icon

Chleba vo vajci v tehotenstve

17. okt 2021

Jedli ste? 😄 mam strasnu chut nan 😄

Strana
z2
iwesska
17. okt 2021

@domka222 Nenajes,ked budes dojcit,tiez sa nesmie nic jest,lebo to pojde do mlieka😂

iwesska
17. okt 2021

No ak si veganka tak rozhodne by si chleba vo vajci jest nemala ani ako netehotna, v ziadnej podobe.

1katus1
17. okt 2021

A prečo by si nemohla ? Toto nechápem ozaj už ľudia strácajú základnu logiku a obyčajný sedliackym rozum

babalenka
17. okt 2021

Daj tip prečo by si nemohla jesť chleba vo vajci? Pokiaľ ich nebudeš jesť o polnoci a celý chleba čo máš doma nevidím dôvod aby si ho nejedla.Este by som pochopila otázku či sa môžeš dať očkovať v tehotenstve ,ale čo sa týka jedla tak také otázky sa pýtať je trošku cez zdravý rozum.Ked ti poviem že môžeš a dostaneš alergickú reakciu na vajecne bielko tak ma prídeš zabiť? Lebo ja neviem či si alergická na vajcia alebo keď to zhltnes teplé a večer že ti bude zle tak budeš frflat že čo sme ti poradili

dskjhfdlkdjhl
17. okt 2021

@althejka a ten mnich bol tehotny?😀

makova333
17. okt 2021

No doprcic teraz to schytal chlieb vo vajci 🙈

althejka
17. okt 2021

@dskjhfdlkdjhl no ked nepil 7 rokov podla mna aj toto by zmakol 😃

dskjhfdlkdjhl
17. okt 2021

@althejka 😀

ivik4
17. okt 2021

Fakt mi prosim Ta seriozne odpovedz, PRECO sa pytas ci jedli chlieb vo vajci a preco by sa jest nemal. Fakt ma to zaujima lebo takuto kktsku otazku som za necelich 10 rokov co som na koniku este necitala a to tu boli kadejake otazky 😃😃😃😃😃😃
Ze chlieb vo vajci 😃😃

elizabet173
17. okt 2021

žila som na ňom prvé mesiace tehotenstva, nič iné som neudržala v žalúdku, nechápem, čím by ti asi mohol uškodiť

tomikejt
17. okt 2021

Určite nie chleba vo vajci 😯Ja cez tehotenstvo LEN čistú vodu, pozor v žiadnom prípade nemôže byť perliva. Co sa týka jedla, radšej nič, pre istotu. Teraz kojím, takisto pokračujem v pití čistej vody. Jem len uhorky a jablká. Samozrejme bio.

vanda323
17. okt 2021

Kľudne papaj ak máš naň chut

niki5555
17. okt 2021

@nikyball zdá sa,že škodí aj tebe.

niki5555
17. okt 2021

Áno môžeš pokial sa ich nechystáš zjesť 30 ;) tieto komentáre nerieš,tu sú proste zúfalé ženy o ktoré asi nemá už záujem ani vlastný muž,tak sa chodia trošku vyventilovať na MK 🙂

nikyball
17. okt 2021

@niki5555 kľudne jej napíš celý jedálniček

fleur1111
17. okt 2021

Vieš aké chute si mi narobila ? 😅 tiež som tehotná a asi si ho idem spraviť, mňam…

lenkalienka0
17. okt 2021

@niki5555 tak ja neviem ale ja mam velmi stastne a naplnene manzelstvo a napriek tomu som sa zasmiala a autorka mi pripada ako uplna hlupa hus 😃

elizabet173
17. okt 2021

@niki5555 máš zaujímavé myšlienkové pochody, že o ženy, ktoré sa chodia ventilovať na MK, nemá záujem vlastný muž 😂

nairia
17. okt 2021

@ivik4 mne gynekolog hovoril, ze pocas tehu nejest surove maso a nepasterizovane mliecne vyrobky atd. a spomenul aj vajicka, ktore nie su uplne tepelne spracovane (prazenica, vajko namakko a tak)... mozno preto sa pyta, lebo tak na tom chlebe sa to vajko nie uplne dokonale spravi. to je jediny dovod autorkinej otazky, co mi napada 🤔

guliver19
17. okt 2021

@deedol a nam je na grcanie z teba. Koho ma bavit citat tieto debilne otazky bez sudnosti. A ked niekto sudnost nema treba mu to povedat. Dospela tehotna zena by ju mat mala. Nech sa tesi ze dostala feedback aby vedela ze je slaboducha,moze natom popracovat!

siska53
17. okt 2021

To ako vazne takato otazka???????
Jedla som vsetko okrem toho, co mi nechutilo.
Dobru chut!

simonka15513
18. okt 2021

Všetko môžeš 🙂🙂 ja som fičala na bryndzovych haluskach

ankare
18. okt 2021

Dobrú chuť!

sandrika1986
18. okt 2021

Chceš si dať..? Tak si daj...

ciola
18. okt 2021

Prosim ta, mozes jest skoro kadeco na co mas chut. Ako pokial nie je nieco vyslovene surove, teraz myslim nejako maso a podobne, tak kludne 🙂

squ1rrel
18. okt 2021

Ak myslíš neupeceny, len so surovým vajcom, tak radšej nie. Ale ak máš vajcia dobre uskladnené, nič sa ti nestane aj tak 😉

Strana
z2