icon

Cítili ste uhniezdenie vajíčka?

tinatina29
11. jan 2012

Ahojte, myslím, že som cítila uhniezdenie vajíčka. Ak máte podobnú skúsenosť, prosím napíšte mi ako ste to pociťovali a či to naozaj bola pravda. O bábätko sa nepokúšame, máme nechránený pohl. styk, ale partner si dáva pozor. Poslednú menštruáciu som mala 26.12.2011. 30.12.2011 sme sa milovali, priatel možno nestihol, pretože som bola hore. 😕 07.01.2012 cez deň som mala pocit, že som tehotná, vlastne som bola o tom presvedčená, neviem prečo. V noci zo 07.01.2012 na 08.01.2012 som mala pocit ako keby si cítim maternicu a tá sa mi rozťahuje. Celú noc ma to ťahalo, nemohla som spať. Chodím častejšie na malú, niekedy sa mi zatočí hlava, stále som hladná, ale nechutí mi jesť. Podbruško ma stále pobolieva, je to také slabé, ako keby bolo nafúknuté. Zatial nemám žiadne iné príznaky, iba som nervózna a vadí mi hluk. TT zo dňa 08.01. bol negatívny. Prosím, ak máte podobnú skúsenosť a nakoniec ste zistili, že ste tehotné, dajte vedieť. Ďakujem

zuzkag2
12. jan 2012

@tinatina29 a krachne to kvoli tomu, ze by si mohla byt tehu, alebo su tam aj ine veci? 😢

riana12
12. jan 2012

@tinatina29 smutno za tebou? ak hej, to je dobre znamenie, ze mate sancu to este urovnat 😉

liv1
12. jan 2012

@anjelicek26 uhniezdenie citit moze, aj ja som ho citila. A taktiež môže otehotnieť počas menštrácie, kamarátka už má 2 deti takto splodené.... To ostatné čo popisuje slečna alebo pani je trošku utiahnuté za vlasy, ale tak o tom tu asi reč nie je.

lussy211
12. jan 2012

@tinatina29 Netvrdím že si malé decko tak sa hneď nepopudzuj. To je na Vás ako si to zariadite ja nepoznám vaše pomery.Ak Ťa to urazilo tak sa ospravedlňujem.

manamani1
12. jan 2012

@zuzkag2 clostilbegyt!

tinatina29
autor
12. jan 2012

@riana12 ano za mnou... nechcem to tu rozpisovat, ale on si mysli ze ma nelubi...ale ja viem ze to tak nie je, má po tazkom vztahu, bol velmi sklamany a teraz nevie co vlastne chce...ja dúfam, že sa to urovná..lebo je moj cely život...

tinatina29
autor
12. jan 2012

@zuzkag2 to neni koli tomu..ale on sa bojí... ked sa zacal problém..este to nevedel... , ale možno by sa tym vsetko vyriesilo a možno nie... možno by to bolo este horsie...ale verim tomu ze bude to co ma byt... ak budeme mat byt spolu, tak to tak bude... ci budem v tom alebo nie...

tinatina29
autor
12. jan 2012

@liv1 prepač ale čo je utiahnute za vlasy?

liv1
12. jan 2012

@tinatina29 zda sa mi mimoriadne nepravdepodobne ze by si mala tak skoro vsetky tieto priznaky. ale nie som vsevedko tak tvrdit ze to nie je mozne nebudem 😀

riana12
12. jan 2012

@tinatina29 ved v pohode, nemam ani za ciel, aby si zacala riesit iny problem, ktory nie je naplnou tejto temy... nech sa vam to da do poriadku 😉

tinatina29
autor
12. jan 2012

@riana12 ďakujem... 🙂

tinatina29
autor
12. jan 2012

@liv1 ja len hovorim ako sa citim, nepovedala som ze su to priznaky tehotenstva... ale v podbrušku ma pobolieva... prsia nič... ale s tym som ja nikdy nemala problem

danka.chomka
12. jan 2012

ja som citila, ale ze to bolo ono, mi doslo az ked som zistila ze som tehotna. Asi tri dni pred ocakavanym menzesom som citila nieco ako menstruacne bolesti na pravej strane- tam mam aj placentu, a maly bol od zaciatku vpravo. ale bolo to ine ako zvycajne, co u mna je velmi atypicke, nakolko som mavala bolesti vzdy az ked bola ms rozbehnuta, nikdy nie ako ,,varovny" signal, ze sa blizi. Bolo to sprevadzane slabuckym spinenim, ktore vsak trvalo asi pol dna. a potom uz ms nedosla 😎

sijust
12. jan 2012

@tinatina29 ja som zahniezdenie citila(ale u mna to bolo ine,takze som vedela,ze je to ono)zahniezduje sa embrijko nie vajicko...takze citit by si to mohla,ale myslim,ze nie takto skoro...pretoze embrijko sa zahniezduje najskor 14dni od mozneho oplodnenia...ale,ked si o tom presvedcena...len aby si nebola sklamana...test si urob,az ked ti nepride ms...

