije co ju zivi a podobne veci.....len pre istotu som dala moznost ak by to nebol hnusny vtip...

tajka1986
8. jún 2015

@bejbyhotgirl radsej ho daj na adopciu alebo vobec neporod lebo podla tvojho vyjadrovania nemam o tebe vysoku mienku. Taka by bola aj vychova a "laska" k dietatu 🙄

rebekamarcusko
8. jún 2015

Keby rpbos spolocnicku,naskrabes bez problemov.vymyslena tema,co ma robit nam maminkam nervy!!! ☺

alka1980
8. jún 2015

Amadora super si to napisala 😀 😀 ,inak aj ja prispejem 😉

mawka
8. jún 2015

@amadora v tomto pripade plavajuca podlaha bude stacit. aj ked osobne by som odporucala beton rovno 😀

doty1
8. jún 2015

no dievča, zamysli sa nad sebou, lebo ak ako spoločníčka nezarobíš na životne dôležité veci (v tomto prípade UPT), tak to buď nerobíš dobre, alebo ti zabudli povedať, že máš za to brať peniaze...inak si to vysvetliť neviem.

katarinamarkova
8. jún 2015

@bejbyhotgirl ak to je sranda - dost blby nepatricny cierny humor
ak to je naozaj - dost blba zena

lauricka
8. jún 2015

@bejbyhotgirl ak si schopna zit zdravo a bez alkoholu, cigariet a drog a nemas napr. HIV a pod. kedy by dieta mohlo byt ohrozene, myslim, ze by si ho mohla dat na adopciu po narodeni...ach jo, uprimne? je mi na vracanie z toho, co si napisala a ak je to vymyslene a nie si tehotna, tak super, snad sa ti ani nikdy nestane

jeennyv
8. jún 2015

sorry, ze to takto poviem, ale jak moze byt niekto tak hlupy a roztahovat nohy a neratat s tym, ze kazdy sex moze mat nasledky...jooj ked take citam tak dufam, ze je to len zacinajucimi prazdninami....

leonor125312
8. jún 2015

Kazdy si je strojcom svojho stastia,,,myslim ze sa vytrezyas dost! A ak chces teda sexovat a bfat za to aj kes tak tolko aby si si pokryla zakladne potreby...a aspon akobonus prezervatívy)🙂..ono zivot ta nauci ..kolke zeny sa snazia mat babatko a ty napises toto ?ako na verejne fórum? ? Mas odvahu.

Ale tak koniec koncov uz si dufam pochopila ze si sposta sliepka kt.ktreba len nasypat zrno a pritiahnut kridla 😀 alebo roztahuj tak aby sa nic nestalo vela šťastia..heeeeerecka.

denisden
8. jún 2015

Teraz ma môžete aj ukameňovať ale neodpustím si to. Odhliadnuc od reálnosti tejto témy, kto vám dal právo niekoho súdiť a urážať. Žena čo toto napísala to možno nemá v hlave v poriadku ale ako čítam podaktoré komentáre tak mám pocit že niektoré z vás sú na tom intelektuálne rovnako, s tým že majú vzdelanie a vedia sa vyjadrovať ale to je myslím na dve veci pokiaľ nemáte charakter. Ak nemáte niekomu pomôcť a poradiť neubližujte a neponižujte niekoho za účelom pohladenia ega. Nerada čítam takéto veci ale ešte horšie sa čítajú komentáre tohto typu. Sme ľudia tak sa tak správajme. Môžte sa hanbiť niektoré. Sme si rovný a bez ohľadu na gramatiku či štylizáciu viet sa k sebe správajme na úrovni ľudí a nie zvierat. Život je nevyspytateľný a neviete ako môžte skončiť vy či vaše deti. Nie vždy je to výchovou a niekedy naopak ale vy nevidíte do človeka tak neodsudzujte.

crystal333
8. jún 2015

tak neviem neviem, co to ma byt,autorka uz podla vsetkeho jedno decko ma, ked si to niekto vsimol... Cast druha, to dieta ma 5 rokov, autorka 20r.,v 15-tich rodit to nie je ziadna sranda 😀 Takze otazka znie,kto to prve decko vychovava??🙂

katy2
8. jún 2015

@denisden som na MK uz strasne dlho (vid moj profil) a s istotou ti tu prehlasujem, ze tato tema je vymysllena... Opakuju sa tu temy podobneho typu so zeleznou pravidelnostou... A aj mnoho inych, uplne hodnovernych nakoniec konci ako vymyslenych.... Nemozes to brat takto tragicky... Mas pravdu v tom, ze sa kazdy z nas moze ocitnut v nezavideniahodnej situacii... Ale netreba byt naivnym a verit hned vsetkemu... To su problemy virtualneho sveta 😉

petra7777
8. jún 2015

Nejaká trafená sliepka si evidentne robí srandu...a myslí si, že aká je neskonale vtipná 😖 😖 😖

denisden
8. jún 2015

@katy2 v poriadku nech je teda vymyslená, nieje teda lepšie radšej sa zdržať komentára ? Možno to pravda je možno nie ale opäť ak neviem pomôcť alebo poradiť neubližujem a nepestujem si svoje ego na úkor niekoho. A vôbec čudujem sa tým ktoré pochybujete o dôveryhodnosti tohto príspevku že vôbec reagujete.

katy2
8. jún 2015

@denisden snad si moze kazdy napisat svoj nazor, nie? ved je to slobodne forum.... 😉 a myslim, ze nikto si tu ego nepestuje ale reaguje na stupiditu.... aka otazka a problem, taka odpoved 😎

bonaqa2013
8. jún 2015

čo robí ten admin že nevymaže túto vraj spoločníčku čo býva v útulku....

mimka11111
8. jún 2015

@bejbyhotgirl no dievča zlaté, netreba nohy rozťahovať kade-tade a nebude ani neželané "decko" 😀 , aj ked toto je téma tak fake ako ja som marilyn monroe 😀

gabrielita1610
8. jún 2015

dalsia soplana ,co nevie ako riesit nudu !!!

petra7777
8. jún 2015

@crystal333 No...nikde, lebo žiadne nie je :(

kuceravasue12
8. jún 2015

registrovala si sa len teraz, schválne píšeš "decko" a s chybami , ten opis 😀 bývam v útulku, otec má len 18, jeho rodičia sú narkomani, nechcem si pokaziť postavu...veď to je až smiešne, že sa ani len nesnažíš poriadne klamať, booože toto by som vedela vymyslieť ako 5 ročná....slabéééé

duun
8. jún 2015

utulok s pripojenim na net?

veronikax
8. jún 2015

@bejbyhotgirl s otcom dietata nechces byt .... k dietatu nic necitis ... si v 9 tt ... byvas v utulku .... robis spolocnicku. Tak si zarob na potrat ... Nema vyznam aby si si pokazila postavu...potom by si prisla o pracu :P ako chcete dieta uzivit ? Ked nemate skolu?? Co dobre vidiet z pisania :P Sama si si odpovedala. Odmakaj si peniaze a chod na potrat... Dalsie dieta v decaku?? Ktore bude mat v 17 .. dalsie dieta ? Ktore da do decaku? Aky to ma vyznam? A my mozeme v pohode poctivo chodit a makat v praci ....aby sme uzivili vase deti ... ku ktorym nic necitite. Takze?? Co si si urobila...to mas... Treba v buducne potom rozmyslat .... Dieta nie je VEC ! A je mi luto...ze takyto ludia plodia o 100 6 .... Nad sterilizaciou si nepremyslala?? V tvojej praci sa to zide ...

Strana
z2