Cítili ste uhniezdenie vajíčka?
Ahojte, myslím, že som cítila uhniezdenie vajíčka. Ak máte podobnú skúsenosť, prosím napíšte mi ako ste to pociťovali a či to naozaj bola pravda. O bábätko sa nepokúšame, máme nechránený pohl. styk, ale partner si dáva pozor. Poslednú menštruáciu som mala 26.12.2011. 30.12.2011 sme sa milovali, priatel možno nestihol, pretože som bola hore. 😕 07.01.2012 cez deň som mala pocit, že som tehotná, vlastne som bola o tom presvedčená, neviem prečo. V noci zo 07.01.2012 na 08.01.2012 som mala pocit ako keby si cítim maternicu a tá sa mi rozťahuje. Celú noc ma to ťahalo, nemohla som spať. Chodím častejšie na malú, niekedy sa mi zatočí hlava, stále som hladná, ale nechutí mi jesť. Podbruško ma stále pobolieva, je to také slabé, ako keby bolo nafúknuté. Zatial nemám žiadne iné príznaky, iba som nervózna a vadí mi hluk. TT zo dňa 08.01. bol negatívny. Prosím, ak máte podobnú skúsenosť a nakoniec ste zistili, že ste tehotné, dajte vedieť. Ďakujem
@tinatina29 Mila tinatina! Chcem ti povedat, ze ja som uhniezdovanie vajicka citila. Prislo to jeden den popoludni pri vesani pradla :D - zrazu som citila krce v podbrusku - bolo to nieco podobne, ako ked ta ide prehnat 😅. Cele to ale trvalo cca. len 2-3 minuty. Potom nic. Uz par dni predtym aj potom som mala pobolievanie podbruska. O niekolko dni mi vysli 2 ciarky. Zial, o baby sme v 5. tyzdni prisli. Teraz sa pokusame znovu a prave dnes v noci som pocitila podobne "bolesti" ako 1X. Tak verim, ze by aj v tomto pripade mohlo ist o uhniezdenie! 🙂 Ako to napokon dopadlo s tebou? 🙂
Ja si tiež myslím, že išlo o ovulku. Tu ja som vždy tak cítila ako si popisovala 😉 Ja som naposledy mala mrchu 24.12. a otehotnela som 6.1. čiže presne na 14 deň 😀 a to som si ani nesledovala plodné a neplodné - nám to s priateľom bolo akosi jedno. Povedali sme si, že bábiku chceme a keď sa podarí o mesiac alebo o rok, tak to nebudeme riešiť. To sme si povedali niekedy október-november a január už priniesol prekvapko......A také nejaké zmeny, že čakám miminko som začala pociťovať až o pár týždňov od otehotnenia a to, že ma začalo pichať v podbrušku (čo sa pravdepodobne rozťahuje maternica), prestala mi chutiť káva, cigarety tiež zmenili chuť a začalo mi byť zle. A čo sa jedná testu, tak som si robila 2.2. test čo by ti mal ukázať, že si tehotná 5 dní po oplodnení a bol negatívny. A ja som už bola tehotná! Koľajničky mi test ukázal až 12.2. čiže viac ako mesiac po oplodnení. Čiže si myslím, že tehotenstvo asi môžeš ešte vylúčiť - uvidíš......
chcela som sa opitat ze dneska som mala dostat menstruaciu a nikde nic.pobolieva ma v podbrusku mam biely vytok a prsniky mam take napäte ako pocas menstruacie.neviem co mam robit.pocas ovulacie sme mali sex lebo sa snazime o druhe babo.dakujem
lebo ma to nebavi kazdy mesiac som si myslela ze som v tom a nic.a bojim sa ze ked si ho urobim ze este za vcasu.a cakam do vecera ze mozno pridu.a aky byva vytok?alebo aky by mal byt.a aky ma byt krcok??
ahoj ja si myslím, že som to cítila, nedám ruku do ohna, ale čakala som na mrchu, nerátala som s tým, že nepríde 🙂 a raz som myslela , že práve prišla, tak ma začalo pichať v podbrušku, že keby som mala ibalgin, hned si ho šupnem, a o pár dní na to som zistila najkrajšiu správu na svete !!!