mahalo
12. jan 2012

Boze moj to je des..ona sa nieco poytala a zeny co nemali rovnaku skusenost na tie sa teda nezameriavala..ale vy sa najviac ozyvate. Podla vas je to teda nezmyselne, ale hlavna vec ze aj konkretne tu a teraz zareagovali mamicky ktore to citili. Zivot sa neda generalizovat do tabulky a to ze sa docitate, ci vam to dag povie ze to nemozte citit, neznamena ze to tak skutocne je a ze sa to nikdy nezmeni. Vysmievat sa zene, ze to nie je mozne je fakt od veci. Rovnako ako tvrdit ze nie je mozne mat ovu po par dnoch..tak o tom by vam snad vedelirozpravat zeny ktore tak otehotneli.

nibiru
12. jan 2012

nie necítila ale krvalala som trvalo to cca 10min. a bola to cista krv.

jania023
12. jan 2012

@tinatina29 mne vravela svagina ze vie presne kedy sa jej babo uhniezovalo lebo mala bolesti tak mozno nieco natom bude 😕 i ked to ze by si mala mat ovu 3dc je velmi malo pravdepodobne iba zeby si mala slabu ms co by vlastne ani ms nebola ale spinenie pri ovu to by asi slo...Inak ked sa nato pozries tak ked mas ms tak vlastne vtedy zacinas tvorit vajka na ovu,ktore narasti max 0,2 denne a praska pri cca 20mm takze potrebujem min 10dni nato aby dorastol ak chapes...ale ved to zistis coskoro zak za tyzden uz to bude 100% 😉

tinatina29
autor
12. jan 2012

@mahalo ďakujem za podporu... 🙂 ale myslím, že to aj tak nepochopia...o čo tu vlastne ide...

poleva
12. jan 2012

@tinatina29 hlavne že to chápeš ty,je to o tebe nie o nás 😉

zuzkag2
13. jan 2012

@manamani1 a ako ho znasas, ten clostil? a reagujes nan dobre? robia sa ti jaja paja? 🙂

leeenka26
13. jan 2012

Podla mna je to nemozne, pretoze uz to co pises, ze si citila, akoby sa ti roztahovala maternica, to je nemozne, lebo to sa nedeje tak skoro. Uhniezdovanie vajicka citit je tiez taky maly zazrak. Mozes mat akurat pocit zavrate, nevolnosti, mozes trochu zakrvacat, ale nic z toho ani nemusis. Je to velmi individualne a otehotniet na 4DC je naozaj velmi velmi nepravdepodobne. Stat sa to samozrejme moze, ale neviem, tie priznaky co ty popisujes, su skor ineho charakteru. Kazda zena moze pocitovat falosne prizbaky, ked sa na nieco velmi sustredi a upne.

manamani1
13. jan 2012

@zuzkag2 tak dobre, nic som nezistila, momentalne mam zvacsene a naliate prsia, a dufam, ze to nebude od clostilu 😉 Co je jaja paja?

zuzkag2
13. jan 2012

@manamani1 no bodaj by to bolo od tehu, drzim palce. no my vajickam hovorime vajo jajo pajo 🙂 to je taky nas domaci slang 🙂

manamani1
13. jan 2012

@zuzkag2 tak malinke,ale na 3
1DC hadam dorástli a praskli🙂

abriela
22. jan 2012

@tinatina29 ahoj. Tak ako, bolo to zahniezdovanie, co is citila? 😉

tinatina29
autor
22. jan 2012

@abriela Ahoj, zatial neviem nič... MS mám dostať zajtra pozajtra, a robila som si test...druhá čiarka je veľmi slabunká...ako keby priesvitná, ráno si urobím ďalší... ale teraz ma bolí podbruško ako pri MS, prsia sa mi trosicku ako keby naliali ( nikdy pri MS som nemala takéto prsia, ani neviem čo to je) teraz ich mám iné... také trošičku plnšie a citlivejšie. Tak uvidíme ako to dopadne... 🙂

abriela
22. jan 2012

@tinatina29 tak potom dam vediet. Ja tiez cakam co bude 😉

tinatina29
autor
22. jan 2012

@abriela no veď uvidíme, a ty máš kedy dostať? robila si si test? a ako sa cítiš?

abriela
22. jan 2012

@tinatina29 som 30DC - asi druhy najdlhsi cyklus v zivote. Test som robila vecer v piatok, neukazal nic. Tak uvidime.

tinatina29
autor
22. jan 2012

@abriela a pozerala si poriadne? lebo ja som vecer nevidela nic a rano tam bola, vecer bola tma...vidim to tam iba na dennom svetle.