Cítili ste uhniezdenie vajíčka?
Ahojte, myslím, že som cítila uhniezdenie vajíčka. Ak máte podobnú skúsenosť, prosím napíšte mi ako ste to pociťovali a či to naozaj bola pravda. O bábätko sa nepokúšame, máme nechránený pohl. styk, ale partner si dáva pozor. Poslednú menštruáciu som mala 26.12.2011. 30.12.2011 sme sa milovali, priatel možno nestihol, pretože som bola hore. 😕 07.01.2012 cez deň som mala pocit, že som tehotná, vlastne som bola o tom presvedčená, neviem prečo. V noci zo 07.01.2012 na 08.01.2012 som mala pocit ako keby si cítim maternicu a tá sa mi rozťahuje. Celú noc ma to ťahalo, nemohla som spať. Chodím častejšie na malú, niekedy sa mi zatočí hlava, stále som hladná, ale nechutí mi jesť. Podbruško ma stále pobolieva, je to také slabé, ako keby bolo nafúknuté. Zatial nemám žiadne iné príznaky, iba som nervózna a vadí mi hluk. TT zo dňa 08.01. bol negatívny. Prosím, ak máte podobnú skúsenosť a nakoniec ste zistili, že ste tehotné, dajte vedieť. Ďakujem
@matka18 Ahoj!Moc držím palčeky 😉 ,aby bolo všetko ok.Ja mám zas strach,ztoho či my zajtra ukáže test,//,alebo len / ☹Ak mi prídu testy,tak si chcem už konečne jeden spraviť hoc poobede,možno ani neukáže druhú,ale nedá mi nespraviť si ho.Bradavky mám dnes moc citlivé...Až mi ztoho hrabe.A aj cikanie je na mňa už častejšie...
@matka18 Ahoj!Ja som ich mala ale aj praskli vtomto cykle,tak neviem,ale tak mne vždy chodia okolo 40dc takže sa nadtým už nepoznášam,lebo teraz som na 28dc mala hnedý výtok a aj na 29dc a min. prišla na 35dc a zatiaľ nikde,tak už radšej naň nemyslím,už príde keď príde.Ve´d som mávala aj na 62dc ms na začiatku takže jato mám všeliako,len každý 2 mesiac mi z Duphastonom chodila na 28dc tak ma zarzilo že v ten deň som mala hnedý výtok namiesto ms.
@matka18 Ahoj!Čo myslíš,je to normálne,že kým je mokrý test myslím od moču,tak vidno slabú zreteľnú druhú paličku ale ke´d uschne zmyzne,môže znamenať,tehu len ešte skoro testované?Neviem čo si mám myslieť otom...Ale tak skúsim testnúť pondelok z ranného a dovtedy by mala byť riadna ktorá nezmyzne si myslím ak nepríde ms,lebo mám bolesti :-/
newem ako to je ale si myslim ze asi plati s toho mokreho..niekedy sa to stane
@matka18 Ahoj!Díky za radu tak dúfam,že zajtra zranného ostanú,aspoň svetlučko ale nech je tam ekď už toľko trpím z prsiami a aj mešká a tie bolesti a ms nikde tak nech poznám príčinu meškania už...je to nazbláznenie myslím tá citlivosť bradaviek a čo som ešte postrehla začína mi tmavnúť pupok,to som si pri prvom ani nevšeimla zo začiatku 😕 Ale viem že som už mala normálnej farby keď mal malý rok,nie hnedý a aj bradavky sú akési tmavšie.Tak hádam už bude ráno vidieť na teste aspoň ducha.A ak nie tak už len pondelok spravím,ďalší,aby sa nemynuli skôr než bude na nich //.
@matka18 Ahoj!Ja sa už nesnažím,o bábo,odložili sme na neskôr aj tak je malý ešte malý,a potrebuje veľa pozornosti,možno až vtedy keď bude škôlkár sa budeme snažiť,zatiaľ iste nie a i bez tak mám ťažskosti z cyklami kvôli cystám navaječníkoch a muž so spermiogramom ale nechce brať žiadne vitamíny na zlepšenie a ani ďalšie dieťa nechce :-/
Aj ja som uhniezdenie citila a to velmi intenzivne.Citim aj ovulaciu,ale toto bola uplne ina bolest.Pri prvom tehotenstve ma ani nenapadlo,ze by sa mohlo jednat o uhniezdovanie,boli sme na navsteve a kedze to bola bolest,ktoru som musela az potichu predychavat,isla som na wc-nasla som na nohavickach krv.Stale som s to nespojila,nemala som ziadne ine tehu priznaky-ziadne nevolnosti,bolest prs,nevadili mi ziadne vone....a predsa som bola tehotna.Spatne som si pozerala,ktory den cyklu som to citila a bol to 19DC.
Druhy krat som presne toto iste pocitila,ked mal maly rok a nieco,hned ma napadlo,ze som to uz raz citila...Tiez zo mna islo trosku krvi,takze pozitivny test ma neskor neprekvapil.Toto tehu ale zial skoncilo MA v 11tt.
Takze uhniezdenie je naozaj mozne citit,mimo uhniezdovania som nikdy nic podobne necitila.
@zora256 no to hej nic take pre tie mlade rodiny neurobia.tu postavili vraj pre mlade rodiny ale velky najom tam chcu a beru len tich ktory oni chcu.mi vravela kamaratka.no my chceme 2 najmenej a keby to bolo dievcatko druhe bude to dobre.by sme chceli chlapca a dievca.chlapca uz mame tak este dievca.no to vsetko koli cigankam takto zrusili.
