Cítili ste uhniezdenie vajíčka?
Ahojte, myslím, že som cítila uhniezdenie vajíčka. Ak máte podobnú skúsenosť, prosím napíšte mi ako ste to pociťovali a či to naozaj bola pravda. O bábätko sa nepokúšame, máme nechránený pohl. styk, ale partner si dáva pozor. Poslednú menštruáciu som mala 26.12.2011. 30.12.2011 sme sa milovali, priatel možno nestihol, pretože som bola hore. 😕 07.01.2012 cez deň som mala pocit, že som tehotná, vlastne som bola o tom presvedčená, neviem prečo. V noci zo 07.01.2012 na 08.01.2012 som mala pocit ako keby si cítim maternicu a tá sa mi rozťahuje. Celú noc ma to ťahalo, nemohla som spať. Chodím častejšie na malú, niekedy sa mi zatočí hlava, stále som hladná, ale nechutí mi jesť. Podbruško ma stále pobolieva, je to také slabé, ako keby bolo nafúknuté. Zatial nemám žiadne iné príznaky, iba som nervózna a vadí mi hluk. TT zo dňa 08.01. bol negatívny. Prosím, ak máte podobnú skúsenosť a nakoniec ste zistili, že ste tehotné, dajte vedieť. Ďakujem
@mamartinka sup k dokimu na kontrolu a prip. aj vyvolavacku, podla mna to skor bude anovulak... tak nech to dlho nenatahujes 😉
bazalku si este neskusala merat?
@zuzkag2 lebo sa to stáva... viem že sa to mohlo stať aj mne, ja sa nikoho nepýtam či som tehotná... mám v tom jasno... chcem vediet ci to niekto cítil... zbytocne si budem robit test... je skoro...
@riana12 mne nemeska menstruacia...ist k doktorovi je zbytocne a unahlene... ale ďakujem
babulky, ked ste uz pri tych vsakovackych vypoctoch, ratajte, ze kvalitne spermie mozu v kvalitnom prostredi vydrzat nazive aj 5 dni 😉
a 30.12. nie je 4DC, ale 5 DC 😉
@tinatina29 akoze sorry, ale sprava s vyvolavackou nepatrila tebe 😀 najprv citaj poriadne, potom odpisuj 😉
nuz a teraz k veci... s testovanim a dohadmi prestan a vyckaj do normalneho terminu tvojej ocakavanej menstruacie... ak tam daco je, ukaze sa tak ci tak!
@tinatina29 vies lenze, nikto ti tu nechce zle...vsetky baby, co sme ti napisali, ze je to vysoko nepravdepodobne, mame za sebou nejaky ten mesiac snazenia, a neskutocneho studovania celeho cyklu, myslim, ze kazda z nas ma uz pomali encyklopedicke vedomosti. ver mi, keby si sa snazila o mimi, nemyslim teraz, ale tak trochu dlhodobo, tak by si citala vsetko a vsade. Na jednej strane napises, ze vies ze si tehotna, ze to proste tak citis, na druhej strane utocis na kazdu, ktora ti napise, ze asi tehu nie si, lebo to jednoducho nevychadza...( aj ked samozrejme, kazda pripustame tu moznost, ale hovorime o velmi nizkej pravdepodobnosti ). Ak sa o mimi nesnazite, a mate s priatelom tazsie obdobie, bolo by asi lepsie, aby si tehulka nebola. Ale na druhej strane, posobis na mna, ze by si si velmi priala to mimi cakat...tak v tom pripade nase slova ber len ako prevenciu pred sklamanim. Ja ti poviem z vlastnej skusenosti, ze mam za sebou 9 mesiacov z 10 kedy som citila nieco co este nikdy pred tym, a bohuzial nebolo to tehu. len nechceme aby si bola sklamana. A zaroven si myslim, ze kazda mame pravo vyjadrit svoj nazor slobone, bez nasledkov, a bez toho aby sme ocakavali z tvojej strany utok v pripade, ze nesluhlasime s tvojimi pocitmi a nazormi.
@riana12 hej hej, 30.12. je 5DC, ale ked si zoberies, ze od ovulacie, teda od casu ked praskne folikul je cca 12-16hodin kedy moze byt vajko oplodnene, tak sme hovorili o ovulke na 4DC...a to je dost nepravdepodobne. je to ale tak pol na pol, 4.5DC 🙂))) a ano, spermie vydrzia v tele zeny aj 4 dni, ale v idealnom prostredi plodneho hlienu, nemysim, ze by pocas ms dokazali prezit tak dlho...ci?