moze pri uhniezdovani byt treba aj cikat?ja mam dnes presne taky cudny den,brucho ako nafuknute,boli,boli,cely spodok a stale cikat...sme 5DPO
@matka18 Ahoj!Ako si antom?Ms prišla?Alebo si mala // na testoch?Mne dnes mešká 2 deň a na 28dc a 29dc som mala hnedý ťahavý výtok,tak som zvedavá či mi ms dorazí,alebo či je to z uhniezďovania sa,ale na testy mi je skoro,keďže sme sa milovali len pred 6dňami,keďže som mala krváanie od 12dc do 21dc z prasknutých cýst z vaječníka,tak si nechcem robiť ani zbytočné nádeje,že som mohla mať po krvácaní ovuláciu,čo je možné podľa odborníkov,len je otázne,či sa naozaj stalo...Snažíme sa už 11 cyklov o druhé bábo,keďže malýs a nám podaril na 3,5roka,tak nechceme premeškať,brala som 11 cyklov Duphaston doteraz a od teraz by som mala brať na PCO Inofolic,ale nechcem ešte sním začať,keďže je drahý taks a nádejam,že sa podarí bez všetkého samé 🙂
@ab18 Ahoj!Tak ako si dopadla?Bolo to uhniezďovanie?
@vaapeter66 Ahoj!Ako si natom?Či ešte Ti neukazujú testy?Mne mešká 2deň ale tak ja som mala mať anovulačný cyklus podľa lekára v deň 11.2. ale mne praskli 12.2.cysty z vaječníka a krvácala som do 21.2. a vtedy som mala 21dc keď sa skončilo krvácania a na 23dc sme sa milovali dnes mám 30dc. A na 28 dc večer som mala hnedý výtok a aj včera na 29dc tak som zvedavá či budem mať aj dnes večer,a ači vôbec ms príde,alebo až o týždeň čibudem mať // na testoch snažíme sa už 11mesiacov.A brala som Duphaston.Dnes je len 7deň od toho milovania,tak zrejme preto ešte testy neukazujú nič,od 28.1.mám aj prsia citlivé,čo mávam skôr po ovulácii,a pred ms sa vytratí.Včera sme sa aj zasnažili,aby prišla ms ,ale nič ani ms,ani nič,len výtoky a pritom užívam Vagilact.
Podla mna, ked clovek citi uhniezdovanie vajicka , je to fyzicky nerealne...je to len a len psychicka zalezitost 😀
@zora256 no ms som dostala presne tyzden mi meskala a testy mi nic neukazali a ani ultrazvuk ale v stredu idem na krv a brat mi vyter lebo aj menstruaciu som mala inu ako ine dni mala som 7dni ale slabucku.tak mi bude brat krv ci som nahodou neni tehotna a vyter ci nemam zapal nahodnou tak som zvedava.vravel ze ak som kratko ze mu to neukaze na sone a ani test ze nemusi.lebo minuly mesiac som mala ms 7dni a plus na to 3 dni spinenie tak som zvedava.takto neak som to mala aj pri prvom len som mala vyhodu v tom ze som bola vo vyssom stadiu tak to bolo uz aj vidiet aj srdiecko inac do vtedy stale testy ukazovali ze nie som a aj mrchu som mala.tak daj vediet ako si ty dopadla a dakujem ze aspon niekdo mi napisal :D
@slagy ja sice nemam lekarsky overene ze islo o uhnezdenie, ale som si 99% ista ze som to citila. Kedze som bola po ivf na 4 den po ovu. mi robili vklad a den neskor vecer som citila pichavu bolest v maternici asi 1 minutu, taku trhavu a ostru ze clovek by sa stocil do klbka od bolesti. Par sekund trocha povolilo a znova cele to trvalo cca 1min. Par hodin neskor znova to iste. Test pozitivny 10 dni po ovulacii a sup dvojicky dvojvajecne. Ked ale zena nevie presne kolko je po ovulacii , neni v klude ale sa pohybuje alebo nemysli na teh. tak si to nevsimne, resp. spoji si tu bolest s niecim inym a hned to prejde.
@matka18 Ahoj!
