Chleba vo vajci v tehotenstve
Jedli ste? 😄 mam strasnu chut nan 😄
ja keď som bola tehotná, môjmu chlapovi veeeeľľľľľmmmmmiiiiii chutil, a nič mu nieje 😉
Nemyslis vazne tuto otazku vsak? Prosiiiim 🙏
a kde je problem? akosi nechapem.
pokial to nejdes jest namocene v surovom vajci, ale vyprazis to, nevidim problem
Myslim 😄 keby nemyslim nepytam sa 😄
prepac, keby myslis, tak sa taku sprostost neopytas, lebo hned aj sama prides nato, ze je to blbost. Ak sa taku kravinu dokazes opytat, ach, ale radsej nic...
a prečo by si nemohla jesť ako tehotná chlieb vo vajci? v čom vidíš problém?
Za to sa skor hanbi a nerehoc, nechapem ako vies fungovat v zivote, ked polozis do fora takuto otazku.. Velmi smutne
nie len travu bio zo zahrady a vodu ..zavriet sa do bubliny a filtrovat vzduch ;) vsetko ostatne skodi
Radšej by som neriskovala. Teraz som tiež tehotná, ale nejem úplne nič pre istotu, len vodu pijem, aj to dojčenskú. Už sa teším, keď sa po pôrode najem. 🤦♀️🤨
Niekto sa nudí? Nie, nejedla som, nejedla som nič. Keď som očúrala test tak som sa išla hneď zatvoriť do tmavej pivnice bez prístupu čerstvého vzduchu, svetla a muž mi pod dvere posúval čistú vodu a korienky 🤦♀️
To ako vtip tato otazka? :D jedla som vsetko v mnozstvach ake som chcela a necitala kraviny
@heleninamama toto je skvely komentar!!! 😄👍
Bože môj, to nemôže niekto myslieť vazne🤦🏼♀️ kam tento svet speje 🤦🏼♀️ asi je nacase vypnúť internet a začať sa riadiť zdravým sedliackym rozumom.
Tento víkend vyhrávas cenu za najdementnejsiu otázku. Gratulujeeeeem 🎂🤩🥳 len chúďa to dieťa
Jedla som a aj jem čo mi príde na chuť, s výnimkou evidentných škodlivín ako alkohol a podobne.
Prečo to takto niektoré ženy riešia? Čo sa chcete načisto zblázniť alebo čo to s vami je? To fakt pred každým sústom guglujete "suchý rožok v tehotenstve", "cvikla v tehotenstve", "čistá voda v tehotenstve"? To musí byť fakt peklo v hlave, nechcela by som🤦♀️
Urcite by som nejedla.. vajcia-salmoneloza.. no neriskovala by som to, aj keby boli tepelne upravene, clovek nikdy nevie.. a nejedla by som ani chlieb, je tam vela lepku a dieta by po narodeni mohlo mat alergiu na lepok.. a uz vobec nie pecene na oleji alebo masti, do chleba by sa dostala kopa karcinogenov a este by som mala rakovinu 😉
uz ste si vsetky pozdvihli ego na tehotnej zene? je mi z vas na grcanie, baby.
chapem, ze otazka nie je najmudrejsia na svete, ale bud odpovedajte slusne, alebo nepiste nic.
staci napisat napr.: ano, mozes, je to sice mastne a tazke (zrejme preto sa autorka pyta), ale v rozumnej miere je to ok.
ale toto, co ste tu niektore predviedli, ma normalne donutilo zareagovat, hoci zvycajne take veci fakt neriesim.
zelam peknu nedelu, snad este si ju teda "vylepsili" na ukor niekoho ineho. lebo viete, tam na druhom konci je tiez clovek ako vy. mozno ste zabudli.
@deedol nehnevaj sa na mňa, ale je naozaj veľmi smutné co sa dnes niektoré ženy dokážu opýtať. Človek potom naozaj pochybuje o mentálnej výbave. Naše mamy, staré mamy žiadny internet nemali, riadili sa zdravým rozumom a aha, prežili sme to. Niekedy aj príliš veľa informácií škodí.
@janka_23 ved v poriadku, ako pisem vyssie, suhlasim, ze treba pouzivat mozog alebo zdravy sedliacky rozum alebo ako to chces nazvat. ale zaroven treba byt ludsky v odpovediach, ci nie?
keby analogicka debata (na inu temu samozrejme, ale tymto stylom) prebehla medzi vasimi detmi v skole, bola by to sikana.
Občas som jedla. Kľudne si daj ak máš na to chuť 🙂

A prečo by nie?