Dá sa už v 13. týždni reálne určiť pohlavie bábätka?
Ahojte, vcera sme mali screening prveho trimestru. Doktor hovoril ze tam babatku nieco trci ako chlapcekovi ale ze take mavaju v tomto tyzdni aj dievcatka a ze sa ten maly “konarik” moze este vsiaknut ci co. Aku mate skusenost? Nam je to jedno, len som neskutocne uz zvedava ☺️
@lienocka9793 presne aj u mna tak😁
V 13.tt nám Dr na istotu povedal pohlavie - chlapec. Aj to tak bolo.
Este som citala taku hypotezu ze ked je beta hcg vyssie je to skor dievca. Tak uz som s toho jelen😀
Keď porodis zistis 😉 mne vraveli chlapec chlapec a zrazu bum s pôrodnice sme išli s dievčatkom v modrom 🤣
mne doktor v 13tt povedal, ze nevidi tam nic trcat (babo bolo v zlej polohe zboku, nevidel dobre), ze to vyzera na dievcatko a aj to je dievcatko.
Mne povedal dr v 11tt že chlapec a aj sa to potvrdilo
2x mi povedali že dievča v 13tt a neskôr potvrdili 🙂 ale stále hovorili že na cca 90%
To je jedno, hlavne nech je zdrave 🌷
Daj si zistiť z krvi a máš istotu
@scacchi ano to je priorita a nam je to naozaj jedno, len ja som strasne zvedavy clovek 😅
Nám povedali na 95% v 13tt že chlapec ...následne v 20tt doktor grochal ani len nezaváhal a zabudol sa aj opytat ci chceme vediet a hovori ze jasný chlapcek 🤣 tak uvidime 🙂
Nám v 12tt povedali dievča a na normálnom ultrazvuku až do 20tt sa bábo tvárilo ako chlapec😀 a bolo to dievča nakoniec😀 takže u mňa pohlavie určili správne😀 ale na tých 100% sme to vedeli v 20tt🙂
Mne dr Grochal povedal už v trinástom na 95%ze si je istý že dievča a tak aj bolo.
Mne gyn v 10tom týždni povedal,že chlapec...a aj mám chlapca
jedine co to vtedy zisti zodpovedne je test z krvi
Mne na screeningu povedal doktor že na 90% dievča a je to dievča 🙂
Ano da na morfologickom utz, mne sa vzdy trafili aj povedali z 95% istotou a aj tak bolo a aj sestre a kamoskam sa trafili, viem len o jednej kde v 13 povedali te chlapec a v 20 to bolo dievca
Skuseny lekar pohlavie urci z polohy panvovej kosti a tam sa da seknut minimalne

Mne povedali v 13tt že to vyzerá na chlapca a v 20tt to bolo dievčatko 🙂