Moc držím palčeky aby si bola tehu 🙂Ja dnes sú tie bolesti omnoho pomenšie a kratšie než včera,ale ms zatiaľ nikde,tak moc dúfam,že už ani nepríde do pôrodu a testy snáď o týždeň už ukážu // ,max 13.3. keďže by to už malo byť 2týždne aj pár dní od ovulácie 🙂
@tova Ahoj!presne ako píšeš,niketoré ženy to pociťujú,ja som včera veru ležala vklbku lebo som mala hrozné bolesti :-/ ale zato dnes už len semtam do strán bodavá bolesť vystrelí na pár sekúnkd a je mi lepšie oproti včerajšku 🙂TAk už len vyčkať tie testy aby potvrdili a už by som rada šla na sono a krv,hoc si treba ešte počkať aspoň 3týždne,aby bolo vidno na sone 🙂
no to hej aj ja budem na teba mysliet aby sa podarilo.no ja som tiez zvedava co to bude dufam ze ano boli by sme radi.keby to druhe islo tak lahko ako to prve :D drzim ppalce
@matka18 ĎAkujem 🙂Nám prvý šiel ťažko :-/ Až 3,5roka som sa liečila,preto sme sa začali snažiť keď malý mal len 8mesiacov:-/ a liečiť sa zas,tak by som bola rada,keby sme sa nenačakali tak dlho ako pri prvom,keďže veľmi chcem aby mal malý súrodenca aspoň jedného 🙂A vy koľko plánujete?
@tinatina29 ahoj.ja som na tom podobne ako ty.min.tyzden som citila mierne bolesti pod bruskom myslela som si ze je to predo ze kazdu chvilu dostanem uz mrchu kedze mi stale neprisla a uz mala.ale nesedela mi BTpred mrchou by mala klesat len mne stupala.v sobotu som si nasla slabucky vytok-neriesila som to.v pondelok ako som sa zobudila a moja BT bola 36,9°C nedalo mi to a spravila som si tehu test.ciarocka bola vidiet ale bola slabsia.a hned na to som isla k doktorovi a ten ako sa len na mna pozrel povedal ved ty si tehotna.na sone nebolo este poriadne vidiet len ze mam zvacsenu sliznicu.tiez mi robil tehu test ako mne tak aj jemu vyskocila ciarocka ale tiez bola slabsia.tak mi bral krv a v piatok budem mat vysledky.15februara som bola na sone a vysledok najvacsie vajicko malo priemer len 8 a malo mat 22.no a na konci februara sa touplne otocilo abumm tehotna.takze typujem cca take 2tyzdne mozem byt tehu mozno aj necele dva tyzdne kedze aj ciarocka bola este slabsia
@matka18 Ahoj!Ja som pred prvým tehotenstovm mala poriadnu nadváhu až 72kg pri 167cm :-/ A teraz mám 64kg,ale to sa mi predtým čo som mala 59-62kg nedarilo otehotnieť až z 72kg od hormónov som otehotnela a teraz čakám,ako sa to celé vyvinie.Ešte mám 2dni či dôjde ms,alebo nie,keďže bolesti som mala v nedeľu riadne až som vklbku ležala od bolestí a nič a od pondelka len sem-tam bodavá pálivá bolesť a trošku podbruško,a zato číry výtok riadne sem-tam vyteká.Ale na testoch zatiaľ nič,ovulácia bola len nedáano 23.2. takže testovať budem ak nepríde do pondelka ms.
@miruuska Ahoj!A veľké bolesti si nemala vôbec?Pri uhniezďovaní,alebo si si nevšimla,mňa bolesti chytajú keď nič nerobím 😀 asi by som mala byť neustále vpohybe aj vnoci a ani by som si nevšimla že sa niečo deje,len ke´d by som nevidela pod nohy od brucha 😀
@miruuska Ahoj!tak super,keď sa hneď podarilo 🙂Z prvým mesiacom brania🙂Prajem krásne tehulkovanie,ja som mala hrozné bolesti teraz v nedeľu len klbku mi bolo dobre.a od včera len sem-tam ma zabolí ale najviac lonové kosti.Tak som zvedavá či ms dorazí do pondelka alebo nie..A len ak nedorazí si spravím test až vpondelok.Lebo za 11 emsiacov snaženia som už priveľa minula na testy lebo sa ms neuráči chodiť nečas,ale každý mesiac ináč :-/.
no vytok mam hnedy a trosku krvy ked sa utrem tak na toaletaku je iba slabunka krv.ale včera mi mala skoncit mrcha.uz mi to urobilo aj minuly mesiac som stoho vuul.

mna pichalo v Podbrusku a v noci som aj 2x sla na WC