@matka18 Bohužiaľ,že to kvôli rómom rušia :-/ Aj ja veľmi túžim ešte po jednom dieťatku hoc aj po druhom chlapcovi,len nak má malý súrodenca,ale je to ťažké, vtejto dobe,sme obaja na 50% neplodný,takže je otázne kedy sa nám podarí bez umelého oplodnenia,keďže nato nemáme financie a pri malom ani šancu cestovať 100-300km kvôli vyšetreniam a ukladaniu emrií,a to je vtom,že muž vôbec o ničom takom ani počuť nechce,vraj keď sa jedno podarilo na 4rok snaženia bude aj druhé keď príde jeho čas,takže tak ...Hoc ja zase nechcem až v 40-tke mať druhé,ja veľmi chcem aby sa mal malý ským hrať a učiť sa spolu jeden od druhého,proste je ľahšie keď je aj druhé v dome,predca ako chodiť za kamarátmi z domu ...a aj si ináč rozumejú keď je min., 10rokov rozdiel medzi nimi,moja sestra a ja mámemedzi sebou až 14rokov a je vpuberte tak jej je aj nepríjemné keď jej dávam rozum občas svojím názorom je to ako keby mi bola dcéra a nie sestra☹ A tak je už jedináčik,lebo aj brat chodí už do zahraničia robiť oni majú zas 12rokov rozdiel,takže je to iné ako sme ja z bratom spolu vyrastali a aj sme huncútstva narobili bola väčšia sranda,tak mi je moc ľúto,že sa nám nedarí tak sa snžím nemyslieť nato a brať to tak ako môj muž,snáď príde skôr tým prístupom,už keďsa nám aj syn nedaril bola som zmierená,ztým že porobíme dom a adoptujeme si,nuž dom sme neporobili doteraz lebo práve o mesiac som bola tehotná 😀
A vy sa od kedy snažíteo druhé?My už rok.
@matka18 No presne 🙂A pozerám,že máš ešte len 21rokov plánujete väčšiu rodinku?Hoc pravdu Ti povediac,ja som už od 18 tich túžila mať bábo 😀 ale nedarilo sa a matka ma Hak-kom napchávala kým som chodila na nadstavbu :-/ nechcela som chodiť na nadstavbu ale čo už a v 20tich som sa vydala a neadaril sa nám dosť dlho a až na 3,5roka sa po liečbe podaril malý a teraz som sa liečila 11mes. tým istým liekom ako vtedy ale vtedy stačilo pol roka a bola som tehotná,ale teraz nič...tak mi Inofolic odporučil lekár ale stojí na mesiac 50eu tak nato teraz momentálne nemáme,lebo chcem porobiť detskú a spálňu tak asi až o 2mesiace.len aj to treba vraj min. pol roka brať vmojom prípade.Tak vám prajem aby sa vám čoskoro podarilo druhé bábo 🙂
@llulla a aky mas cyklus? 28 DNOVY? cize ovu bola na 14DC a uhniezdenie uz 19DC?
Ahojte, ja som uhniezdenie sice necitila, ale slabulinko som vtedy spinila. Viem to takmer s istotou, kvoli prvemu potratu som si do kalendara znacila uplne vsetko cca 6 mesiacov. Az spatne, ked mi doktor vypocital den pocatia, som si v kalendari vsimla, ze prave vtedy som mala to slabe spinenie. Bezne sa mi to nestava, po sexe alebo tak, preto si myslim, ze to bolo ono🙂
@lussy211
Damy🙂 prestudujte si clanky a porozpravajte sa s gynekologom-dobrym gynekologom a potvrdi vam,ze ludske telo je individualne a kazda to mozeme citit inak! Ja uz 3den po ovulacii citim na sebe zmeny ako ostre pichanie,tahanie, v noci sa mi striedavo nalievaju prsniky a bolia, nevydrzim dlho stat a cely spodok ma boli a to mam do menstruacie este 14dni, cize sa nerobme dievcata mudre , nie sme lekarky;) tak ako niekomu pocas tehotenstva byva zle a inemu nie,tak isto ked sa milimetrova bunka zahniezduje vylucuje latky a hormony,ktore pripravuju telo a roztahuju maternicu- samozrejme aby vsetky funkcie mohla prevziat placenta! Tina kludne mozes byt tehotna.
@slagy
Pod pojmom uhniezdovanie vajicka myslime hlavne to, ze telo sa pripravuje na prijatie placenty vplyvom hormonov a latok,ktore vajicko vylucuje! Cize ked zaregistruje telo ten hormon,co moze byt kludne 3DPO ako sa to stalo mne!, -zacne sa pripravovat na tehotenstvo roztahovanim maternice a roznych inych zmien, kazdy druhy den sa mnozstvo hcg hormonu zdvojnasobuje a samozrejme kazda sme individualna a citime to inak!-ako napriklad-niektorym pocas tehu byva zle,inym vobec!

@matka18 Ahoj!Už si bola u gyndoša?Ja od soboty nemám hnedý výtok a krv som mala len kvypku,nič viac,a aj hnedý výtok som mala len v piatok a v sobotu po 17h a nič od vtedy občas číry výtok a zato prsia mám hrozne citlivé už som si musela dať pushapku .A čakám či dôjde ms do pondelka ak nie skúsim testovať keďže je to ešte skoro teraz.Keďže od sexu je len 11deň.A od toho výtoku uhniezdenia ak to bolo ztoho,je len 5dní.