@riana12 aha tak prepáč... ved som sa čudovala ze aku vyvolavacku 🙂
@zuzkag2 a som nenapisala, že mam jasno v tom, či som alebo niesom, ale v tom, že je moc skoro to zisťovať, lebo skor ako pred MS sa to nedozviem... ked budem mať byť tehotná, tak budem, keď nie nebudem...nič sa nedeje...všetko je tak ako má byť... stale točite dokola či je to pravdepodobne alebo nie.. všetko je možné... nepravdepodobnosť počatia, je len vtedy ak žena nesexuje... inak je tam vždy nejaka možnosť...
@tinatina29 a ozaj si daj nateraz pauzu pri uvazovani, co ma byt, bude, ci tehu, ci netehu, teraz to uz aj tak neovplyvnis... niekedy sa neda ine, len cakat... 😉
@riana12 ano hej to mas pravdu, ale hovorime o tom, ze mala ms, teda krvacala, co na spermie dobre nevplyva...museli by na to vajko pockat dva dni, co sa mi zda v tom prostredi nerealne. ale ok. ak by vsak vajko bolo oplodnene na ceste z vajecnika, mohlo by byt uhniezdenie uz 5 (6) DPO? strasne skoro. podla mna.
@zuzkag2 ja som v ten deň menštruaciu už nemala, iba som trošku špinila...
@riana12 ved čakám, čakám ale bude to dlhé čakanie... 🙂))
@tinatina29 citujem tvoj uvodny prispevok: " ...07.01.2012 cez deň som mala pocit, že som tehotná, vlastne som bola o tom presvedčená, neviem prečo."....len k tomu, ze si bola presvedcena ze si tehotna.
Ale oki, mas pravdu, hovorime dokola o tom, ci sa to mohlo stat, ci nie...na co ty odpoved aj tak mas svoju...ano, vsetko je mozne
@tinatina29 vsak uz sa dockas, neboj 😉
@zuzkag2 ano bola som o tom presvedčená...v ten deň a večer som mala to ťahanie... mala som taký pocit... vedela som že som tehotná...ale teraz to neviem na sto % asi mi nerozumieš ako to myslím..Bola som o tom presvedčená...
@tinatina29 - vsetko je mozne ale tak strasne nepravdepodobne, ze to tu rozpitvavat a stresovat nema hlavu ani pätu, pokial fakt vravis, ze dieta nechces a nie je to nejaka skryta tuzba v style kiez by - lebo momentalne hladas vsetky argumenty, ako by to len mohlo byt mozne. Ovulacia 4.den cyklu je takmer nemozna. Hlavne ak mas normalny 26-30 dnovy cyklus. To, co popisujes mohli byt aj ovulacne priznaky, aj ked si to nechces pripustit. Viac ti k tomu pisat nebudem. Hlavne sa prestan pozorovat a vyckaj uz tych par dni.
@riana12 Prave do rana MS prisla.Takze nic s toho.Snad sa raz dockame.
@anjelicek26 a zase dokola... prosím ťa už prestaň !!! nehovorím, že nechcem...ale sme sa nepokúšali... ešte teraz sme nechceli...samozrejme že by som chcela... ale či bude alebo nebude to ja neovplivním...
@tinatina29 dala si otázku,anjelicek 26 ti odpovedal,snad aj poradil
ak nechceš počuť naše názory,nepýtaj sa...porad si sama
@tinatina29 ale rozumiem, ani si nevies predstavit ako...ty si to mimi asi velmi prajes, vsak?
@mamartinka a ozaj by si neskusila merat bazalnu teplotu? je to dobry pomocnik, ako zistit, ako ti funguje... sice mnoho zien tu funguje tak, ze maju bazalku za modlu, okamzity indikator tehu a pod., ale ked to tak brat nebudes, je to jednoduchy sposob, ako zistit, ako si na tom tvoje cykly stoja - uz len to, ze z teplot zistis, ci ovulacia prebieha alebo nie, ti napovie, ci treba nieco s lekarom riesit alebo nie...
@poleva neodpovedala na to co som sa pýtala... ci je mozné ovulovat pocas menstruacie to viem... a na nic ine ako ci niekto citil uhniezdovanie sa nepýtam...
@tinatina29 ano chcela by som už bábo...ale nie za týchto okolností... a priatel ide stavať dom...až potom sme chceli... ale uz je to asi jedno...
@tinatina29 preco jedno? ci vztah vas dvoch? daco som zachytila z predoslych prispevkov...
@riana12 ano asi to krachne...aj keď práve teraz mi volal asi 20 min a priznal sa, že mu je smutno

@tinatina29 preco utocis na kazdeho kto ti napise, ze na 4DC je vysoko nepravdepodobne otehu...ved si sprav test a budes vediet ci si tehu alebo nie...nazor na to, ze ci je mozne citit uhniezdenie si si precitala, mnohe baby ti tu napisali, ze to citili...