Cítili ste uhniezdenie vajíčka?
Ahojte, myslím, že som cítila uhniezdenie vajíčka. Ak máte podobnú skúsenosť, prosím napíšte mi ako ste to pociťovali a či to naozaj bola pravda. O bábätko sa nepokúšame, máme nechránený pohl. styk, ale partner si dáva pozor. Poslednú menštruáciu som mala 26.12.2011. 30.12.2011 sme sa milovali, priatel možno nestihol, pretože som bola hore. 😕 07.01.2012 cez deň som mala pocit, že som tehotná, vlastne som bola o tom presvedčená, neviem prečo. V noci zo 07.01.2012 na 08.01.2012 som mala pocit ako keby si cítim maternicu a tá sa mi rozťahuje. Celú noc ma to ťahalo, nemohla som spať. Chodím častejšie na malú, niekedy sa mi zatočí hlava, stále som hladná, ale nechutí mi jesť. Podbruško ma stále pobolieva, je to také slabé, ako keby bolo nafúknuté. Zatial nemám žiadne iné príznaky, iba som nervózna a vadí mi hluk. TT zo dňa 08.01. bol negatívny. Prosím, ak máte podobnú skúsenosť a nakoniec ste zistili, že ste tehotné, dajte vedieť. Ďakujem
A dokedy Zistim že som tehotná styk sme týždeň dozadu meskalí mi svoje dní a prišli v pondelok mavame nechránené styk a túžili by sme po babetku budeme mať svadbu v auguste a sme spolu 6a pol roka
@anjelicek26 musim ta vyviesť z omylu kedze vsade pises ako vsetko vies. ale mozem ta uistit ze uhniezdovanie je citit ci chces ci nie!... presne viem ked osm boal tehotna kedy sa to dialo pichanie spinenie do hneda. pokles na bt... o tri dni na tom som uz mala na 8DPO pozitivny test . ale presne boli take ako ty ze tu pisali ako sa neda citit a dá sa ;)
@lavinis vazne? ja som nevedela ani chodit tak ma pichalo ;) nechapem preco tak istotne nieco pisete ked neviete. proste kazda sme ina pri prvom som nevedela nic ale vazne tiez som neverila ale urcite som nepisala niekomu ze nebudes citit urcite nie.. ked neviem.. mams kusenost aj taku aj taku tak ze ano moze citit aj nemusi . ja len to🙂
@ladylili ja nehovorim,ze si nic necitila,ale zavrtanie 1mm to nebolo. Mozes byt o tom nadalej presvedcena,tvoja vec. Ked sme sa o malu snazili tiez som si nahovarala kazdy mesiac milion symptomov a az ked to vyslo anooo ja som to vedelaaa,pritom som ten isty pocit mala mesiac co mesiac do negativneho testu ci mrchy.
@ladylili plus tri dni po uhniezdeni je hcg na urovni cca 6-8, tak to ani s tym tvojim testom nesedi,este by bol negativny... Ale tak kazdy nech si ma kazdy svoju pravdu,mne je to jedno.
@anjelicek26 😂😂 ah boze ! Nemusi ti sediet bola som tu na Mk sice pod druhym menom ale pekne v snazilkach som to mala aj kzdy den fotene test ako silnel 🙂
Staci precitat fora a kukat tedty niektore mame uz na 9 dpo pekne testy niekto nema ani po meskani . Lebo je to podla toho kedy je ovu s kedy sa uhniezduje ako nahle sa uhniezdi zacina hcg sa vylucovat. sediet ti nemusi moc vela veci si myslis vies. To si ty ja som to mala raz inokedy som ziadne priznaky nemala ;)
tak ze je jedna vec napisat svoj nazor a druha ako ty pises vnucovat a pisat aloby som ,,klamala,, pekny den
@ladylili nerozumiem pointe, ja mam jeden nazor,ty iny, mat tak tvoje problemy...kazdej z nas po ovulacii a uhniezdeniu test silnie,to nie je ziadna magia, len tie casove sledy su u kazdej ine. Peknu nedelu.
@anjelicek26 moje problemy? Neviem ocom pises sle vsade pises vsetko vies to to ma tak zarazilo. Nazor maj ale nepis hned ze to neni mozne! To je vsetko. Neboj sa mam vacsie problemy ako sa zda ;)
Áno, cítila som to. Raz ma tak riadne pichlo v podbrušku že som si musela až čupnúť. A potom aj tie bolesti ako pri ms som jeden večer mala poriadne, až ma zimnica chytala. Ale môže sa stať že niektorá žena to vôbec necíti.
@ladylili tak vies ako na nedelu si si vytiahla moj 4 roky stary prispevok na fore a ides sa teraz hnevat alebo ako?? Lekari,odbornici,anatomia,vsetko hovori,ze CITIT sa to neda,okrem implantacneho spinenia,co 99% zien tiez nepostrehne.. Takze tak uber paru moc riesis. Mozno mas fakt privela problemov.
ja som to tiez citila ale nie ako bolest alebo pichnutie ale ako vniknutie do tkaniva. 🙂
@miiriiaamkaa a na ktory den po ovulke
tak to neviem presne, ja som spala s priatelom na cca 24 den od zaciatku menzesu a potom asi 3 dni na to, a to som potom este kramy dostala, takze ja som ani nevedela, ze som tehotna. len potom spatne som si to dala dokopy, ze co to bolo vsetko 🙂
@mamartinka podarilo sa to od toho roku 2012 ako sem písala ?
Myslím babätko
ahoj, ja som v dobe uhniezdovania mala ruzovy vytok, ktory trval cca 2-3 dni, nikdy predtym sa mi to nestalo, a bolo to tam 🙂
Ahojte prosím vás neviete či krvácanie v 5+2tt je znakom uhniezdenia?
@jaja902 Uhniezdenie nastava 10-12 dni po ovulacii, takze v tretom tyzdni.
Slabo ruzovy alebo hnedasty vytok/spinenie moze byt aj neskor, napr. po dvihani niecoho tazkeho. Ja som pocas 1. trimestra mala aj viackrat. Pokial toho nie je vela a nie je to jasne cervene krvacanie, netreba sa obavat. Ak je to silnejsie cervene krvacanie, alebo tmava cierna/bordova krv, alebo sa pridavaju bolesti na jednej strane brucha, to je zle.
@anjelicek26 ahoj 🙂 presla som si celu debatu aj tie 4 roky dozadu :D takze takto ta nasmerujem ... Som dokaz toho, ze to ide aj mimo matky prirody 🙂 posledny den menstruacie sme sa s partnerom pokusili o babo ... Od prvej chvile som citila divny pocit .... par dni na to som isla k dr ci mozem takto otehotniet a ona zacal ze nieee ze to ovulacia a jedno zd ruhym proste ze sa to neda ... Sex som viac nemala ... Po tyzdni som citila, teda som mala pocit ze ma urve od stastia .. nevedela som preco .. nemala som dovod .... Kramy este len mali prist a ja som uz mala pozitiny test ... Dr sa smial ked som prisla za nim, dokonca mi odmieyol robit testy z krvi .... Po polhodine hadania sa, vzala sestricka krv a poobrde mi volala ze som fskt v tom .... Doktor bol ohureny, ze ci to sa vobec daaaaa .... Aaa dnes mam uz 4 rocneho syna ... Pred tym inak stale kondom davali sme si pozor .... Raz a aha 🙂 podarilo sa 🙂 cize da sa vsetko 🙂)) prajem ti pekny den anjelikcek 🙂))))))
@sash37 jasne vsetko je mozne 🙂 ja teraz riesim dalsiu dilemu :D:D:D: snazime sa o druhe :D mali sme sex naplno 29.12. a 31.12 som dostala menzes (meskal mi 13 dni) .... z 5. dna na 6. mi menzes skoncil .... nic proste ciste vlozky, tampony ... a od vcera poobede spinim .... taky hnedkasty vytok s primesou krvi slabunkej .... teraz rozmyslam, ci sa mohlo nieco chytit ci nie .... :D :D
@mimka11111 Ahoj chcem sa spytat. Mávala si bolesti vaječníkov,prs, točenie hlavy a únavu až po ukončenie cyklu?Dakujem za odpoved a veľa zdravicka obom vidím,ze cakas bábätko.
@monikamony ahoj,dakujem za prianie 😊...u mna boli vsetky prejavy ovulacie len kratko pred ovulkou, potom uz nic...resp. asi par dni pred prichodom mms som mavala bolesti podbruska a prs...to uz ale bol PMS 😊....a ked som otehu, nemala som ani ten 😁
@mimka11111 tak snáď sa nám zadarilo..Dakujem za odpoved.
Áno...Neskutočná bolesť v podbrušku
@kiki94 ja som mala podobnu situaciu 😀, 7.12.2016 mi skoncili kramy,bilinku hnedasty vytok ale mali sme s muzom sex a este si vravime,nedam si cipky pharmatex co pouzivam niekolko rokov lebo 2x po sebe mi vyvolali zapal moc.ciest.A manzel: nemozes otehotniet? A ja mu ak sa budeme drzat teorie tak priam nemozne,oplodnenie jedine cez ovulku a vies dobre ze mne kramy meskavaju aj tyzden,tak ovulacia aj 25.den cyklu,takze neotehotniem.a on tak dobre.Mali sme sex potom uz nie,volako sme pri malej nestihali a nechcelo sa nam 😀.4 dni pred MS stale slabe spinenie,jemne v podbrusku bolest a MS nikde.Manzel urob si test. Dobre urobim ale nebudem tehotna,urobila som a 2 //. 😀.Takze sranda ovulacia mi musela prist skor a otehotnela som 😀.Lekar ale ja nic nevidim v maternici len zvacsena sliznica ,MS cakajte pride aj ked test pozitivny.Brala som silne lieky a ja mu ale co ked som tehotna 3 testy pozitivne a tie lieky sa cez tehu nesmu.Tak zobral krv a tehotna.Iba sa ospravedlnoval.
@uzanka16 kks tak to je masaker :D lenze ty si spinila ... ja som mala sex, 2 dni na to normalne kramy .... a tak som spinila 3 dni .... :D teraz uz nic .... ta ja neviem ako ci daco moze byt ci nie :d ale neriesim to dajako, ked bude ta bude no .. :D ked neviem kedy odhadnut spravne tu ovulku do frasa .... :((

@ivietka dakujem za odpoved ... Tak uvidim.ak budem bude to znak toho ake sme vsetky odlisne bytosti.. 😉